CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
malinowaemi fantastyczna wiadomosc. To nic tylko leciec w i czekac na dwie krechy. Ja mojego musze wybzykac, bo mnie cisnie
malinowaemi, Flowwer lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:
A ja się wkręciłam w czytanie krotki.blog.pl, wczoraj czytając ten post się poryczałam: http://krotki.blog.pl/2017/02/07/ja-maz-izy-kiedys-moze-tata/
W przyszłym roku jesli mi nie będzie dane mieć własną faslikę ruszam z OA ♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
malinowaemi wrote:Boli mnie brzuch jak na @ i mam krwawienie. Coś może wiecie czy to długo potrwa?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
malinowaemi wrote:Dziękuje Flower Jesteś prawdziwą ekspertką. Ovu powinien Ci płacić za te rady
Ja expertką nie jestem
A kto mi powie gdzie u mnie przyczyna ? Też szukam rady gdzie u mnie problem
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Flowwer, a kiedy Twój eMek robił ostatnio badanie? Może warto sprawdzić czy wszystko ok?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
To rzeczywiście świeże badania. Kochana, robisz wszystko by zostać mamą i jestem przekonana, że w końcu się uda. Pamiętaj, w 2018 roku zostajemy mamami, nieważne jaką metodą!
Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:To rzeczywiście świeże badania. Kochana, robisz wszystko by zostać mamą i jestem przekonana, że w końcu się uda. Pamiętaj, w 2018 roku zostajemy mamami, nieważne jaką metodą!
właśnie zaatakowałam aptekę Gemini tam bobotesty za 6 zł i jakimś cudem znalazły się w koszyku prócz tego ten DHEA ejlot kupiłam, D3, k2, acerola, pyłek pszczeli i pare innych ...
trzeba brać się na serio za podrasowanie moich jajeczkeksummer86, malinowaemi, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, my to chyba niedługo podobne rzeczy brać będziemy.. tez ostatnio czytałam o pyłku pszczelim i DHEA
Swoją drogą, myśli że w cyklu z laparo mogłabym odstawić wszystko poza kwasem foliowym? Chciałabym zrobić mały detoks organizmowi a i sama trochę bym odpoczęła od łykania tabletek. Stymulacji na pewno mieć nie będę, ale oprócz tego biorę trochę supli. -
nick nieaktualny
-
malinowaemi wrote:Flower,nie wiem co napisać, cokolwiek chce, wydaje mi się złą radą...
Tak bym Cię przytuliła terazmalinowaemi lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinowaemi wrote:To było dziś takie przykre, jak dziewczyna przede mną wyszła z usg i się okazało, że serce fasolki nie bije. Była taka zapłakana a do tego wszystkiego nie było miejsca na oddziale i kazali przyjść jutro... Straszne...
Nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego bólu w sercu:(
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malinowaemi mam nadzieję, że teraz zaskoczymy trzeba wykorzystać na świeżo owu po zabiegu
Jest mnóstwo przykrych historii, matek które ronią pierwszą, drugą kolejną ciążę. Ja po poronieniu bałam się zachodzić w kolejną- bałam się znowu przeżyć stratę. Podziwiam wszystkie dziewczyny które walczą mimo kolejnych niepowodzeń. Trzeba być twardą laską żeby przez to przejść i iść dalej.... przeczytałam kiedyś coś takiego i wzięłam to sobie za życiowe motto:
"Kobieta jest jak torebka herbaty-nie wiesz jak jest mocna dopóki nie włożysz jej do gorącej wody"
Nie damy się! Walczymy.Wszystkie pozdrowienia z pracy.Flowwer, beatka_c, malinowaemi, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
malinowaemi wrote:To było dziś takie przykre, jak dziewczyna przede mną wyszła z usg i się okazało, że serce fasolki nie bije. Była taka zapłakana a do tego wszystkiego nie było miejsca na oddziale i kazali przyjść jutro... Straszne...
Ale jednocześnie po zabiegu czyli następnego dnia już byłam gotowa spróbować znowu oczywiście jeszcze wiele razy płakałam ale w moim sercu szybko zrobiło się miejsce na nowego fasolka i głęboko wierzę że następna ciąża będzie trwała 9 miesięcy i będzie już wszystko dobrzeLunaris lubi tę wiadomość