Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, tak off-topowo
Jutro mnie po południu nie będzie, mam weekend z córką Mąż wyjechał i stwierdziłam, że to jest czas dla nas Byłyśmy już w kinie i na zakupach, jutro zoo
Kupiłam też dzisiaj 3 bobo żółte. Razem mam ich 4. Czy mogłabym prosić wszystkie zakreskowane o naplucie, nasikanie, odprawianie czarów, czy co tam pomoże? Wystarczy mentalnie Z góry dziękuję
Pierwsze testy w przyszłym tygodniu Nie będzie mnie beta dołowaćFurka, StaraczkaNika, Bajkaaa, Bocianiątko, Malgonia, Kotowa, KateHawke, Iseko, Imagination, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ależ tu emocje dzisiaj były
Gratuluję kreseczek
Ale nas Yoselyn z zaskoczenia wzięłaś Super!
Dobrej nocy Ja udaję się na stosunek
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde aleście naprodukowały! Jak tak dalej pójdzie to nie będę miała komu zwolnić bebzolka z początkiem września!
Reset albo jestem ślepa albo coś, bo nie znalazłam Twoich wyników badań!
Cheresta bambrze ja też uwielbiam takie seksy w środku nocy ni z gruchy no pietruchy:D te są najfajniejsze! -
Nadzieja stosunkowo udanej nocy
Ja chętnie brzuszek po tobie przyjmę frezyjciada A z tymi seksami w nocy jest tak że wystarczy że jedno na drugie nogę zarzuci i już! Nie trzeba żadnej kolacji przy świecach, miłych słówek ani niespodzianek polecam wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 23:27
Nadzieja22, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yosel!!!!! Aaaaaaaa!!!! Jak się cieszę!!!! O matko z córką, jakie emocje I to się nazywa powrót w wielkim stylu! Trzymam kciuki mocno, MOCNO by fasolinka na dobre się rozgościła! Nawet opierdziel Cię ominie za to że znikłaś. Nie krzyczymy na ciężarne Będziesz powtarzała betę w poniedziałek? Szkoda że nie widzisz jak mi się pyszczek zaciesza!
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojeju, Yoselyn, wspaniała wiadomość! Beta ładna, kolejne też muszą! Cieszę się, że tak to się potoczyło
ef, proszę bardzo:
@%^☆○□■♡◇°♧♡《¡♤●○|>#^(¥€€×+=♡°○♧■《▪☆¤》¡■●●¡¿¿♧#@#^♡•●《♤☆☆☆♤♡♧°$&@!£€×+●□》》▪《¡◇♤●••\■》◇
Czekam na pozytywne rezultaty.
Vivanilka, powtarzasz dziś betę? Kciuki!
Imagination nie czepiaj się bety, dobra jest I nieważne, czy pierwsza beta wyjdzie 2 czy 200 - patrzymy na przyrost. A ile jest oodstępu między tymi dwoma pobraniami? Ja bym i tak zrobiła jeszcze raz betę za kilka dni
A ja odpadłam wczoraj kolo 9ej. Wstyd. I żebym się chociaż wyspała, to nieee, po co. Mąż, burak, ma katar i chrapie. Już mam dość szturchania go co chwilę, jakoś go nie idzie wykopać z łóżka i musiałam się sama ewakuować. Może teraz prześpię pare godzin w spokoju!
Przyjemnych snów, niech się Wam prorocze kreski śniąef36 lubi tę wiadomość
-
Pobudka na wietrzenie cyca, wchodzę na forum, żeby nie zasnąć na fotelu i czytam news od Yos. WOW WOW WOW! Nic więcej nie jestem w stanie napisać
I teraz z tych emocji przewalam się na łóżku i nie mogę zasnąćCzrna 81, Rucola, Yoselyn82, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W nocy przyszedł SMS o wynikach. Progesteron 18,7! W tym cyklu pozamiatane, więc chyba warto wziąć już dziś dupka, żeby cykl się ładnie skończył za dwa tygodnie, a nie ciągnął bądź ile...?
Ja nie ogarniam mojego organizmu. Owulacja musiała być ok 7 dc albo i jeszcze wcześniej, skoro płyn się wchłonął, progesteron mam piękny jak nigdy (pamiętajcie, że to raczej nie 7 dpo, a wcześniej) estradiol też wysoki, ale na niego pewnie wpływa estrofem, co nie?
We wtorek wizyta i recepta na lamette. Dobrze, że dziś wyjeżdżam, bo w domu byłoby mi bardzo przykro...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 05:53
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset kurde no, szkoda ogromna, ale zachowanie organizmu raczej nie do przewidzenia, więc niewiele mogłaś zrobić... Oby kolejny cykl był normalniejszy, życzę Ci tego z całego serca
-
Dzień dobry.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a157b147c3f2.jpg
Reset przykro... Trzymam kciuki za kolejny cykl!
PS. Mogę poprosić || przy nicku na 1 stronie?
PS2. Sik rozwodniony był, dużo w nocy wody się opilam z powodu kaszlu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 06:26
patuniek86, reset, Jeżowa, Bajkaaa, Simons_cat, nowa na dzielni, Czrna 81, Bocianiątko, blue00, Rucola, ef36, Patrycja20, Malgonia, Nadzieja22, by7mistake, Kaczorka, Aga9090, Achia, Yoselyn82, Iseko, Karma88, Angelika83, moyeu, Koteczka82, Sanka, Morusek lubią tę wiadomość