Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, ze testuje w sobote a nid jutro ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Dziewczyny ja z innej beczki zgubiłam rachunek za prąd z PGE! :O Ostatnia rata byla płacona 20.02.2017

Normalnie przeszukałam cały dom i nie ma :-( Mąż już na mnie wrzeszczy ze prąd nam odetną, a ja przez tą nową pracę wogóle o tym zapomniałam. Mozną sprawdzićajkoś internetowo?

Zadzwon do nich- powiedza Ci ile do zaplaty a nawet nowy blankiet wysla jesli poprosisz^^
    Przechodzilam przez to :p

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    Melduje, ze testuje w sobote a nid jutro ;)
    Kciuki zaciśnięte!!!

Ann89 lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    Zadzwon do nich- powiedza Ci ile do zaplaty a nawet nowy blankiet wysla jesli poprosisz^^
    Przechodzilam przez to :p
    O losie...

Jestem zła na siebie, muszę poprosić o jakaś e-fakture bo wiecznie gubię.

A Ty również tyle zalegałaś z opłatą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Kciuki zaciśnięte!!!
    W sobote mam termin miesiaczki ale jesli owu byla w czwartek to testowanie 03.06 i tak nic nie wykaze.. ale aby tradycji stalo sie za dosc- sikne :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    O losie...

Jestem zła na siebie, muszę poprosić o jakaś e-fakture bo wiecznie gubię.

A Ty również tyle zalegałaś z opłatą?

A tez jakos tak bylo. Ale z tego co pamietam, wczesniej przyslali nam upomnienie. Nie odlaczaja pradu bez ostrzezenia ;)
    Nic sie nie stresuj. Serio, zadzwon, powiedz ze zgubilas i czy moga Ci jeszcze raz wyslac, chocby elektronicznie. A maz brzydko ze krzyczy. Przytulilby lepiej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    A tez jakos tak bylo. Ale z tego co pamietam, wczesniej przyslali nam upomnienie. Nie odlaczaja pradu bez ostrzezenia ;)
    Nic sie nie stresuj. Serio, zadzwon, powiedz ze zgubilas i czy moga Ci jeszcze raz wyslac, chocby elektronicznie. A maz brzydko ze krzyczy. Przytulilby lepiej ;)
    Już chrapię, a odsetki duże?
    Mówił że babie odłączyli prąd bez upomnienia i nie wiedziała co się dzieje.
    Mnie dzisiaj jajnik boli tak jak wczoraj, ale już męża nie będę ruszała, nawet mi się już nie chce ileż można.

A Ty dlaczego nie masz wykresu udostepnionego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Mnie dzisiaj jajnik boli tak jak wczoraj, ale już męża nie będę ruszała, nawet mi się już nie chce ileż można.

Nie bylo zadnych odsetek. Pare zl dodatkowo za list z upomnieniem.

A czy prowadzenie wykresu jest obowiazkowe?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:

Masz, poczytaj:
    http://dobryprad.pl/rachunek/zaleglosci

Nam odsetek chyba nie naliczyli. Nie przypominam sobie w kazdym razie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 23:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    Masz, poczytaj:
    http://dobryprad.pl/rachunek/zaleglosci

Nam odsetek chyba nie naliczyli. Nie przypominam sobie w kazdym razie
    Dzięki za informację, jutro po pracy zadzwonię na infolinię, tylko rachunek jest na teścia może jego jakieś dane zechcą. Kiedys też zgubiłam to do oddziału z wielka łaską poszedł

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Dzięki za informację, jutro po pracy zadzwonię na infolinię, tylko rachunek jest na teścia może jego jakieś dane zechcą. Kiedys też zgubiłam to do oddziału z wielka łaską poszedł

Pewnie poprosza o imie i nazwisko i adres;) nie sadze aby cos wiecej chcieli :) wierz mi, ze nie Jestes pierwsza z nieoplaconym i zgubionym rachunkiem :) nam pani chyba telefonicznie powiedziala ile zalegamy i zrobilismy zaraz przelew, a po paru dniach przyslala nowy blankiet :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    Pewnie poprosza o imie i nazwisko i adres;) nie sadze aby cos wiecej chcieli :) wierz mi, ze nie Jestes pierwsza z nieoplaconym i zgubionym rachunkiem :) nam pani chyba telefonicznie powiedziala ile zalegamy i zrobilismy zaraz przelew, a po paru dniach przyslala nowy blankiet :)
    A Ty jak się czujesz? Jakoś ciążowo czy nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2017, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    A Ty jak się czujesz? Jakoś ciążowo czy nie?

Nie mam porownania, zeby moc okreslic czy ciazowo. Pierwsza naturalna owulacja od mozliwe, ze nawet kilku lat. Dzis mnie troche jajnik poklul i to tyle. Po tylu latach staran to w zasadzie nawet nie chce mi sie testowac i robilam to od swieta ale skoro juz byla ta owulka, sama z siebie, to grzechem byloby oficjalnie nie zrobic testu ^^ trzeba wierzyc. Wszystko jest w nas. Cuda tez..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2017, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    Nie mam porownania, zeby moc okreslic czy ciazowo. Pierwsza naturalna owulacja od mozliwe, ze nawet kilku lat. Dzis mnie troche jajnik poklul i to tyle. Po tylu latach staran to w zasadzie nawet nie chce mi sie testowac i robilam to od swieta ale skoro juz byla ta owulka, sama z siebie, to grzechem byloby oficjalnie nie zrobic testu ^^ trzeba wierzyc. Wszystko jest w nas. Cuda tez..
    Ja jak pierwszy raz zaszłam w ciąże to chyba nie przeczuwałam, ale poroniłam w 9 tc, a z Michałek jakieś takie przeczucie miałam bo mialam mocno wyczulony węch jak poszłam na kebaba to czułam jak w kuchni cebulę kroją i pytałam się koleżanki czy ona też to czuję. No i smród kawy ale nie wiem czy to juz po tescie czy jeszcze przed. Za ciebie trzymam mocno kciuki bo jestes moim rocznikiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2017, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower dziękuję za wpisanie mnie na listę :D Boziu daj w końcu tego Bobaska :D każdej z Nas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2017, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Ja jak pierwszy raz zaszłam w ciąże to chyba nie przeczuwałam, ale poroniłam w 9 tc, a z Michałek jakieś takie przeczucie miałam bo mialam mocno wyczulony węch jak poszłam na kebaba to czułam jak w kuchni cebulę kroją i pytałam się koleżanki czy ona też to czuję. No i smród kawy ale nie wiem czy to juz po tescie czy jeszcze przed. Za ciebie trzymam mocno kciuki bo jestes moim rocznikiem :D

Byl czas, ze testy wychodzily mi pozytywnie ale ciaza nigdy nie zostala potwierdzona. Chyba najbardziej po wyjsciu z gabinetu bylo mi zal meza, bo on sam widzial 2 kreske i nie bardzo mogl ogarnac jak to nie..
    Ja mam nadzieje, ze powodem nieplodnosci byla ureaplasma, gleboko w to wierze. Tak sobie tu zartuje, ze teraz juz napewno zajde w ciaze ale czuje podswiadomie, ze to nie koniec mojej walki.
    Swoja mame stracilam bedac w zasadzie jeszcze dzieckiem. Nie mialysmy dobrych relacji. Czuje przez to ogromna potrzebe zostania sama mama. Taka, ktora bedzie potrafila rozmawiac i sluchac. Maz natomiast jest z duzej rodziny. Czasem widze jak na podworku bawi sie z dziecmi ktore sa naszymi sasiadami. Ja nie potrafie. Irytuja mnie inne dzieci. Irytuje mnie, ze nie mam swoich. Irytuje mnie, ze przytylam 10kg myslac ze moze jestem za chuda i dlatego nie zachodze- i teraz niecierpie swojego odbicia w lustrze. Irytuja mnie glupie komentarze rodziny, ze moze mojemu mezowi trzeba pokazac jak sie dzieci robi. Wszystko mnie irytuje. Sama na siebie jestem zla.

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh boli mnie od jakis paru godzin lewa strona brzucha. Taki klujacy bol, czasami przechodzi, ale zaraz wraca. Nie wiem co jest. Czy to przez stymulacje,luteine...

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2017, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma no-spa powinna pomoc. Ból jest od kobiecych spraw czy wyżej? Oby to był fasolek ♡♡

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2017, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma88 wrote:
    Eh boli mnie od jakis paru godzin lewa strona brzucha. Taki klujacy bol, czasami przechodzi, ale zaraz wraca. Nie wiem co jest. Czy to przez stymulacje,luteine...

Mnie przez pierwszy tydzien po podaniu pregnylu mocno klulo. Naprawde mocno.. krotkie ale intensywne skurcze jajnikow.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2017, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie mocno okresowo. Az boje sie wstac do lazienki :(

‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ