CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:Mnie ciągle ciągnie prawy jajnik, chyba szykuje pęcherzyki na przyszły cykl. Ten cykl mam zupełnie inny niż poprzednie. Nie mogę spać w nocy, a w dzień ciągle ziewam, od owulacji szyjkę mam nisko i bardzo twardą, a zawsze była bardzo wysoko. W ogóle wszystko mi się kiełbasi z tym cyklem ;(
Też mam szyjkę nisko i twardą, a zawsze miałam wysoko po owu, tak że aż sięgnąć nie mogłam. Może to zapowiedź fasolek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 16:13
Bocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość
14 tc -
No to nie masz co się jeszcze stresować. Teraz odczekajcie miesiąc/dwa, męża faszeruj jakimś suplementem typu Salfazin. Mi gin kazał przed powtórką badanie współżyć co 3 dzień i też przed badaniem tak.
-
Dziewczyny czy słyszałyście aby komuś udało się zajść w ciążę bez płodnego śluzu? U mnie po wczorajszym monitoringu owulacja przewidziana na wczoraj lub dzisiaj, ale susza straszna... To chyba po clo (4 tab. dziennie) a i tak od kilku miesięcy łykam wiesiołka. Jak myślicie, szanse pewnie zerowe? Do tego endo słabe... Ech, duppa blada...Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Dziewczyny czy słyszałyście aby komuś udało się zajść w ciążę bez płodnego śluzu? U mnie po wczorajszym monitoringu owulacja przewidziana na wczoraj lub dzisiaj, ale susza straszna... To chyba po clo (4 tab. dziennie) a i tak od kilku miesięcy łykam wiesiołka. Jak myślicie, szanse pewnie zerowe? Do tego endo słabe... Ech, duppa blada...
-
91Ewela09 wrote:A w środku nie masz śluzu, ja miałam tak w cyklu po hsg, ale gin mnie uspokoił że wystarczy że śluz jest w szyjce.Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Wiesz co, jak sprawdzam w środku to jedynie palec jest wilgotny, ale nie ma ani koloru, ani rozciągliwości... Na wykresie zaznaczyłam wodnisty bo innej opcji już nie było... Teraz żałuję że nie kupiłam pre seed lub coś podobnego, a teraz to już za późno bo w aptece raczej tego nie ma, tylko sprowadzają jak ktoś chce.
Czrna, spóbujcie żelu Conceive Plus.. podobno pomaga zastąpić śluz płodny. W użytkowaniu całkiem przyjemny
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Dobrze że jest forum, bo zastanawiałam się nad takimi żelami a nie wiedziałam że są Wyślę Emka do apteki A polecałybyście jakieś witaminy dla mężczyzn tak na zapas? Jeszcze nie dotarliśmy (i obyśmy nie dotarli) do badań nasienia, ale może warto jednak coś stosować?14 tc
-
admiralka wrote:Tylko 1% a 0% to wielka różnica z tego co mi wiadomo
1% z tych milionów to przecież nadal mnóstwo i świadczy o tym, że plemniki o prawidłowej budowie są produkowane. A z zerem rzadko kiedy da się coś zrobić. Bardzo się boję o to, jak to wszystko dalej będzie.
Sytuacja na pewno nie jest powodem do radości a M dwa razy bardziej niż kobieta przeżywa swoją niepłodności. Ale 0 to może być 0.8 na pewno fragmentacje dna będzie potrzebna bo da obraz czy są pojedyńcze zdrowe. Aż tak się nie znam na męskich sprawach Inna ma doświadczenie.
Na pewno dr zrobi usg czy nie ma żylaka.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mogę się jeszcze dołączyć?
To nasz 7 cykl starań o drugie maleństwo, mamy córkę (udało się za pierwszym podejściem), oprócz tego- za sobą dwa poronienia w 5 mies. i 5 tyg.
Mam cichą nadzieję, że może tym razem...
testowanie 24.06.Czrna 81, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Koliber wrote:Dobrze że jest forum, bo zastanawiałam się nad takimi żelami a nie wiedziałam że są Wyślę Emka do apteki A polecałybyście jakieś witaminy dla mężczyzn tak na zapas? Jeszcze nie dotarliśmy (i obyśmy nie dotarli) do badań nasienia, ale może warto jednak coś stosować?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:No to nie masz co się jeszcze stresować. Teraz odczekajcie miesiąc/dwa, męża faszeruj jakimś suplementem typu Salfazin. Mi gin kazał przed powtórką badanie współżyć co 3 dzień i też przed badaniem tak.
O współżyciu wiemy i raczej z tym nie ma u nas problemu. Idziemy w przyszłym tygodniu do androloga i zobaczmy co on zaleci, nie będziemy nic brali na własną rękę. Tu nie chodzi o mój stres, tu sto razy bardziej chodzi o mojego kochanego męża, która wczoraj płakał, jak nigdy wcześniej. -
Summer dzięki Kupię napewno na następny cykl. Teraz to już za późno... Głupia nie pomyślałam o tym, a przecież czytałam że clo wysusza. I jeszcze taka zaj...sta dawka.
Ewela podczas seksu też jakby mniej komfortowo...
Ale co myślicie, plemniki raczej nie mają szans w takich warunkach?Czarna81
22 cs. -
Flowwer wrote:Sory miałam zacytować a nie polubić.
Sytuacja na pewno nie jest powodem do radości a M dwa razy bardziej niż kobieta przeżywa swoją niepłodności. Ale 0 to może być 0.8 na pewno fragmentacje dna będzie potrzebna bo da obraz czy są pojedyńcze zdrowe. Aż tak się nie znam na męskich sprawach Inna ma doświadczenie.
Na pewno dr zrobi usg czy nie ma żylaka.
Tak, na pewno będziemy robić usg.
Dziękuje dziewczyny za wszystko naprawdę, strasznie nam teraz ciężko i każde dobre słowo na wagę złota. :*Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
wannsees wrote:Mogę się jeszcze dołączyć?
To nasz 7 cykl starań o drugie maleństwo, mamy córkę (udało się za pierwszym podejściem), oprócz tego- za sobą dwa poronienia w 5 mies. i 5 tyg.
Mam cichą nadzieję, że może tym razem...
testowanie 24.06.Czarna81
22 cs. -
admiralka wrote:Tak, na pewno będziemy robić usg.
Dziękuje dziewczyny za wszystko naprawdę, strasznie nam teraz ciężko i każde dobre słowo na wagę złota. :*
Ewela dziękuję bardzo ♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 17:02
admiralka lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs.