Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry z autobusu! Jadę do pracy i przeklinam zapachy
dzisiaj pewnie nie dam rady zaglądać ale będę się starała nadrobić wieczorem.
Kciuki za testy &&&
Vivanillka, kciuki za bete! Mnie też kusi aby powtórzyć choć lekarz nie widzi potrzeby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 06:38
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Na dobry początek dnia:
Noc. Mieszkanie w bloku. Nowak uprawia seks z żoną. Wielokrotnie. Rano spotyka go na klatce sąsiad, emeryt Janusz.
- Zbychu, słuchaj? Kiedy kochasz się ze swoją żoną, to jej krzyki słychać w całym bloku. Zrób coś z tym!
- Ale co, panie Januszu?
- Usta jej zaklej taśmą, albo co?
Następna noc. Zbigniew zakleja usta żonie taśmą i zaczyna akcję. Po pierwszym orgazmie woła:
- Panie Januszu, jest OK?
- Tak ? krzyczy zza ściany sąsiad.
Po drugim orgazmie:
- I co może być?
- Tak.
I tak kilka razy. W końcu pan Janusz nie wytrzymuje:
- Zbyszek, kuźwa, odklejaj taśmę!
- Czemu?
- Bo cały blok myśli, że to mnie bzykasz!
I proszę o kciuczki o 17. Marzy mi się cudownnie wydłużona szyjka, żeby mnie nie chcieli szyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 06:45
Karma88, Nadzieja22, Malgonia, Patrycja20, nick nieaktualny, Ika83, Madzik34, kubekkawy, nick nieaktualny, Bocianiątko, moyeu, nick nieaktualny, Reniferra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Jedna_z_Wielu, Meśka, by7mistake, Bajkaaa, Nat90, Czrna 81, mi88 lubią tę wiadomość
-
No to gdzie te
do wpisania?

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Widac dzis dzien pelen emocji

Tosiu jesli nie zaczela Cie po przytulankach bolec macica, albo nie czujesz jakiegos nieprzyjemnego zapachu to raczej wszystko jest ok i mozesz spac spokojnie.
Swoja droga to ciekawe, ze lekarze kaza nie czerpac wiedzy z internetu, a sami jej nie przekazuja liczac na jakies objawienie. -
Jest i dzisiejszy test. Chyba zbiorę się na betę, ale nie chce mi się przeokrutnie

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83764cdf04f9.jpg
nick nieaktualny, Madzik34, kubekkawy, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateKum, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Patrycja20, ef36, wisienka94, Bocianiątko, Malgonia, moyeu, Siwulec, Vivanillka, megiiiii, nick nieaktualny, Reniferra, madzi2506, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Angelika83, nick nieaktualny, Jedna_z_Wielu, Rucola, by7mistake, Yoselyn82, Bajkaaa, Nat90, Kargo31, Czrna 81, Malinka7, Sanka, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj już nie trzeba kombinować z jasnością ekranu, żeby zobaczyć
A teraz jak się zaczyna suszyć, to jeszcze bardziej widoczna.
Nika, dzięki za odpowiedź. Jak wrócę z bety, to jeszcze poproszę o pomoc które tabletki razem mogę brać, bo teraz trochę się powiększy grono i ja już za głupia jestem na taką ilość.
StaraczkaNika, Bonda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenusia, bez sensu, bo od poniedziałku wieczora biorę duphaston 2x1 i luteine 2x1, a od dzisiaj już 3x1. Dorzucam tsh i ft4
nick nieaktualny, StaraczkaNika, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja leć na bhcg
piękny bladzioch. Ja właśnie upuscilam krwi na bhcg i proga kontrolnie. W sobotę wizyta uh... To jeszcze 2,5 dnia....
Ef ja robię powtórkę przed pierwszą wizytą. Bhcg przyrostu już nie zdążę zrobić do wizyty.
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest!Nadzieja22 wrote:Jest i dzisiejszy test. Chyba zbiorę się na betę, ale nie chce mi się przeokrutnie

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83764cdf04f9.jpg
Kciuki za bete!
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Nadzieja, trzymam kciuki za piękną betę!
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻