Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivanillka, widzę kreskę. Buziaki, trzymam kciuki!
Kargo31 wrote:Witam się dziś w małym piątku
Jednocześnie ogłaszam, że dziś jest Dzień Seksu!!! Ogłoszony w 2003 roku przez Rade Tradycji Unii Europejskiej, więc wiecie, to nie byle co Jak ktos jest dzis w okolicach słusznych dni, to do sypialni marsz !! czy gdzie tam wolicie
Dzisiaj cały dzień w radiu jarali się dniem seksu i każdego kto dzwonił pytali czy wie jaki dzis dzień
Cabrera wrote:Kurde, niech mi ktoś neta odetnie, bo zaraz kupię drugie buty !!!
Bazylkove, ale super firma to. usi być nas w pracy też czasem odwiedza piesek
Trasti, tule, trzymaj się, bo to zawsze ciężkie chwile dobrze, że drugi maluszek zdrowy. Ciśnienie się podnosi jak soe czyta takie rzeczy. Przykro mi, że cię to spotkało :*
Vivanillka, Cabrera lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Izape_91 wrote:Ojej ta małpa jest straszna chce to odwidziec!
Ja dzisiaj miałam dzisiaj pierwsze przejacia z panią prezes banku,aż wydarła z nerwów podkładkę na klawiaturę z biurka :p a ja tylko chciałam dobrze, potem przyznała rację. Jakoś mnie to już nie rusza jak ktoś na mnie hula. Komornik czy prezes jeden kij.
A powinno, nie wolno dać sobą tak pomiatać. Nikt nie ma prawa na Ciebie krzyczeć zwłaszcza w pracy. Dla mnie człowiek, który jest na stanowisku kierowniczym i wykorzystuje swoją władzę i źle traktuje swoich pracowników to hoooj nie menadzer.Vivanillka, Aga9090, Czrna 81, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Kotowa- ja mam domowy laser ipl Phillipsa i guzik wart:/ Owłosienie mam masakryczne, hirsutyzm pełną gębą, włosy ciemne, więc teoretycznie pod laser idealne, a jest wielkie g...wno. Nie dość, że trwa to godzinami to zanim wypalę wszystkie włosy, to te, co wypaliłam już zdążą odrosnąć. Za rok chyba zainwestuję w trwałą depilację, bo idzie się wykończyć.
Nika- ja z moim hirsutyzmem próbowałam stosować chyba wszystkie kremy i trzymałam tyle, co w instrukcji (a czasem i dłużej) i nie ruszyło moich kłaków.
Minie- depilator mam porządny, do używania pod prysznicem, a boli jak jasna cholera. Więc walczę maszynką praktycznie codziennie
Reset teraz depilacja laserem diodowym jest już dużo tańsza. Czytałam, że bikini brazylijskie można już za 400 zł za zabieg zrobić, a wcześniej poniżej 700 był problem -
nick nieaktualnyChciałam zaznaczyć, że żyję - chociaż byłam bliska poderżniecia sobie gardła tym depilatorem, za sam fakt, że na to wpadlam, a w połowie głupio było odpuścić
Tak mnie to wszystko zmęczyło, że poszłam spać na 2 godzinybazylkove, Lunaris lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:A powinno, nie wolno dać sobą tak pomiatać. Nikt nie ma prawa na Ciebie krzyczeć zwłaszcza w pracy. Dla mnie człowiek, który jest na stanowisku kierowniczym i wykorzystuje swoją władzę i źle traktuje swoich pracowników to hoooj nie menadzer.
Zgadzam się. Ba podpisuję rekami i nogami. -
nick nieaktualny
-
Vivanillka wrote:Zgadzam się. Ba podpisuję rekami i nogami.
Ja też! w ogóle krzyk i wymachiwanie rękami to oznaka słabego charakteru - i wobec pracowników i wobec dzieciNadzieja22 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Trasti orzeszkurwasz!!! To się po prostu w głowie nie mieści Nie ma możliwości że ten ostatni lekarz się pomylił? Czy tą poprzednia piątka dyplomy w chipsach znalazła? Bardzo Ci współczuję takiego szoku... Ale trzeba się cieszyć, że choć drugi okruszek cały i zdrowy. Uważaj na siebie.
Bazylku to trzymam kciuki byś dostała tę pracę! &&&&&&Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Szyjka 31 mm, ale przynajmniej zaciśnięta. Mam brać lutke i no-spe. I zwolnienie, raczej już do pracy nie wrócę. Kazał mi sobie znaleźć lekarza ze szpitala, żebym mogła na kogoś liczyć, jeśli coś się zacznie dziać. Jak poczuję coś niepokojącego to od razu na izbę przyjęć.
Za 2 tyg. wizyta i wtedy zobaczymy czy się skraca, a jeśli tak będzie, to skieruje mnie na szew.
Ogólnie to odniosłam wrażenie, że jest źle, kilka razy padło "ciąża zagrożona" i teraz jestem przerażona i aż się poryczałam z nerwów.
Powinnam wytrwać przynajmniej do końca października, żeby malutka była bezpieczna, a to jeszcze tak cholernie daleko -
nick nieaktualny
-
Yosel po "polubieniach" widzę że jesteś... Może tym Cię wywabię. To zdjęcie zrobiłam specjalnie z myślą o Tobie, kiedy wracaliśmy z Canari. Zapomniałam potem o nim... Nie jest to co prawda zachód słońca,ale wschód, ale może też się nada
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20ef725fdac5.jpg
To co, wyjdziesz z nory?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 19:42
Aga9090, Cabrera, KateHawke, Bocianiątko, bazylkove, Iseko, Lunaris, Yoselyn82, Emiilka, Nadzieja22, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:53
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
DKlamka82 wrote:Tak sobie siknęłam na Bobo, biel Vizira. Niby dużo piłam w pracy ale nie będę szukać pretekstów do bycia NIE 2 ciąży.
Dopóki @ nie przyjdzie to posikam jeszcze ale wiara już mnie opuściła.
Oo, sikaj, sikaj!To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
StaraczkaNika wrote:Szyjka 31 mm, ale przynajmniej zaciśnięta. Mam brać lutke i no-spe. I zwolnienie, raczej już do pracy nie wrócę. Kazał mi sobie znaleźć lekarza ze szpitala, żebym mogła na kogoś liczyć, jeśli coś się zacznie dziać. Jak poczuję coś niepokojącego to od razu na izbę przyjęć.
Za 2 tyg. wizyta i wtedy zobaczymy czy się skraca, a jeśli tak będzie, to skieruje mnie na szew.
Ogólnie to odniosłam wrażenie, że jest źle, kilka razy padło "ciąża zagrożona" i teraz jestem przerażona i aż się poryczałam z nerwów.
Powinnam wytrwać przynajmniej do końca października, żeby malutka była bezpieczna, a to jeszcze tak cholernie dalekoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 19:47
Czarna81
22 cs. -
DKlamka82 wrote:Tak sobie siknęłam na Bobo, biel Vizira. Niby dużo piłam w pracy ale nie będę szukać pretekstów do bycia NIE w ciąży.
Dopóki @ nie przyjdzie to posikam jeszcze ale wiara już mnie opuściła.
Kopnąć Cię w szanowny tyleczek?
Mi allegrak tez popołudniu pokazał biel vizira ba a bobo pokazal cien cienia cienia po czasie. Nie poddajemy się. Zbieramy sily na poranny sikWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 20:12
DKlamka82, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam w głowie taki plan...
W sobotę sik, jak będzie pozytyw to pn beta i prog, w środę powtórka a 23.06 na wizytę do gin.Achia, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVivanillka wrote:Kopnąć Cię w szanowny tyleczek?
Mi allegrak tez popołudniu pokazał biel vizira ba a bobo pokazal cien cienia cienia po czasie. Nie poddajemy się. Zbieramy sily na poranny sik
Ale kopnij to mi ciemne chmury przegonisz.
Nika ja miałam taką samą sytuację w pierwszej ciąży, szyjka 32mm i urodziłam piękną, 4kg córkę. Teraz zbiera opierdziel za oceny na koniec roku więc uwierz mi, że jeszcze się z tym dzieciakiem namęczysz Tego ci życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 20:24