CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Jeszcze czekają nas warsztaty i mamy czekac na ich telefon. Warsztaty trwają 7 tyg po jednym spotkaniu w tygodniu które trwa chyba ok 3h. Przeszliśmy przez dwie rozmowy z pedagogami plus testy, potem dwie z psychologami i testy a na końcu miałam wizytę w domu. I czekałam na najważniejsza po rozmowach kwalifikacje. Bałam się odmowy no jednej dziewczyny odmówili kwalifikacji a jesteśmy z tego samego ośrodka. Ale dziś spadł mi kamień z serca.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Smutno tutaj ostatnio
-
nick nieaktualny
-
Flowwer, zobaczysz że jeszcze nawstawiasz się w tym miesiącu.
Inna jak się czujesz?
Barbarka, jak wyniki?
Chciałam zrobuć sobie przerwę od różu, ale jakoś nie potrafię tu nie zaglądać do Was
Idę zaraz z mężem na lody i mrożoną kawę, tzn. ja, mąż będzie pewnie mi robił smaka zimnym piwkiem.Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aiwlys wrote:Dziewczyny jestem załamana i nie wiem z kim mam porozmawiać.. A temat jest naprawdę drastyczny
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój.. Albo może juz nie mój, bo to co się dzieje mnie po prostu przerosło.. Wspominałam was, że nie staraliśmy się o dzidze, tak po prostu sobie trafiliśmy.. Ale jak można nagle usłyszeć, że druga strona nie chce "tego dziecka".. Po tym jak poronilam, ten Pan nie chce(!!) juz. Co ja mam zrobić!? Pierwszy raz w życiu stoję w tak ciężkiej sytuacji.. On woli odejść... Dziewczyny czy to ze mną jest cos nie tak? Przepraszam, ze Wam o tym pisze, tym bardziej, ze większość z Was stara się juz dłuższy czas, a ja tu jestem tylko z doskoku.. Codziennie w ostatnim czasie rycze i nie potrafię sobie poradzić...
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Mój.. Albo może juz nie mój, bo to co się dzieje mnie po prostu przerosło.. Wspominałam was, że nie staraliśmy się o dzidze, tak po prostu sobie trafiliśmy.. Ale jak można nagle usłyszeć, że druga strona nie chce "tego dziecka".. Po tym jak poronilam, ten Pan nie chce(!!) juz. Co ja mam zrobić!? Pierwszy raz w życiu stoję w tak ciężkiej sytuacji.. On woli odejść... Dziewczyny czy to ze mną jest cos nie tak? Przepraszam, ze Wam o tym pisze, tym bardziej, ze większość z Was stara się juz dłuższy czas, a ja tu jestem tylko z doskoku.. Codziennie w ostatnim czasie rycze i nie potrafię sobie poradzić...
O matko ciężka sytuacja ale Twój spokój i zdrowie teraz to priorytety! Jak można stworzyć arcydzieło i nie chcieć sie pod nim podpisać?? Ja bym go pewnie sama wyrzuciła "alfabetycznie" jak przedstawiała kiedyś reklama ikei ale wiem ze różne są sytuacje i ja mam zawsze wsparcie w rodzicach. Ale on nie zasługuje na Was!!! -
aiwlys wrote:Mój.. Albo może juz nie mój, bo to co się dzieje mnie po prostu przerosło.. Wspominałam was, że nie staraliśmy się o dzidze, tak po prostu sobie trafiliśmy.. Ale jak można nagle usłyszeć, że druga strona nie chce "tego dziecka".. Po tym jak poronilam, ten Pan nie chce(!!) juz. Co ja mam zrobić!? Pierwszy raz w życiu stoję w tak ciężkiej sytuacji.. On woli odejść... Dziewczyny czy to ze mną jest cos nie tak? Przepraszam, ze Wam o tym pisze, tym bardziej, ze większość z Was stara się juz dłuższy czas, a ja tu jestem tylko z doskoku.. Codziennie w ostatnim czasie rycze i nie potrafię sobie poradzić...Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
summer86 wrote:Flowwer, zobaczysz że jeszcze nawstawiasz się w tym miesiącu.
Inna jak się czujesz?
Barbarka, jak wyniki?
Chciałam zrobuć sobie przerwę od różu, ale jakoś nie potrafię tu nie zaglądać do Was
Idę zaraz z mężem na lody i mrożoną kawę, tzn. ja, mąż będzie pewnie mi robił smaka zimnym piwkiem.
Wróciłam właśnie do domku. Wyniki o takie są:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ab88e13b1e.jpg
W sumie niewiele mi to mowi Poprosiłam, za namową Flo, dziewczyny na watku immuno, zeby mi pomogły to rozszyfrowac. Wizyte mam dopiero we wtorek. -
nick nieaktualnyNie jest ojcem mojego syna i jest w stanie mi mowic, ze będę samotna Mamusia z dwójka "różnych" dzieci itp.. Dziewczyny to tak boli, ze mam ochotę wyskoczyć z balkonu.. Gdyby nie mój syn to psychicznie bym sobie nie dala rady. Ale wiem ile przeszła samotnie wychowując syna i wiem, ze malo jest tak silnych osob..
Boże on jest potworem... a ja nie zasluzylam na cos takiego.. Do tego stopnia, ze mnie szantażuje i wymusza na mnie "pozbycia sie"..... Przeciez to chore!!! Nie umiem sobie poradzić.. -
nick nieaktualnygg88 wrote:a z synkiem też była taka sytuacja na początku?? bardzo ciężka sytuacja.. współczuję... ale ja to bym walczyła o dzidzie... może on się boi że znowu poronisz.. jakie są je4go argumenty dlaczego nie chce
Finansowo bynajmniej ja mam dobra sytuacje (on pracuje), mam własne mieszkanie, stać mnie na utrzymanie siebie, dziecka, mieszkania.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyno nie zastanawiaj sie tylko wywal go na zbity pysk!! Po takich słowach nie ma dyskusji!!! Pewnie on juz ma inne plany i dlatego tak cię szantażuje i próbuje wymusic!!! Niech spada frajaer!! Składaj papiery o alimenty i nawet sie nie oglądaj, lepiej samotnie spokojnie zyc bo z nim życia miec nie będziesz
Lunaris, aiwlys, Flowwer, Bocianiątko, Barbarka1984, Sarna84, nowa na dzielni, Maja84 lubią tę wiadomość