CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczka super cieszę sie ze masz to juz za sobą!!! Duzo pij i leż żeby uniknąć hiperki
Przepis na naturalny izotoniczne:
Woda+cytryna+miód+ troszeczkę soli
Powinno sie pic zeby organizm nadrabiałWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 12:07
staraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystko fajnie, ale gdzie te dzisiejsze 2 kreseczki? Dziewczyny????
Flo, wykreśl mnie z testowania, to przynajmniej nie będę Wam zaburzać statystyki.
Lewy jajnik dalej boli, czasem aż w krzyżu czuję
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:Wszystko fajnie, ale gdzie te dzisiejsze 2 kreseczki? Dziewczyny????
Flo, wykreśl mnie z testowania, to przynajmniej nie będę Wam zaburzać statystyki.
Lewy jajnik dalej boli, czasem aż w krzyżu czuję
Maja, a Ty robilas wymazy na chlamydie i ureaplasme? Bo mi owulacja wrocila po pdkryciu i wyleczeniu urea.. -
staraczka1111 wrote:Uwaga uwaga mam 20 jaj!!! Transfer w następnym msc za duży estradiol i progesteron. Z zabiegu nic nie pamiętam, dostałam leki, jestem spiaca głodna i nie wiem co się dzieje. Czekamy na hiperke.
staraczka1111 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Witam się w "naszym, wyjątkowym" miesiącu. U mnie wczoraj test owu pozytywny, a dziś już chyba po owulacji, bo wszystkie bóle ustały. Teraz czekać na @, ale po drodze czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza na Karowej. Mam nadzieję, że nie będzie już potrzebna
Agniechaaaa jak się dziś czujesz ?
Aiwlys jak po wizycie ?
Maja nie wypiszę cię bo cuda się zdazają.Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Sammer widzę że dziś masz 18dpo i temp idzie w górę!! Test dziś zrobiłaś?
Gg nie chowaj się !
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Dzis mija jakis tydzien od owulacji. Jajnik mnie tak jakby szarpie/kluje. To dobrze?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
by7mistake wrote:Mnie juz tak ciekawość zżera że chyba jutro juz zatestuje, bedzie juz 10 dpo. Póki co boje sie nawet o tym pisac, żeby nie bylo tak że wrócę do domu po pracy a tam będzie juz u mnie plamienie
Wy tutaj piszecie ze tyle razy robicie testy, a sluchajcie jakim ja jestem przegrywem:P kupiłam 2 testy w aptece juz w listopadzie bo jakieś wtedy mialam przeczucie ze sie udalo i leżą one nietknięte do tej pory bo jednak przez te wszystkie miesiące ubiegała mnie @ mam jeszcze kilka sztuk allegrowych które sa dolaczane do testów owu, to ich mi nie szkoda zuzywac:P
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A podpowiedzcie mi proszę co jeszcze wpływa na długość fazy lutealnej? Bo moja ma tylko 10 dni + 11 z mini mini zabarwieniem/palmieniem. Myslałam że progesteron ale powyżej 14 to chyba spoko. Umówiłam się już wcześniej do ginekolog, wizyta wypadnie przed samą owu więc fajnie, od razu mnie zmonitoruje ale zastanawiam się o co ją tam jeszcze ewentualnie zapytać...2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Czyli razem testujemy za 13 dni u mnie też cisza zobaczę jak to będzie do wieczora ale jutro idę na podgląd.
No ale w końcu to czerwiec,nasz miesiąc, miesiąc cudów, więc może skuszę się na test -
nick nieaktualny
-
nowa na dzielni wrote:A podpowiedzcie mi proszę co jeszcze wpływa na długość fazy lutealnej? Bo moja ma tylko 10 dni + 11 z mini mini zabarwieniem/palmieniem. Myslałam że progesteron ale powyżej 14 to chyba spoko. Umówiłam się już wcześniej do ginekolog, wizyta wypadnie przed samą owu więc fajnie, od razu mnie zmonitoruje ale zastanawiam się o co ją tam jeszcze ewentualnie zapytać...
Ja jadlam wit B6 w duuuzej ilości, pomoglo:) -
Amy jadłam przez cały poprzedni miesiąc, w tym miesiącu sroka i pomogło o tyle, że nie miałam praktycznie plamień, żadnych maziai czarnych ani nic tylko delikatne zabarwienie śluzu i od razu okres. Więc polepszyło się ale czasowo zero zmian. Najgorzej że sobie w filtrach w wykresach ciążowych wklepałam wczesna owulacja + krotka faza lutealna i nie ma ani jednego takiego ciążowego
Agniechaaa - może zadzwoń i podpytaj czy masz czekać czy coś robić, bo sporo to chyba trwa, nie dziwie się że się denerwujesz2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
U mnie w końcu pojawia się czerwone plamienia!!
to głupie, ale ja się cieszę, że w końcu zacznę nowy cykl i III podejście do IUI👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Ewelina u mnie zerowe szanse na fasolkę ale dla spokoju ducha zatestuje 12 dpo.
Nowa też czytałam że magnes pomaga na drugą fazę
Agniechaaaa takie czekanie to wietrzność z wiadomym finałem.
Karolina przynajmniej są nowe nadzieje
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dlatego podziwiam dziewczyny, które czekają aż się samo zacznie... Wiem, że dla naszego rganizmu to lepsze, ale to czekanie na taką masakrę to nic dobrego.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Słyszałyście, że w Invicta jest teraz AKCJA TATA i w każdej placówce po 20 darmowych rozszerzonych badań nasienia.
https://www.klinikainvicta.pl/akcja-tata-najwazniejsze-slowo-dla-mezczyzny/
Ja już zapisałam swojego. DzwońcieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 14:44
Lunaris lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok