CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Takiej to jeszcze nie miałam max 58 przy 10000 j. A teraz nie suplementujesz ?
startowalam z wit d3 mialam 31, bralam wtedy 1000j, potem lekarka kazala mi brac 4000j i po 3 miesiacach mialam 89, na wyniku napisali ze powtarzali dwukrotnie badanie bo pewnie wydal im sie za wysoki wynik. Teraz dalej biore taka dawke ale nie codziennie. tak co 2-3 dzien, w ogole biore ferti formula oil tam jest wit d3 4000j, DHA Z ALG, witamina E i olej lniany.
p.s za tydzien robie badania m.in wit d3 i zobaczymy jaka mamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 12:57
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Ale nie smutasy tutaj trzeba wierzyć!! Szkoda że bety nie możesz zrobić czasem wyjdzie już malutka zwiastująca fasolkę.
Powiem Wam, że dla mnie koniec maja i początek czerwca to był jakiś koszmar. Zmarł kuzyn mojego męża i zginął mój przyjaciel, co ciężko przeżyłam (miał 28 lat), a w pracy sajgon. I dla Was chyba też - na forum same smutne wieści. Ale może jest trochę tak że świat odbiera nam jednych, a daje drugich - mam nadzieję że bilans będzie dodatni.14 tc -
nick nieaktualny
-
Ja jutro lecę na badania morfologia tsh i Wit d. Wybieram się już jakiś czas i się wybrać nie mogę, ale jutro już muszę i koniec!
-
Yosel szybo ci urosła jak na takiej małej dawce dlatego trzeba sprawdzać przy suplementaci jej wartosci. A tak co u Ciebie ?
Koliber życie nie rozpieszcza ale to co dostaniemy bedziemy bardziej doceniać.
Melunia przyjemnej pracy !
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Ja jutro lecę na badania morfologia tsh i Wit d. Wybieram się już jakiś czas i się wybrać nie mogę, ale jutro już muszę i koniec!
ja mam zrobic tsh, ft4, prl i wit d3 mialam sobie je zrobic sama zeby zobaczyc ale zwklekalam, a teraz lekarka napisala bym je zrobila na wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 13:21
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:Ja jutro lecę na badania morfologia tsh i Wit d. Wybieram się już jakiś czas i się wybrać nie mogę, ale jutro już muszę i koniec!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja w kolejnym cyklu żyły będę mieć jak sito ehhhh
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Ciężko było bez OF wytrzymać (dalej mi szwankuje) i macie rację, że czerwiec jakiś taki smutny... Jedyne światełko w tunelu to Twój Maluszek Inna Trzymamy kciukasy za nudną ciążę!
Hopeless - tulę mocno Wiem, że to marne pocieszenie, ale ponoć po stracie organizm się "przestawia" na ciążę i dużo dziewczyn zachodzi w kolejnych cyklach...
Sammer - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, żeby udało Ci się uniknąć cp
Karolina90 - ja bym czerwoną brała! Piękna i wyrazista
Aiwlys - czekam na relację z wizyty! Daj znać jak się ma dzidzia
Myszki, które nawiedziła wredna @ (Flowwer, Ciebie jeszcze tutaj nie wliczam!) - lipiec będzie nasz! Wakacje się rozkręcają i będzie sporo ciepłych dni na romantyczne wykorzystywanie naszych Emków
A u mnie chyba 1 dpo, więc rozpoczynam najgorszy czas oczekiwania...
Pozdrawiam pijąc brzoskwiniową herbatkęKarolina90 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
https://zapodaj.net/37c810466d41f.jpg.html
A też się pochwalę moją malutką pchełką hihi ☺Emiilka, Yoselyn82, Flowwer, Karma88, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Admiralka pocieszę cię były tutaj dziewczyny co u M morfologia 0% i zaszły w ciążę np. Lilka i Chicken.
Mój M miał 1% prawidłowych. W cyklu, w którm zobaczyłam dwie kreski myślałam, że skoczyło mu co najmniej do 10% ale zrobił powtórkę badań i dalej 1% Także dziewczyny głowa do góry, z kiepską morfologią też może się udać
Trzymam za wszystkie mocno kciukiKoliber, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
Flower no bralam jakis czas 1000j i mialam 31 lekarka stwierdzila ze jestem na dolnej granicy bo norma byla od 30 wiec mowila bym lykalam 4000j i bralam 3 miesiace, wiec powtorzylam wynik i byl 89.
Od przyszlego cyklu chce startowac od nowa
A tak to wyjezdzam na pare dni nad morze w czwartek rano krew ide oddac a potem mam egzamin z kursu a w piatek wizytaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnySiedzę i czekam aż pierworodny skończy podwieczorek w przedszkolu, więc na szybko zdaje relacje. Więc tak:
Mam brać duphaston 2x dziennie, kwas i doraźnie nospe. Na USG jest pęcherzyk, jest malutki zarodek, serduszka jeszcze nie widać (ginekolog uspokoila , ze przy później owulacji wszystko widać później), zapytała czy chce iść na dwa-trzy dni do szpitala, żeby się nie martwić. Ale odmowilam. plemienia nie są wielkie, więc po prostu dużo odpoczywać. Następną wizyta za dwa tygodnie. A po weekendzie na beteKoliber, Emiilka, Bocianiątko, Aneczka12, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Siedzę i czekam aż pierworodny skończy podwieczorek w przedszkolu, więc na szybko zdaje relacje. Więc tak:
Mam brać duphaston 2x dziennie, kwas i doraźnie nospe. Na USG jest pęcherzyk, jest malutki zarodek, serduszka jeszcze nie widać (ginekolog uspokoila , ze przy później owulacji wszystko widać później), zapytała czy chce iść na dwa-trzy dni do szpitala, żeby się nie martwić. Ale odmowilam. plemienia nie są wielkie, więc po prostu dużo odpoczywać. Następną wizyta za dwa tygodnie. A po weekendzie na bete
ja bym dzis poleciala na bete i pewnie w piatek bym zrobila, jeszcze jak sa plamienia i za tydzien bym pobiegla do lekarza, nie wytrzymalabym dwoch tygodni
Gratuluje wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 13:39
❤️❤️❤️ -
Staraczka ta pchełka jest wieksza odmie huhi Bernardyny są świetne tak samo jak bernejczyjki.
Kolka jak się czujesz?
Yosel startujesz z IVF ?
Aiwlys najważniejsze że jest a serduszko zobaczyszstaraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Staraczka ta pchełka jest wieksza odmie huhi Bernardyny są świetne tak samo jak bernejczyjki.
Kolka jak się czujesz?
Yosel startujesz z IVF ?
Aiwlys najważniejsze że jest a serduszko zobaczysz
Oczywiscie wlasnie bede miec wizyte zeby zobaczyc czy tam wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 13:46
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:A gdzie ?
tzn ja bede brala AZ w provicie, istnieje prawdopodobienstwo ze mam swoje wadliwe zarodki, ze przy swoich zarodkach za kazdym razem mam strate. U mojego meza wyszla mutacja w genie jakims tam ktora moze powodowac u pacjentki poronienia. Chcemy podejsc do innej opcji. Przy lekach immunosupresyjnych i intralipidzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 13:50
❤️❤️❤️