CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka jak się już czujesz? Lepiej ? Dziś mamy dzień 0
staraczka1111 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzięki dziewczyny umawiam się po weekendzie. Mam nadzieję, że polip się złuszczy.
Jutro śmigam na hormony, na czczo trzeba? (estrogen, progesteron ,TSH, AMH w bonusie) -
Lunaris wrote:Dzięki dziewczyny umawiam się po weekendzie. Mam nadzieję, że polip się złuszczy.
Jutro śmigam na hormony, na czczo trzeba? (estrogen, progesteron ,TSH, AMH w bonusie)
Zbadaj lh i fshLunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Chyba większego jak ja tutaj nie ma !!!!!!!
Jutro na 8.00 kroplowka 4h dokarmiać mnie będą.
A wizyta na 16 cały dzień tam bedę może pomiędzy wyskocze na Silesia
Jestem ja tylko po prostu krócej się staram
To daj znać pomiędzy jak tam Twoje jajeczka Będę tu czekać!!!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:Jeszcze nie, ale zamierzam. Na razie walczę z torbielami i już mam chwilowy przesyt badań, monitoringów, lekarzy... Chwilkę odsapnę i zajmę się zwykłą codziennością, zwłaszcza że mogę parę domowych rzeczy nadrobić na zwolnieniu i trochę pożyć wolniej na luzie
Wiem ze sie powtarzam, ale zrob koniecznie wymazy. Od roku chodze na monitoring i owulacje wywolywalismy clo.. i to nie zawsze wystepowala mimo stymulacji. Po wyleczeniu ureaplazmy, gdzie w zyciu bym sie jej nie spodziewala bo nie mialam zadnych objawow, juz w pierwszym cyklu pojawila sie owulacja z obu jajnikow. Ksiazkowa jak to ujela lekarka. -
Flowwer wrote:Chyba większego jak ja tutaj nie ma !!!!!!!
Jutro na 8.00 kroplowka 4h dokarmiać mnie będą.
A wizyta na 16 cały dzień tam bedę może pomiędzy wyskocze na SilesiaFlowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ann89 wrote:Wiem ze sie powtarzam, ale zrob koniecznie wymazy. Od roku chodze na monitoring i owulacje wywolywalismy clo.. i to nie zawsze wystepowala mimo stymulacji. Po wyleczeniu ureaplazmy, gdzie w zyciu bym sie jej nie spodziewala bo nie mialam zadnych objawow, juz w pierwszym cyklu pojawila sie owulacja z obu jajnikow. Ksiazkowa jak to ujela lekarka.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Jestem jutro w tamtej okolicy, na 10.20 mam wizytę, a później muszę podjechać na Ligote do CM. Jakby Cię wcześniej odłączyli daj znać! Fajnie byłoby poznać kolejną ,,mordkę" z forum.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Jak co to można wyskoczyć na soczek jestem Za !!
Agniechaaaa świetny avatarek!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyDziewczyny dostałam prezent na dzien dziecka!! W wc! Różowy sluz, mało go narazie ale liczę, ze szybko sie rozkręci !!! Wiadomo co to oznacza, głupio sie coeszysc z takiego powodu ale trzeba myślec przyszłościowo
Inna przywołuje śnieżynka niech wie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 16:21
Karma88, Lunaris, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
Aga mnie też avatarek się bardzo podoba
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż po wizycie. W sumie już dawno ale trzeba było zakupy zrobić i obiad zjeść.
Tak więc jest pęcherzyk ok. 1cm. Ale jeden.
Dostalam l4 i duphaston + kwas foliowy.
Następna wizyta chyba 13go.Flowwer, Karma88, Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
koshen wrote:Anna, a ile czasu się już starasz? Ty też masz PCOS jak ja? Jesli tak to od jak dawna na Clo jedziesz? Mnie wczoraj tak wieczorem brzuch bolał, że musiałam się położyć. Po tym co napisałaś trochę mój zapał przygasł - mówię o tym doszukiwaniu się objawów zagnieżdżenia. No, ale sobota już niedaleko.
Nie, na szczęście nie mam pcos i bardzo współczuję tym dziewczynom, które się z tym mierzą. Przepraszam, że trochę Cię pozbawiłam złudzeń, ale szczerze mówiąc sama wolałam, kiedy mi ktoś wylewał kubeł zimnej wody na moje nakręcanie się, bo to nie jest zdrowe i źle wpływa na psychikę. Bywały takie cykle, że mi detektor na OVU dawał 88% szans, że jestem w ciąży (biorąc pod uwagę objawy), ale gdy wgłębiłam się w temat to okazało się, że większość tych objawów świadczy też o PMSie. A miałam już ciągnięcie w pachwinach, metaliczny posmak w ustach, swędzące piersi i wiele innych niestandardowych objawów. Pewnie, że chciałybyśmy wiedzieć jak najszybciej, ale w sumie 2 tygodnie to nie jest wieczność (choć czasem tę wieczność przypomina). -
nick nieaktualny
-
Wiem o czym mówisz Anna Stesia, mi się za kilka dni kończy abonament i mam do dalej w nosie, nie odnawiam bo to tylko niepotrzebnie nakręca . Jak już mi początek okresu zidentyfikował jako objawy ciążowe to pomyślałam basta, wolę już ten smutny, szary wykres
Anna Stesia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Agniechaaaa wrote:O cholera chyba wiem kaczorka dlaczego kazałaś przygotować sobie przeciwbólowe z Minty na minutę boli bardziej takie skorcze eh my kobitki to musimy sporo przejść ale wytrzymam, teraz juz tylko do przodu!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny