CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Drogie cos kiepski mamy ten czerwiec musimy się wziąć do roboty żeby druga połowa miesiąca była lepsza. Ja się dopisuje na testowanie 21. OF wyznaczył mi owulacje na dzień w którym wieczorem dostałam pregnyl eięc na pewno się pomylił. Według
moich obserwacji owu miałam 9tego czerwca więc będę testować 12 dpo.
Gratuluje nowozafasolkowanym, Innanorata za Ciebie kciuki trzymam w szczególności :* a wszystkim Staraczkom które jeszcze nie testowały życzę parzystych kreseczekFlowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Yoselyn82 wrote:tzn ja bede brala AZ w provicie, istnieje prawdopodobienstwo ze mam swoje wadliwe zarodki, ze przy swoich zarodkach za kazdym razem mam strate. Chcemy podejsc do innej opcji. Przy lekach immunosupresyjnych i intralipidzie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Czyli tam gdzie ja AZ też nie wykluczam. Jaki jest koszt?
1000 zl plus leki i wizyty. No i jak tam to intralipid 400 zl, a ja mam go w domu wiec sobie zapodac tak
lekow mam nadmiar w domu oraz zastrzykow z progesteronem oraz clexane lub fragmin wiec nie musze poki co wykupywac recepty.Flowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
a do mnie przyszła paczka z testami owulacyjnymi i ciążywymi 60 szt migę szaleć
Flowwer, Bocianiątko, nowa na dzielni, Amy333, Rucola lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:a do mnie przyszła paczka z testami owulacyjnymi i ciążywymi 60 szt migę szaleć
a gdzie zamawiasz?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
http://allegro.pl/50-testy-owulacyjne-5-test-ciazowy-czule-10miu-ml-i6692664192.html?snapshot=MjAxNy0wNi0wN1QwOTo0OTo0MS41NzdaO2J1eWVyOzMxYjA1NDgzYzFiNTc2ODAwZTVkYTI1N2I3MTMwNGUzYjgyZmI5NWYzNDkzNjNlZDIxNjJmNTM2MWM1MDZkNjQ%3D
ja kupowałam tutaj:)
już wcześniej miałam te testy owu i u mnie się sprawdzająTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:a do mnie przyszła paczka z testami owulacyjnymi i ciążywymi 60 szt migę szaleć
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Rucola wrote:Dziewczyny Drogie cos kiepski mamy ten czerwiec musimy się wziąć do roboty żeby druga połowa miesiąca była lepsza. Ja się dopisuje na testowanie 21. OF wyznaczył mi owulacje na dzień w którym wieczorem dostałam pregnyl eięc na pewno się pomylił. Według
moich obserwacji owu miałam 9tego czerwca więc będę testować 12 dpo.
Gratuluje nowozafasolkowanym, Innanorata za Ciebie kciuki trzymam w szczególności :* a wszystkim Staraczkom które jeszcze nie testowały życzę parzystych kreseczekRucola lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
3 raz piszę post od nowa! OF znowu mnie nie lubi
Przysnęło mi się straaasznie! odpadłam nie wiem kiedy-pogoda czy co?
aiwlys będzie dobrze spokój i spokój -
U mnie 27 dc, niby 12 dpo na razie brak objawów @, ale za to senność jest zabójcza. Jak opuszczam głowę to od razu oczy same mi się zamykają. Tragedia jakaś
Myślałam że tylko ja mam takie depresyjne myśli. Kwiecień, maj no i teraz czerwiec są dla mnie straszne, pod każdym względem. Idzie się załamać... -
Dziewczyny słoneczko do każdej zawitać musi nie ma innej opcji!
Ja jutro polecę sprawdzić sobie witaminę D i kwas foliowy. Robiłam prawie 2 miesiące temu to teraz sobie skontroluję.Flowwer lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:ja bym dzis poleciala na bete i pewnie w piatek bym zrobila, jeszcze jak sa plamienia i za tydzien bym pobiegla do lekarza, nie wytrzymalabym dwoch tygodni
Gratuluje wizytyLunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:U mnie 27 dc, niby 12 dpo na razie brak objawów @, ale za to senność jest zabójcza. Jak opuszczam głowę to od razu oczy same mi się zamykają. Tragedia jakaś
Myślałam że tylko ja mam takie depresyjne myśli. Kwiecień, maj no i teraz czerwiec są dla mnie straszne, pod każdym względem. Idzie się załamać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 14:44
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lucia88 wrote:Inna, super wiadomości. Dbaj teraz o siebie i duuuuuzo odpoczywaj!
Trzymajcie za mnie kciuki, o 15 zaczynam pierwszy dzień w nowej pracy.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Mnie na @ od 2 dni brzuch boli i też mam 27 dc ogólnie źle się czuję też, fizycznie ehh psychicznie ok nie licząc że mam PSM w środku wszystko szarpie na @.
-
innamorata88 wrote:Kochana rozmawiałam z embriologiem i z poprawą samej morfologii może być ciężko, a preparaty takie jak np. profertil wpływają na poprawę innych parametrów żołnierzyków.
Tak mi się właśnie wydawało
Ta morfologia 0% nas wczoraj złamała Tzn. ja staram się być silna dla męża, ale on wypłakał wczoraj tyle łez co nigdy. -
Flowwer wrote:Admiralka pocieszę cię były tutaj dziewczyny co u M morfologia 0% i zaszły w ciążę np. Lilka i Chicken.
Dobrze wiedzieć :*
Bo strasznie mało mogę znaleźć takich przypadków -
kolka wrote:Mój M miał 1% prawidłowych. W cyklu, w którm zobaczyłam dwie kreski myślałam, że skoczyło mu co najmniej do 10% ale zrobił powtórkę badań i dalej 1% Także dziewczyny głowa do góry, z kiepską morfologią też może się udać
Trzymam za wszystkie mocno kciuki
Tylko 1% a 0% to wielka różnica z tego co mi wiadomo
1% z tych milionów to przecież nadal mnóstwo i świadczy o tym, że plemniki o prawidłowej budowie są produkowane. A z zerem rzadko kiedy da się coś zrobić. Bardzo się boję o to, jak to wszystko dalej będzie.Flowwer lubi tę wiadomość