Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zakwalifikowali nas
żołnierze eMka wzięli się do roboty i podskoczyla morfologia do 5%
Po południu poczytam Was dokładniej bo przez weekend zgubiłam wątek co u kogoPatrycja20, Bocianiątko, reset, Tosia2323, Malgonia, Achia, moyeu, monika_85, mi88, frezyjciada, Aga9090, Yoselyn82, Siwulec, StaraczkaNika, blue00, bazylkove, Lunaris, Angelika83, Kargo31, Reniferra, patuniek86, Nadzieja22, Nat90, Danq, Iseko, Jedna_z_Wielu, -Mamunia-, Bajkaaa, KateHawke, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja nie martw się :* u wielu dziewczyn objawy zanikały i po kiku dniach wracały. Ja sama tak miałam ale z pojedynczymi objawami. Bo jak już przestało bić serduszko to ustąpiły praktycznie wszystkie od razu. Zostały tylko powiększone piersi i nawet bolały bardziej niż w ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 10:26
-
Cheresta super
W sumie to nie wiadomo czego bardziej gratulować, kwalifikacji, czy poprawy nasienia u emka
Patrycja na pewno wszystko jest dobrzeWiem, że stres jest, ale jeszcze dwa tygodnie i najgorszy okres będziesz mieć za sobą
Trzymam kciuki by szybko ci zleciało.
Cheresta lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Dzień dobry dziewczyny, ja już po śniadaniu była bułka z masłem...
Był obchód, małe daje rade ma 6 cm i chcą mnie w środę wypisać, żeby na czwartek na prenatalne zdążyć
Przepraszam nie nadrobię i się nie odniosę do każdej, bo nie mam siły
Usunięcie torbieli chyba posłużyło dziecince, bo nieźle teraz podrosła
I fajnie że już niedługo do domu, chociaż Tu pewnie nid będziesz miała jak się w domu oszczędzać, co? Obiecaj że nie będziesz tam szaleć z mopem itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:14
-
nick nieaktualny
-
Chersta gratulacje i za kwalifikację i za żołnierzy
Jak ja lubię poniedziałki!
Cheresta lubi tę wiadomość
-
To u mnie tak-poniewaz nie mialam już testu,a mieszkam na wsi i byłam dziś trochę uziemiona,to pojechałam do wiejskiej apteki na rowerze.Tam był tylko jakiś baby boom.No ale z braku laku.
Druga kreska,a raczej duch cienia cienia od razu.Nawet w różowawym kolorze.Ale nijak mój aparat tego nie łapie.Mało tego - cycki dziś już pełne i ciężkie jak na okres.Chyba zrobię betę jutroReniferra, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Aga dobrze słyszeć że wszystko u was w porządku. Maluszek rośnie to najważniejsze, teraz ma więcej miejsca to może fikac do woli
Cheresta super wiadomość!
Pozostałym gratuluję kresek, niech ciemnieja z każdym dniem.
My chyba póki co jeszcze przyszły miesiąc odpuszczamy. Postanowiłam skorzystać z pomocy psychologa. Nie daje sobie rady z tym wszystkim.
A dzisiaj urodzinowo-rocznicowa kolacja. Mam nadzieję że będzie miło i chociaż na trochę rozluźnimy napięcie między nami.Malgonia, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Moyeu, ja też nie widzę. Czekam na bobo
By7mistake trzymam kciuki za wizytę!
Nenusia, bardzo się cieszę, że już choć troszkę lepiejBardzo trzymam za Was kciuki.
Monika, u Ciebie już co raz lepiej widać
Cheresta, świetne wieści
Reniferra kciuki za betę
Vivanillka za Twoją też, chociaż nie wiem po co robiłaś skoro jesteś po wizycie
Madzi, miłej kolacji i wszystkiego najlepszego
Ja dzisiaj byłam na 3 becie, bo ginek kazał zrobić i coś mi się wydaje, że w środę też powie, aby pójść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:32
Reniferra, madzi2506 lubią tę wiadomość
-
Bonda w takim razie skoro na baby boom jest bladzioch to beta to będzie tylko formalność
Nadzieja kciuki za bete!!!
Madzi udanego wieczoru, zrelaksujcie sie
Reniferra ile razy odswiezylas już stronę?
madzi2506, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI• 2.02 2 IUI
•
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf