CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Stesia wrote:Możesz brać coś przeciwbólowego?
-
Flowwer wrote:To jeszcze zatestujesz w tym mies jak jesteś na Clo ?! Tylko mi nie uciekajCzarna81
22 cs. -
A ja na mojego skurcz....a dostałam na tydzień dopochwowe i powtórzyć wymaz, bo lekarz mowi, ze pomimo ze wrażliwe to te doustne nie działają antybiotyku wiec nie da mi trzeciego bo jeszcze mnie wyjalowimy tylko spróbujemy inaczej. Kurczę dziewczyny, zeby sie pierniczycc z jakaś bakteria i stać w miejscu tyle czasu to tylko mną trzeba byc i miec takie szczęście:/
-
Czrna 81 wrote:Tylko że ja cykle mam 31 dniowe. No chyba że po clo jest inaczej, nie wiem. Najbardziej sie boje że po tej wysokiej dawce (200mg /dzień) będę się źle czuła, a w niedzielę Komunia...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Nospe zabrałam tylko to mam. Dobrze ze wolne zabrałam bo bym umarła w robicie chyba.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:A po punkcji można np. robić ciepłe okłady? Bo może to by pomogło?
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Ptysia wrote:A ja na mojego skurcz....a dostałam na tydzień dopochwowe i powtórzyć wymaz, bo lekarz mowi, ze pomimo ze wrażliwe to te doustne nie działają antybiotyku wiec nie da mi trzeciego bo jeszcze mnie wyjalowimy tylko spróbujemy inaczej. Kurczę dziewczyny, zeby sie pierniczycc z jakaś bakteria i stać w miejscu tyle czasu to tylko mną trzeba byc i miec takie szczęście:/
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ptysia wrote:A ja na mojego skurcz....a dostałam na tydzień dopochwowe i powtórzyć wymaz, bo lekarz mowi, ze pomimo ze wrażliwe to te doustne nie działają antybiotyku wiec nie da mi trzeciego bo jeszcze mnie wyjalowimy tylko spróbujemy inaczej. Kurczę dziewczyny, zeby sie pierniczycc z jakaś bakteria i stać w miejscu tyle czasu to tylko mną trzeba byc i miec takie szczęście:/
Myślałam właśnie o Tobie. Oby to pomogło! Mnie lekarz mówił, że po antybiotykach dopochwowych można wymaz robić dopiero po 4 tygodniach, bo dopiero wtedy jest konkluzywny. A na wymazie wyszło Ci dużo pałeczek kwasu mlekowego? -
nick nieaktualny
-
-
Agniechaaaa wrote:Ja dostałam na receptę przeciwbólowe po punkcji. Musisz koniecznie duzo odpowywac bo jajniki dalej pracują, Dostinex ma je wyciszyć.
Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Ale nie da się brać o stałej porze w sumie przecież ludzie różnie wstają, ja zawsze biorę na czczo ale różnie czasem o 6 a czasem o 8 rano zależy jak wstanę, tylko może powinnam więcej popic tabletkę? Ale w sumie zawsze tak brałam więc nie wiem co tu jest grane
Wiesz, 6 czy 8 rano to właściwie jest stała pora. Lekarzowi chodziło o większe rozregulowanie organizmu. Ja wtedy pracowałam na zmiany i zdarzało się, że po nocce wstawalam o 13tej czy 14tej.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Te antybiotyki które dostałam były właśnie z antybiogramu, ze niby te bakterie są na nie wrażliwe, a widzicie nie poszły ani na jeden ani na drugi:( dlatego lekarz stwierdził, ze spróbujemy samym dopochwowym, bo moze ja mam to tylko miejscowo jakos. Wymaz mam zrobić bez czekania powiedział, ale mu zaufam, w końcu to klinika a to jest dr n.med. to mysle ze wie co robi. A wogole to moja kolezanka tez ma miec sono robiona j wogole jej babka nie zleciła żadnego wymazu przed tym, wiec chyba ile lekarzy tyle praktyk. Także mi juz nic nie pozostaje tylko teraz sie modlić zeby to zadziałało,
-
Lucia88 wrote:Wiesz, 6 czy 8 rano to właściwie jest stała pora. Lekarzowi chodziło o większe rozregulowanie organizmu. Ja wtedy pracowałam na zmiany i zdarzało się, że po nocce wstawalam o 13tej czy 14tej.
Dziewczyny kończy się pierwszy dzień pięknego miesiąca jutro czekam na pozytywy i głowy do góry w końcu jak czegoś bardzo się pragnie to wkoncu się to dostanie buziaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja z innej beczki zgubiłam rachunek za prąd z PGE! Ostatnia rata byla płacona 20.02.2017
Normalnie przeszukałam cały dom i nie ma Mąż już na mnie wrzeszczy ze prąd nam odetną, a ja przez tą nową pracę wogóle o tym zapomniałam. Mozną sprawdzićajkoś internetowo?