Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie w czerwcu! Mam nadzieję, że Reset będzie miała mnóstwo pracy przy wpisywaniu
Zostawiam wór wirusków i jak co miesiąc liczę, że i teraz mnie nie przegonicie
%℅℅℅℅%%%%%£££££℅℅℅℅€€€€%%%%%℅℅℅℅℅℅¥¥¥¥[℅℅℅℅℅%%%%%℅℅℅℅℅℅£℅£℅££℅℅℅℅℅℅€℅℅€℅€℅¥℅¥℅℅%℅%℅%℅℅%℅%℅%℅℅€℅€^¥€¥¢¢℅%[%℅%℅%℅%℅Emiilka, Siwulec, Nadzieja22, Malgonia, MamaFabianka, KateKum, Iseko, Morusek, Kargo31, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Emilko, kciuki dla Ciebie i Antosia!
Emiilka lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się sernikiem z samego rana w dzień dziecka!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad576cc57034.jpgAga9090, lamka, Emiilka, Nadzieja22, Malgonia, Bajkaaa, moyeu, MamaFabianka, Lunaris, KateKum, Karma88, KateHawke, Morusek, by7mistake lubią tę wiadomość
-
Bociek- a co z Tobą? Doszłaś do siebie po zabiegu? Odmelduj się, że wszystko ok! :*
Siwulec lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Witamy czerwiec mam nadzieję że przyniesie dużo pozytywów i dobrych wieści
Ja od wczoraj sikam na owulaki i oto efekt
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0152b48f4fa8.jpg
Dzis 14dc ale chyba jeszcze to nie to jak myślicie? Na górze wczorajszy niżej dzisiejszy -
nick nieaktualnyCheresta wrote:Witamy czerwiec mam nadzieję że przyniesie dużo pozytywów i dobrych wieści
Ja od wczoraj sikam na owulaki i oto efekt
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0152b48f4fa8.jpg
Dzis 14dc ale chyba jeszcze to nie to jak myślicie? Na górze wczorajszy niżej dzisiejszyCheresta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec super kreski
Moyeu trzymam kciuki!
Emilka też kciuki za Antosia
Witamy czerwiec wiruskami, tylko jakby co to bujna fryzura Tarzaniątka w pakiecie %&%&%&%&%&%&%&%&%&Emiilka, Siwulec, Nadzieja22, Malgonia, moyeu, Iseko, Kargo31, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
A tak mnie bolał jajnik lewy wczoraj wieczorem po przytulaniach z mężem chyba że to tylko moje schizy. Ale cieszę się że doszliśmy z eMkiem do porozumienia i jak teraz 19.06 będzie negatywny test to robi badania, tylko uparł się że w tym samym miejscu ale ok niech będzie i tak. W ogóle jest zakład między nami że jak mi zrobi tego dziecia w tym cyklu to będzie mógł kupić kosiarkę a jak nie to cały hajsik idzie na badania
Siwulcu ogromne gratulacje bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki powodzonka no i oczywiście czekamy na betę moyeuSiwulec, Malgonia, moyeu, nowa na dzielni, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja na betę w poniedziałek dopiero pójdę, jestem u mamy i bez sensu robić jedno badanie tutaj
Moyeu !!! Kciukasy za betę
Emilko !!! Kciuki za wizytę :* dziękuje za troskę z tym progiem, ale tutaj na serio nic nie załatwię. Muszę czekać do poniedziałku aż wrócę do cywilizacji i tam mogę działaćmoyeu lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Witam się sernikiem z samego rana w dzień dziecka!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad576cc57034.jpg
Nadal mnie nie rusza
Smacznego -
To co Siwulcu, wstawiamy serduszko bez bety?
Minie Black, Siwulec, MamaFabianka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Wyniki dopiero w poniedziałek, albo dzisiaj po 17, ale to się muszę tam przejechać, z tym że panie w labo powiedziały, że może nie być, ale warto sprawdzić - chyba wyglądałam na zdesperowaną
Siwulec, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
reset wrote:To co Siwulcu, wstawiamy serduszko bez bety?
Oczywiście, pomagajmy szczęściu ile się dareset, Bajkaaa, blue00, moyeu lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Oczywiście, pomagajmy szczęściu ile się da
Robi się! :*
Emilka, moje kciuki za Wasze!
Kotowa, wspaniale!:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 08:50
Siwulec, Kotowa, Emiilka lubią tę wiadomość
Kto ma długi weekend? Przyznać się
Właśnie wróciłam z ogrodu i zbieram się po małe zakupy
Świetne wieści Kotowa
Trzymam kciuki za wizyty i betę Moyeu.
Miłego dzionka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 08:56
Kotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny