Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)

Oceń ten wątek:
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja <3 wypasionej bety :* :* :* śliczna kreska :)

    Nadzieja22 lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Patrycja20 Autorytet
    Postów: 2235 3754

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja suuuper :*
    Dzień dobry :)

    Nadzieja22 lubi tę wiadomość

    Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Reniferra Autorytet
    Postów: 1193 1918

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Reniferra <3 jesteś fantastyczna <3

    <3 <3 <3

    Nadzieja, pięknie!

    Nadzieja22 lubi tę wiadomość

    Maja <3 08.03.2019r.
    l22niei37lacal8c.png
  • ef36 Autorytet
    Postów: 1491 1652

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivanillka wrote:
    Nadzieja leć na bhcg :-) piękny bladzioch. Ja właśnie upuscilam krwi na bhcg i proga kontrolnie. W sobotę wizyta uh... To jeszcze 2,5 dnia....
    Ef ja robię powtórkę przed pierwszą wizytą. Bhcg przyrostu już nie zdążę zrobić do wizyty.
    A lekarz kazał Ci powtórzyć?
    Mi powiedział, że teraz żadnych badań nie trzeba. Z betą mam złe doświadczenia więc z jednej strony bym zrobiła aby sprawdzić a z drugiej trochę się tego boję.

    1 x CP
    3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
    ANA1 wątpliwe
    Mutacja PAI-1

    Zespoł Asherma, najwyższy czas zapomnieć o dziecku i zacząć żyć normalnie.
  • Vivanillka Autorytet
    Postów: 750 1448

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ef36 wrote:
    A lekarz kazał Ci powtórzyć?
    Mi powiedział, że teraz żadnych badań nie trzeba. Z betą mam złe doświadczenia więc z jednej strony bym zrobiła aby sprawdzić a z drugiej trochę się tego boję.

    Niee. Dopiero w sobotę będzie pierwsza wizyta. A badania robilam dla spokoju duszy no i żeby lekarz miał wgląd.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:40

    3jgx43r8f7ktg11a.png
    klz9uay3wdw0gjek.png
    12.09 - 12cm/ Martynka <3
    20.08-82mm/97%female <3
    10.08 - 63mm człowieka <3
    13.07 - kropuś 23mm i <3
    23.06 - 8mm pęcherzyk
    01.2012 - Żanetka <3
    2010 i 2018 aniołki [*]
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika czuje sie jak przedszkolak, Pani niech rozrysuje bo ja nie rozumiem. Dziękuję za wytłumaczenie.
    Miałam widocznie pozna owulacje jak przy synu, różnica z początku aż dwa tygodnie. Ale nadrobił. Obudziłam się bez żadnych dolegliwości i już strach... Ale w pracy już cycochy wymacalam i jest ok.

    Czekam na dwie kreseczki! Dziewczyny zostaje przy miesięcznych watkach. Trzy to dla mnie za dużo.

    Nadzieja22 wkoncu doczytałam!!! Super dwie kreseczki teraz czekam z niecierpliwością na wyniki bety i rewelacyjnego przyrostu.

    Nika za wizytę! Już zaciskam kciuki!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 08:51

    Nadzieja22 lubi tę wiadomość

  • Trasti Autorytet
    Postów: 4167 1090

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy mozna u mnie wykluczyc zespół antyfosfo. Objawy jak ulał. Poza tym wchodząc w zakładkę naszej tajemnej wiedzy zrobiłam tylko 1,2,3 i to wykluczyłam a jeszcze jest przefiwciała 4,5,6 . Powinnam je zrobić?

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
  • Trasti Autorytet
    Postów: 4167 1090

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja super .. mam nadzieję;) że ja też znów wkrótce ją zob

    Nadzieja22 lubi tę wiadomość

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 08:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renifera a Ty dzisiaj sikałas?

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Reniferra Autorytet
    Postów: 1193 1918

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trasti, nie wiem jakie robiłaś. Napiszę tutaj jakie są kryteria laboratoryjne. Musi być spełnione 1 plus 1 kliniczne (w tym: co najmniej jedno obumarcie płodu po 10t.c. z niewyjaśnionej przyczyny, co najmniej 1 poród przedwczesny zdrowego dziecka z powodu rzucawki, co najmniej 3 samoistne poronienia przed 10 t.c. z przyczyn niewyjaśnionych hormonalnie, genetycznie itp., lub conajmniej 1 epizod zakrzepicy w życiu). Wracam do kryteriów laboratoryjnych:
    1. Antykoagulant toczniowy wykryty co najmniej 2 razy w ciągu 12tyg.
    2. Przeciwciała antykardiolipinowe w klasie IgG lub IgM wykryte co najmniej 2 razy w ciągu 12 tyg.
    3. Przeciwciała przeciw beta2- glikoproteinie I wykryte co najmniej 2 razy w ciągu 12 tyg.
    Dodam, że sama obecność przeciwciał jeszcze nie świadczy o zespole. Muszę być one wykryte w odpowiednio dużej ilości.

    Siwulec, nie sikałam. Wczoraj biało, a dziś dopiero 7dpo. Dam sobie trochę czasu :).

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:04

    Maja <3 08.03.2019r.
    l22niei37lacal8c.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Jest i dzisiejszy test. Chyba zbiorę się na betę, ale nie chce mi się przeokrutnie ;)

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83764cdf04f9.jpg

    Nadzieja <3 <3 beta na cito :)

    Nadzieja22 lubi tę wiadomość

  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, dzięki za kciuki :) Właśnie czekam już pół godziny na pobranie, ale kolejka długa, że szok.

    Ja trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, Nika Ty masz i ktoś jeszcze?

    Kubekkawy i Ty testu nie robisz kobieto przy 14dpo?! No weeeeź :D

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Trasti Autorytet
    Postów: 4167 1090

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez 3robiłam po razie nie robiłam tych pozostałych .. dwa poronienie w 10tyg bez przyczyny .. niskoe białko s w ciąży i czynniki mrzepliwości słabe nie reagujące na znianę heparyny z 0,4 na 0,6

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny no to wirusy dla Was z okazji 15tc i tym samym 2 trymestru :)
    "::-&_$#+)@(_!'!"?#)*--% *%*%-/*"':&#[email protected]+

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bbd4d300dad.jpg

    Minie Black, Nadzieja22, Siwulec, Patrycja20, Aga9090, Vivanillka, Jedna_z_Wielu, Tosia2323, moyeu, Malgonia, Iseko, by7mistake, Yoselyn82, -Mamunia-, Czrna 81 lubią tę wiadomość

  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trasti, mi się wydaje, że Ty powinnaś brać steryd w ciąży.

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Reniferra Autorytet
    Postów: 1193 1918

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trasti wrote:
    To tez 3robiłam po razie nie robiłam tych pozostałych .. dwa poronienie w 10tyg bez przyczyny .. niskoe białko s w ciąży i czynniki mrzepliwości słabe nie reagujące na znianę heparyny z 0,4 na 0,6
    Które robiłaś? Nie czaję trochę.


    Achia <3. Cudowny widok :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:13

    Maja <3 08.03.2019r.
    l22niei37lacal8c.png
  • Patrycja20 Autorytet
    Postów: 2235 3754

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia piękny brzusio :)
    Nika kciuki za wizytę !
    No i oczywiście za pozostałe testujące i betujace <3

    Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Trasti Autorytet
    Postów: 4167 1090

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh mi też w 1 brałam i było bez problemów :/

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
  • Trasti Autorytet
    Postów: 4167 1090

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika kciukasy

    bl9c9vvjirf1bxzu.png

    Walka zakończyła się zwycięstwem !!! Nasz Bożonarodzeniowy cud 2950 kg 8 pkt 53 cm 18:20

    Mama 4 aniołków
    11. 2016 (*);06.2018 (*) (*) ; 2.03.2019 cb(*)
    6 lat oczekiwania na 2 cud
    2iui nieskutczne ..
    mutacje PAI i MTHFR w homo ; insulinooporność, cholesterol, stan przedcukrzycowy, cukrzyca ciążowa,hiperinsulemia;
    niskie białko s w ciąży.. tendecje do krwiaków i krwawień;choroby immunologiczne wzjg, łuszczyca , alergia /il10niska-brak ochrony zarodka; brak kirów implantacyjnych haplotyp aa ,hla-c męża c2c2 moje c2c2:(( lct ujemne; allo mlr 0% :( nasienie ok( po hba fragmentacjach seminogramach.. suplach
    Po 4 szczepieniach pullowanych łódź. ..niski prog w ciąży..problemy z niewydolnością łożyska.. po histero drożności i laparo( endometrioza)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 czerwca 2018, 09:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika też trzymam kciuki :))

‹‹ 293 294 295 296 297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego