CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:A ja nie mam ani pieska ani kotka ale jak juz bedziemy miec nasz wymarzony dom to moj M chce brac stare psy ze schroniska na dochowanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 23:02
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Ojej strasznie rozgadany a i mruczy meeeeega głośno najgorzej jak mu się zachce miziania w środku nocy pełen regulator i jedziemy z pieszczotami ogólnie jest bardzo głosnym stworzeniem rozbójnik do tego straszny, wiedz, że jak zostawisz coś na stole to na bank to stamtąd zniknie. A poza tym to pies w skórze kota - uwielbia spacery na smyczy.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:hehe nie no! ja dziś mam to samo generalnie nastawiam się na czerwiec ale śmieszne,że nawet objawy mamy identyczne! ktoś jeszcze w 6dpo?
Nowa a tak przyszłościowo- zostało Ci jeszcze tych ziółek albo możesz dać namiar skąd zakupiłaś? szukałam gotowca na allegro ale jakoś nie mogę trafić boję się, że jak sama zacznę mieszać...to namieszam
Po tym HSG musi zaskoczyćLunaris lubi tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Ja tez w moim psiaku jestem zakochana po uszy
Ale od dwóch dni ma chyba ADHD - Nie mogę sobie poradzić z jego gryzieniem. Juz próbowałam piszczec jak szczeniak ale on gryzie jeszcze mocniej a psi psycholog powiedział ze można dawaću karę za gryzienie ale dopiero po 9 tyg. A mój ma 7
Zostane chyva zagryziona do tego czasu
P.s surowe mięso to zabobony że u psa wywołuje krwiorzercze instynkty poczytaj sobie o diecie BARFKarolina90 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
trzymam kciukasy! mój polip pewnie mi popsuje plany pohsg-owe...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Kup szyje z indyka i na surowo mu dawaj na parę godzin będzie spokój a chęć gryzienia przezuci na nią można tez kość wołową.
P.s surowe mięso to zabobony że u psa wywołuje krwiorzercze instynkty poczytaj sobie o diecie BARF
Jest tylko kilka ras psów którym nie można dawać surowego mięsa są to psy wyjątkowo agresywne zazwyczaj rasy chowane do wał psów (barbarzyńcy ) na takie rasy trzeba miec specjalne zezwolenia tak ze fakt można dawać surowe mięso ale ma to swoje konsekwencje w postaci brzydkiego zapachu z pyszczka i częstszych odrobaczan pupila -
Lunaris wrote:hehe nie no! ja dziś mam to samo generalnie nastawiam się na czerwiec ale śmieszne,że nawet objawy mamy identyczne! ktoś jeszcze w 6dpo?
Nowa a tak przyszłościowo- zostało Ci jeszcze tych ziółek albo możesz dać namiar skąd zakupiłaś? szukałam gotowca na allegro ale jakoś nie mogę trafić boję się, że jak sama zacznę mieszać...to namieszam
Mam mam duży słoik dla siebie + jeszcze jedna torebkę taka z gotowa mieszanka na moze ok 2 miesiące . Pisz w wiadomości prywatnej jakby co
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
malinowaemi wrote:Ja też tak mam ale 3dpo... Cały dzień boli mnie lewy jajnik jakby ktoś szpilą dźgał, aż mnie zginało w pół. Myślę, że do terminy @ nie wytrzymam i za tydzień zatestuję :p
Po tym HSG musi zaskoczyćmalinowaemi lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś łykłam ostatnią dawkę leków na stymulację oby ktoreś jajko zaskoczyło.
Agniechaaaa, Rucola lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:
Damy rade, to dzieciątko nie było Dla Nas ... odstępuje brzuch komuś innemu poprostu
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinowaemi wrote:Ostatecznie przeszło po czterech dniach- dziękuje, że pytasz
Tyle dziewczyn, każda inna, a Ty pamiętasz :* Jesteś naszym forumowy Skarbem