CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Wiesz tyle problemow mieliśmy że koszmar.Chyba nam ktoś źle życzyl w złej godzinie.Muszę troche Emka odstresować ☺Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Lubuskie jeziora ☺Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualny
-
Oo, Nadzieja, super, że wyjeżdżacie my nie ten weekend, ale kolejny się wybieramy, ale to w ramach rocznicy ślubu mam nadzieję, że dacie radę się wyluzować i zapomnieć choć na chwilkę o tym wszystkim.
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Hej dziewczyny mało się udzielam ostatnio ale trochę nie dogaduje się z emkiem a jestem w dniach płodnych i nerwy przez to mam dużo większe na dodatek zamówiłam mace w tamtym tyg i dalej nie ma:( ogólnie spisuje na straty ten cykl niestety a miało być tak pięknie bo:
Byłam u giną we wtorek i moje endometrium miało ponad 10 mm a pecherzyk w lewym jajniku ponad 18 mm
Także szansa była spora tzn dalej jest ale przy naszej częstotliwości zblizen to marna
Ogólnie gin mi powiedziała że prawy jajnik sugeruje pcos masakra... Co by łączyło się z wynikami hormonów ale obie doszlysmy do wniosku że nie ma co się martwić owu prawdopodobnie będzie (sprawdzę we wtorek) a jeśli w następnych cyklach coś będzie nie tak to da leki więc ogólnie głową do góry:) prezentu na imieniny nie będzie ale za to może będzie prezent na urodziny emka w lipcu albo na moje w sierpniu
P.s. Trochę mi żal tego że organizm tak ładnie przystosowany do nowej ciąży i ginka moja pełna nadzieji kazała działać hehe ona wiernie mi kibicuje uwielbiam ją -
nick nieaktualny
-
oj, coś ta deszczowa pogoda nie sprzyja nam, ja się wydarłam przedwczoraj na M a w sumie nie miałam powodu... liczymy że słoneczko wyjdzie i los się do nas uśmiechnie...Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Agniechaaaa wrote:No daje mu czas ale po prostu przykro mi... miał rano zadzwonić i co cisza
-
Bajka zazdroszczę ginekolożki, ja zawsze trafiam na idiotów, dlatego przestałam chodzić wogóle ...
Agulka, narazie się nie przejmuj, może nie miał czasu albo coś ... na pewno zadzwoni :*
gg88 dzisiaj już powinno być słonko to i humory nam się poprawią poza tym jutro już piątek i weekend więc musi być dobrze
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualny
-
Słonecznik wiesz wolałabym żeby ona bardziej znała się na niepłodności ale wiem też że jak powiem jej ze chce brać takie leki a nie inne to mi wypisze gorzej endokrynolog już tak łatwo z nią nie mam, nawet mówiła mi że nie potrzebuje tyłu badań żebym nie popadla w paranoje po poronieniu a ja wolę wiedzieć czy jest z czymś problem poza tym mam czas to wolę się zbadać tymbardziej że większość tych badań mam za darmo
P.s. Piękny masz opis -
Agniechaaaa wrote:Boje sie ze mu cos teściowie nagadali i biedak juz nie wie co ze sobą zrobićZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Czemu tak uważasz? Masz złych teściów?
Zalerzy jak im leży, ale teściowa dzwoniła do mnie ostatnio prawie codziennie a rozmowę kończyła "żebyś tylko donosiła tą ciąże" woec Bóg jeden wie co gadali jak sie dowiedzieli, ze nic z tego nie bedzie -
Agniechaaaa wrote:Boje sie ze mu cos teściowie nagadali i biedak juz nie wie co ze sobą zrobić
Kochana nie doszukuj się takich ekstremów. Kiedy do domu Ci wraca? Spróbuj z nim wtedy pogadać. Może on naprawde tak odreagowuje.
Wiele za Wami w walce o maleństwo i myslę, że takie gadanie teściow Twojego meza nie przestawi go przeciwko Tobie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Bajkaaa wrote:Słonecznik wiesz wolałabym żeby ona bardziej znała się na niepłodności ale wiem też że jak powiem jej ze chce brać takie leki a nie inne to mi wypisze gorzej endokrynolog już tak łatwo z nią nie mam, nawet mówiła mi że nie potrzebuje tyłu badań żebym nie popadla w paranoje po poronieniu a ja wolę wiedzieć czy jest z czymś problem poza tym mam czas to wolę się zbadać tymbardziej że większość tych badań mam za darmo
P.s. Piękny masz opis
łatwo popaść w paranoję po poronieniu, to fakt, ja po moim miałam cały czas z tyłu głowy, że moje jednak fasolka jest w środku jeszcze, dotarło do mnie, że juz "po wszystkim" na wizycie jak gin mi powiedział, że macica się ładnie oczyściła i mozna działać znowu
Ale fajnie, że badania masz robione bez żadnego "ale", lepiej wiedzieć czy wszystko jest w porządku
A dziękuję, podpis to mój ulubiony cytat, z resztą Phil Bosmans ma ich pełnoZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Witam Was w moim 7dpo. Wczoraj padłam przy telefonie odczytujac wasze wiadomosci juz kolo 21. To nie jest normalne. Ale dzis pelna energii wypatruje znow objawów ciąży. Jestem w tym niestrudzona
Sliczne macie zwierzaki. Ja bezzwierzeca jestem.
Słonecznik lubi tę wiadomość
2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość