CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
OUTLANDER aaa właśnie czytam 3 tom a od kwietnia podobno miał być już 3 sezon ale na necie jeszcze nie widać. Czekam z niecierpliwością! Szkot jest bossski
Chciałabym się jeszcze Was poradzić- nie wiem kiedy sobie monitoring ustawić. Znowu muszę z partnerem trafić w owulację co wg kalendarza ma być 12 w poniedziałek. On przyjedzie tylko na weekend (10/11.06) lepiej pójść na monitoring przed (czyli pt/sobota) czy po (pon-termin owu)? -
Agniechaaaa wrote:Flo mój organizm sie zbuntował i ani mysli ronić czekam i czekam to juz 3dni bez leków w pon progesteron byl na poziomie 6 wiec myślałam ze szybko pójdzie ale nie brzuch ma moooocnw skorcze czasem ból ledwo do wytrzymania ale nic sie nie dzieje
Jak już Cię Aguś łapią bóle to lada dzień powinno zacząć się krwawienie. Przygotuj sobie jakieś środki przeciwbólowe i duże podpaski.
Mam nadzieję, że przejdziesz to mniej intensywnie niż ja.. -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Jak już Cię Aguś łapią bóle to lada dzień powinno zacząć się krwawienie. Przygotuj sobie jakieś środki przeciwbólowe i duże podpaski.
Mam nadzieję, że przejdziesz to mniej intensywnie niż ja..
Ooo i to są pocieszające słowa jestem juz przygotowana i na wszelki wypadek nie oddałam sie za daleko od domuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 14:45
-
bazylkove wrote:Słyszałyście, że w Invimed jest teraz AKCJA TATA i w każdej placówce po 20 darmowych rozszerzonych badań nasienia.
https://www.klinikainvicta.pl/akcja-tata-najwazniejsze-slowo-dla-mezczyzny/
Ja już zapisałam swojego. Dzwońcie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:OUTLANDER aaa właśnie czytam 3 tom a od kwietnia podobno miał być już 3 sezon ale na necie jeszcze nie widać. Czekam z niecierpliwością! Szkot jest bossski
Chciałabym się jeszcze Was poradzić- nie wiem kiedy sobie monitoring ustawić. Znowu muszę z partnerem trafić w owulację co wg kalendarza ma być 12 w poniedziałek. On przyjedzie tylko na weekend (10/11.06) lepiej pójść na monitoring przed (czyli pt/sobota) czy po (pon-termin owu)?
Nooo, słodki max . Książka też fajna? Chyba zacznę czytać.
Co do monitoringu to ja bym poszła po weekendzie. Chyba więcej Ci powie a wcześniej skupcie się na figlach ile wlezie .Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dziewczyny, GynCentrum organizuje bezpłatne, rozszerzone badania nasienia z okazji Dnia Ojca. Jak któraś ma po drodze warto skorzystać.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:OUTLANDER aaa właśnie czytam 3 tom a od kwietnia podobno miał być już 3 sezon ale na necie jeszcze nie widać. Czekam z niecierpliwością! Szkot jest bossski
Chciałabym się jeszcze Was poradzić- nie wiem kiedy sobie monitoring ustawić. Znowu muszę z partnerem trafić w owulację co wg kalendarza ma być 12 w poniedziałek. On przyjedzie tylko na weekend (10/11.06) lepiej pójść na monitoring przed (czyli pt/sobota) czy po (pon-termin owu)?
Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Nowa na dzielni moze tyle trwać kazali pokazać sie po 10dniach gdyby sie nie zaczęło
Karma No jak mam wybór to wole sama przynajmniej szybko możemy przystąpić do kolejnego transferuAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nowa na dzielni wrote:Amy jadłam przez cały poprzedni miesiąc, w tym miesiącu sroka i pomogło o tyle, że nie miałam praktycznie plamień, żadnych maziai czarnych ani nic tylko delikatne zabarwienie śluzu i od razu okres. Więc polepszyło się ale czasowo zero zmian. Najgorzej że sobie w filtrach w wykresach ciążowych wklepałam wczesna owulacja + krotka faza lutealna i nie ma ani jednego takiego ciążowego
Agniechaaa - może zadzwoń i podpytaj czy masz czekać czy coś robić, bo sporo to chyba trwa, nie dziwie się że się denerwujesznowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Maja, a Ty robilas wymazy na chlamydie i ureaplasme? Bo mi owulacja wrocila po pdkryciu i wyleczeniu urea..
Jeszcze nie, ale zamierzam. Na razie walczę z torbielami i już mam chwilowy przesyt badań, monitoringów, lekarzy... Chwilkę odsapnę i zajmę się zwykłą codziennością, zwłaszcza że mogę parę domowych rzeczy nadrobić na zwolnieniu i trochę pożyć wolniej na luzieLunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Mamy podobne charaktery i tyle samo siły do walki !!!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lunaris lepiej po ovu czy wszystko pękło i nie ma tam torbieli.
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Czyli razem testujemy za 13 dni u mnie też cisza zobaczę jak to będzie do wieczora ale jutro idę na podgląd.
Maja nie wypiszę cię bo cuda się zdazają.
Ale nie w moim przypadku, ja z tych pechowców, co się z resztą ciągle potwierdza.
Czekam z niecierpliwością na relację z podglądu jajek!!!!! Na którą idziesz?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Jeszcze nie, ale zamierzam. Na razie walczę z torbielami i już mam chwilowy przesyt badań, monitoringów, lekarzy... Chwilkę odsapnę i zajmę się zwykłą codziennością, zwłaszcza że mogę parę domowych rzeczy nadrobić na zwolnieniu i trochę pożyć wolniej na luzie
innamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:Ale nie w moim przypadku, ja z tych pechowców, co się z resztą ciągle potwierdza.
Czekam z niecierpliwością na relację z podglądu jajek!!!!! Na którą idziesz?
Jutro na 8.00 kroplowka 4h dokarmiać mnie będą.
A wizyta na 16 cały dzień tam bedę może pomiędzy wyskocze na Silesiainnamorata88, Lucia88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄