CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dziewczyny ja z innej beczki zgubiłam rachunek za prąd z PGE! Ostatnia rata byla płacona 20.02.2017
Normalnie przeszukałam cały dom i nie ma Mąż już na mnie wrzeszczy ze prąd nam odetną, a ja przez tą nową pracę wogóle o tym zapomniałam. Mozną sprawdzićajkoś internetowo?
Zadzwon do nich- powiedza Ci ile do zaplaty a nawet nowy blankiet wysla jesli poprosisz^^
Przechodzilam przez to :p -
Ann89 wrote:Melduje, ze testuje w sobote a nid jutro
Ann89 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Zadzwon do nich- powiedza Ci ile do zaplaty a nawet nowy blankiet wysla jesli poprosisz^^
Przechodzilam przez to :p
Jestem zła na siebie, muszę poprosić o jakaś e-fakture bo wiecznie gubię.
A Ty również tyle zalegałaś z opłatą? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:O losie...
Jestem zła na siebie, muszę poprosić o jakaś e-fakture bo wiecznie gubię.
A Ty również tyle zalegałaś z opłatą?
A tez jakos tak bylo. Ale z tego co pamietam, wczesniej przyslali nam upomnienie. Nie odlaczaja pradu bez ostrzezenia
Nic sie nie stresuj. Serio, zadzwon, powiedz ze zgubilas i czy moga Ci jeszcze raz wyslac, chocby elektronicznie. A maz brzydko ze krzyczy. Przytulilby lepiej -
nick nieaktualnyAnn89 wrote:A tez jakos tak bylo. Ale z tego co pamietam, wczesniej przyslali nam upomnienie. Nie odlaczaja pradu bez ostrzezenia
Nic sie nie stresuj. Serio, zadzwon, powiedz ze zgubilas i czy moga Ci jeszcze raz wyslac, chocby elektronicznie. A maz brzydko ze krzyczy. Przytulilby lepiej
Mówił że babie odłączyli prąd bez upomnienia i nie wiedziała co się dzieje.
Mnie dzisiaj jajnik boli tak jak wczoraj, ale już męża nie będę ruszała, nawet mi się już nie chce ileż można.
A Ty dlaczego nie masz wykresu udostepnionego? -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Już chrapię, a odsetki duże?
Mnie dzisiaj jajnik boli tak jak wczoraj, ale już męża nie będę ruszała, nawet mi się już nie chce ileż można.
A Ty dlaczego nie masz wykresu udostepnionego?
Nie bylo zadnych odsetek. Pare zl dodatkowo za list z upomnieniem.
A czy prowadzenie wykresu jest obowiazkowe? -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Już chrapię, a odsetki duże?
A Ty dlaczego nie masz wykresu udostepnionego?
Masz, poczytaj:
http://dobryprad.pl/rachunek/zaleglosci
Nam odsetek chyba nie naliczyli. Nie przypominam sobie w kazdym razieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 23:30
-
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Masz, poczytaj:
http://dobryprad.pl/rachunek/zaleglosci
Nam odsetek chyba nie naliczyli. Nie przypominam sobie w kazdym razie -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dzięki za informację, jutro po pracy zadzwonię na infolinię, tylko rachunek jest na teścia może jego jakieś dane zechcą. Kiedys też zgubiłam to do oddziału z wielka łaską poszedł
Pewnie poprosza o imie i nazwisko i adres;) nie sadze aby cos wiecej chcieli wierz mi, ze nie Jestes pierwsza z nieoplaconym i zgubionym rachunkiem nam pani chyba telefonicznie powiedziala ile zalegamy i zrobilismy zaraz przelew, a po paru dniach przyslala nowy blankiet -
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Pewnie poprosza o imie i nazwisko i adres;) nie sadze aby cos wiecej chcieli wierz mi, ze nie Jestes pierwsza z nieoplaconym i zgubionym rachunkiem nam pani chyba telefonicznie powiedziala ile zalegamy i zrobilismy zaraz przelew, a po paru dniach przyslala nowy blankiet
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:A Ty jak się czujesz? Jakoś ciążowo czy nie?
Nie mam porownania, zeby moc okreslic czy ciazowo. Pierwsza naturalna owulacja od mozliwe, ze nawet kilku lat. Dzis mnie troche jajnik poklul i to tyle. Po tylu latach staran to w zasadzie nawet nie chce mi sie testowac i robilam to od swieta ale skoro juz byla ta owulka, sama z siebie, to grzechem byloby oficjalnie nie zrobic testu ^^ trzeba wierzyc. Wszystko jest w nas. Cuda tez.. -
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Nie mam porownania, zeby moc okreslic czy ciazowo. Pierwsza naturalna owulacja od mozliwe, ze nawet kilku lat. Dzis mnie troche jajnik poklul i to tyle. Po tylu latach staran to w zasadzie nawet nie chce mi sie testowac i robilam to od swieta ale skoro juz byla ta owulka, sama z siebie, to grzechem byloby oficjalnie nie zrobic testu ^^ trzeba wierzyc. Wszystko jest w nas. Cuda tez..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Ja jak pierwszy raz zaszłam w ciąże to chyba nie przeczuwałam, ale poroniłam w 9 tc, a z Michałek jakieś takie przeczucie miałam bo mialam mocno wyczulony węch jak poszłam na kebaba to czułam jak w kuchni cebulę kroją i pytałam się koleżanki czy ona też to czuję. No i smród kawy ale nie wiem czy to juz po tescie czy jeszcze przed. Za ciebie trzymam mocno kciuki bo jestes moim rocznikiem
Byl czas, ze testy wychodzily mi pozytywnie ale ciaza nigdy nie zostala potwierdzona. Chyba najbardziej po wyjsciu z gabinetu bylo mi zal meza, bo on sam widzial 2 kreske i nie bardzo mogl ogarnac jak to nie..
Ja mam nadzieje, ze powodem nieplodnosci byla ureaplasma, gleboko w to wierze. Tak sobie tu zartuje, ze teraz juz napewno zajde w ciaze ale czuje podswiadomie, ze to nie koniec mojej walki.
Swoja mame stracilam bedac w zasadzie jeszcze dzieckiem. Nie mialysmy dobrych relacji. Czuje przez to ogromna potrzebe zostania sama mama. Taka, ktora bedzie potrafila rozmawiac i sluchac. Maz natomiast jest z duzej rodziny. Czasem widze jak na podworku bawi sie z dziecmi ktore sa naszymi sasiadami. Ja nie potrafie. Irytuja mnie inne dzieci. Irytuje mnie, ze nie mam swoich. Irytuje mnie, ze przytylam 10kg myslac ze moze jestem za chuda i dlatego nie zachodze- i teraz niecierpie swojego odbicia w lustrze. Irytuja mnie glupie komentarze rodziny, ze moze mojemu mezowi trzeba pokazac jak sie dzieci robi. Wszystko mnie irytuje. Sama na siebie jestem zla. -
Eh boli mnie od jakis paru godzin lewa strona brzucha. Taki klujacy bol, czasami przechodzi, ale zaraz wraca. Nie wiem co jest. Czy to przez stymulacje,luteine...Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma no-spa powinna pomoc. Ból jest od kobiecych spraw czy wyżej? Oby to był fasolek ♡♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Eh boli mnie od jakis paru godzin lewa strona brzucha. Taki klujacy bol, czasami przechodzi, ale zaraz wraca. Nie wiem co jest. Czy to przez stymulacje,luteine...
Mnie przez pierwszy tydzien po podaniu pregnylu mocno klulo. Naprawde mocno.. krotkie ale intensywne skurcze jajnikow. -
nick nieaktualny