Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Dzisiaj dziewczyny pisały gdzie się podziewasz...
Raczej pisały o Kotowej bo miała dzisiaj transfer a nie o mnie przeczytałam posty z całego dnia. Ale rozumiem Transfer Kotowej to ważniejsza sprawa niż u mnie.
Kotowa kciuki za kropka zaciśnięte!!!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dzięki dziewczyny ja tak po prostu się troszkę przypomniałam waszym kciukom za moje jajko bo bardzo bym chciała żeby wreszcie się udało. I wiem że wszystkiego nie da się pamiętać bo sama mam z tym problem.
Dobrej nocy wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 23:18
Trasti, Simons_cat lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Cześć. Ja od poniedziałku z życia wyjeta, staram się nadrobić.. Myślę już tylko kilka stron a tu guzik póki co wypowiem się na temat Philipsa jednym słowem - GENIALNY. Ja też jestem maksymalnie owłosiona a już po 3 zabiegach raz w tygodniu miałam 30% mniej owłosienia. Tylko na początku przed kupieniem trzeba sprawdzić czy cebulki ma się czarne, to że włosy są czarne i mocne nie znaczy że laser zadziała jeżeli cebulki są białe, niestety... Niezmiennie dopinguje mimo że się nie udzielalam
-
Trasti, o kurczę, ale info Trzymaj się.
Bajka, dalej trzymam kciuki za Was
Reset, Koteczka kciuki za jajka!
Nika, poleżysz trochę i szyjka odetchnie
Ja mam już weekend Po pracy z grubsza ogarnęłam chatę i teraz tylko chillout z morelkami, migdałami i winkiem (w ogóle mąż jakieś ciulowe wziął w biedrze, blee).
Ps. L-karnityna, Wit C i ACC kupione, ale w połowie sklepów dla koksów we Wrocławiu nie ma TMG Jutro jeszcze podzwonię po okolicy i jak coś to zamawiam przez neta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 01:35
Bajkaaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Koteczka ładuj teraz migdały,morele, czerwone wino, tłuste ryby morskie,a jak dasz radę to jeszcze sok z buraka i łyżkę oleju z wiesiołka. Jeśli dobrze zapamiętałam,to Iza na tym zestawie pobiła rekord w grubości endo . Kciuki za jajko zapewnione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 07:10
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DKlamka82 wrote:Witam się bielą Vizira. Odstawiam luteinę i niech działa natura.
Klamka kochanie a który masz dpo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJedna! Śniłas mi się! Robiliśmy razem Twój test i osikalas mi rękę! Ale to nic! Były dwie kreski!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 06:52
patuniek86, Patrycja20, Lucia88, Aga9090, Bajkaaa, Siwulec, Simons_cat, Grzechotka2, moyeu, KateHawke, Cabrera, Lunaris, blue00, Nadzieja22, Koteczka82, Bocianiątko, Karma88, Jedna_z_Wielu, Jeżowa, Reniferra, Iseko, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DKlamka82 wrote:11 dpo, miałam brać 10 dni więc już czas odstawić i czekać na @... Jak nie przyjdzie do niedzieli to jeszcze raz siknę.
a ja nadal trzymam kciuki! Nie poddawaj się -
nick nieaktualny