X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    To się cieszę że przeszło ja też plamiłam z 3 dni i to po laparo.
    Po laparo ja też... Zawsze uważałam, że oddział ginekologiczny jest najgorszy i miałam nadzieję, że nigdy tam nie trafie...

Po laparo poczułam się obdarta z godności i niewinności... To takie smutne...

Moja mama kiedyś powiedziała, że nie chciała mieć córki, żeby nie cierpiała tego wszystkie co musi przejść każda kobieta w życiu... Coś w tym jest...

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Pyłek pszczeli nie zaszkodzi, to fakt. A o Encortonie wspominałam tylko dlatego, że bliska mi osoba leczyła sie Encortonem na astmę i trochę jej zrobił więcej szkód niż pożytku. Ale w sumie brała ten lek kilka lat, a u Ciebie to raczej kwestia kilku miesięcy (bo w ciąży też będziesz go przyjmowała?)
    Ja biorę dawkę terapeutyczną jak mus to mus... raczej bedę i w ciąży bo aktywność NK własnie wzrasta na początku ciąży mi immunolog tłumaczyła że jak teraz NK jest 20 to w ewentualnej ciąży mogą wzrosnąć raz tyle więc cieszyć się bedę po 20 tyg ciąży

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Ja biorę dawkę terapeutyczną jak mus to mus... raczej bedę i w ciąży bo aktywność NK własnie wzrasta na początku ciąży mi immunolog tłumaczyła że jak teraz NK jest 20 to w ewentualnej ciąży mogą wzrosnąć raz tyle więc cieszyć się bedę po 20 tyg ciąży

Tak mniej więcej każą przyjmować do16-20tc
    Ja tez biorę... dostałam jescZe przed transferem

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Tak mniej więcej każą przyjmować do16-20tc
    Ja tez biorę... dostałam jescZe przed transferem
    Jaką dawkę brałaś / bierzesz?

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kocur właśnie wrócił z nocygo spacerki i po obejściu swojego terytorium i nawołuje mnie :) o i zaczyna mruuuuuuczec <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Jaką dawkę brałaś / bierzesz?

1tab=5mg 1x dziennie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2017, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh nie wiem co myślec M nie odbiera a zawsze do mnie dzwoni wieczorem :( aż tak złe to przeżywa, ze nie chce rozmawiać ? Zrobiła minusie bardzo bardzo źle na duszy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2017, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisał mi SMS ze śpi i do jutra :/ powiało chłodem

• Maja84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    hehe nie no! ja dziś mam to samo :D generalnie nastawiam się na czerwiec ale śmieszne,że nawet objawy mamy identyczne! ktoś jeszcze w 6dpo? :P
    Nowa a tak przyszłościowo- zostało Ci jeszcze tych ziółek albo możesz dać namiar skąd zakupiłaś? szukałam gotowca na allegro ale jakoś nie mogę trafić :( boję się, że jak sama zacznę mieszać...to namieszam :P

Ja kupiłam tutaj: http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6753140452.html

Lunaris lubi tę wiadomość

2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszko, pewnie Twój mąż też to przeżywa, a może źle się czuje? Może go np. głowa boli i nie chce Cię tym martwić. Poza tym mężczyźni czasem zamykają się ze swoim bólem w sobie, kobiety częściej potrafią "wyrzucić" z siebie całą rozpacz. Nie dodawaj sobie zmartwień, przemyślając, o co może chodzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 01:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2017, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprostu sie martwię, wiem, ze przemilczane bóle żale i problemy nie wnoszą nic dobrego :(

• nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale faceci tak mają niestety w większości ;/ mnie szlag trafia ale dla mojego to jest podstawowy sposób na własne problemy: pomilczeć i Boże broń nie gadać. Ja potrzebuje porozmawiać a on potrzebuje pomilczeć, mało się natura postarała w tej kwestii przy projektowaniu facetów i kobiet ale tak juz jest. Na pewno bardzo Cie caly czas kocha i nic to na dłuższa metę u Was nie popsuje. Daj mu posiedzieć samemu ze sobą w tym swoim chłodzie, odreagujcie każdy po swojemu :). Dobrze będzie!

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • key_b Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Flowwer lubi tę wiadomość

16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci...tak, tak -muszą posiedzieć w "jaskini". Polecam w tej kwestii lekturę "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus".

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj też niewiele się odzywa,ogólnie jest spokojny..odżywa i troche pobudzony jest jak mówię że od dziś przytulanko ❤

Flowwer lubi tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa z facetami dość ciężko rozmawia się o stratach. Między nami było źle po pierwszej stracie, po drugiej była masakra. Jakoś próbowaliśmy rozmawiać, każde z nas widać było, że inaczej to przeżywa, ale przeżywa. Daj mu chwilę.

innamorata88 Erwin boski!!! <3

Karolina90 daj psiakowi jakieś stare miśki do zabawy. My naszemu kupowaliśmy jakieś małe miski i wiecznie je zagryzał, ale nas przynajmniej nie gryzł, meblom i butom odpuścił. :P

Wczoraj rano bolał mnie brzuch tak jak zawsze po rozlanym płynie w zatoce Douglasa przy owulacji. Po godzinie spokój, aż do wieczora, złapałam mnie taki ból, że nie mogłam oddychać... Jeszcze mnie trzyma. Ile tych jaj tam pęka ja się pytam? :D

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Słonecznik Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Wszystkim :-)

@ rozgościła się na dobre :-( wstałam z potworny bólem wszystkiego, jakby mnie ktoś przez całą noc okładał kijem do baseballa...
    Śniadanko zrobione, kawa też,tabletki gotowe, z psem byłam ;-) czas rozpocząć dzień :-)

Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
    Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie

11 CS

LH/FSH w normie
    Prolaktyna 24.9
    Anemia :(
    Szelazo+KwasFoliowy
    1cs z Castagnusem
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słonecznik wrote:
    Dzień dobry Wszystkim :-)

@ rozgościła się na dobre :-( wstałam z potworny bólem wszystkiego, jakby mnie ktoś przez całą noc okładał kijem do baseballa...
    Śniadanko zrobione, kawa też,tabletki gotowe, z psem byłam ;-) czas rozpocząć dzień :-)
    Ano trzeba.Dzis pobieram krew i pakuje sie.Jutro wypad we dwoje na weekend ❤❤

Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość

• Słonecznik Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2017, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja73 wrote:
    Ano trzeba.Dzis pobieram krew i pakuje sie.Jutro wypad we dwoje na weekend ❤❤
    Zazdroszczę :-)
    My może w niedzielę pojedziemy nad jezioro pospacerować :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 08:19

Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
    Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie

11 CS

LH/FSH w normie
    Prolaktyna 24.9
    Anemia :(
    Szelazo+KwasFoliowy
    1cs z Castagnusem
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słonecznik wrote:
    Zazdroszczę
    Wysłalam ci wiadomość.Taka kopertka po prawej stronie

‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ