Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zakwalifikowali nas żołnierze eMka wzięli się do roboty i podskoczyla morfologia do 5%
Po południu poczytam Was dokładniej bo przez weekend zgubiłam wątek co u kogoPatrycja20, Bocianiątko, reset, Tosia2323, Malgonia, Achia, moyeu, monika_85, mi88, frezyjciada, Aga9090, Yoselyn82, Siwulec, StaraczkaNika, blue00, bazylkove, Lunaris, Angelika83, Kargo31, Reniferra, patuniek86, Nadzieja22, Nat90, Danq, Iseko, Jedna_z_Wielu, -Mamunia-, Bajkaaa, KateHawke, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja nie martw się :* u wielu dziewczyn objawy zanikały i po kiku dniach wracały. Ja sama tak miałam ale z pojedynczymi objawami. Bo jak już przestało bić serduszko to ustąpiły praktycznie wszystkie od razu. Zostały tylko powiększone piersi i nawet bolały bardziej niż w ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 10:26
-
Cheresta super
W sumie to nie wiadomo czego bardziej gratulować, kwalifikacji, czy poprawy nasienia u emka
Patrycja na pewno wszystko jest dobrze Wiem, że stres jest, ale jeszcze dwa tygodnie i najgorszy okres będziesz mieć za sobą Trzymam kciuki by szybko ci zleciało.
Cheresta lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Dzień dobry dziewczyny, ja już po śniadaniu była bułka z masłem...
Był obchód, małe daje rade ma 6 cm i chcą mnie w środę wypisać, żeby na czwartek na prenatalne zdążyć
Przepraszam nie nadrobię i się nie odniosę do każdej, bo nie mam siły
Usunięcie torbieli chyba posłużyło dziecince, bo nieźle teraz podrosła
I fajnie że już niedługo do domu, chociaż Tu pewnie nid będziesz miała jak się w domu oszczędzać, co? Obiecaj że nie będziesz tam szaleć z mopem itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:14
-
nick nieaktualny
-
Chersta gratulacje i za kwalifikację i za żołnierzy Jak ja lubię poniedziałki!
Cheresta lubi tę wiadomość
-
To u mnie tak-poniewaz nie mialam już testu,a mieszkam na wsi i byłam dziś trochę uziemiona,to pojechałam do wiejskiej apteki na rowerze.Tam był tylko jakiś baby boom.No ale z braku laku.
Druga kreska,a raczej duch cienia cienia od razu.Nawet w różowawym kolorze.Ale nijak mój aparat tego nie łapie.Mało tego - cycki dziś już pełne i ciężkie jak na okres.Chyba zrobię betę jutroReniferra, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Aga dobrze słyszeć że wszystko u was w porządku. Maluszek rośnie to najważniejsze, teraz ma więcej miejsca to może fikac do woli
Cheresta super wiadomość!
Pozostałym gratuluję kresek, niech ciemnieja z każdym dniem.
My chyba póki co jeszcze przyszły miesiąc odpuszczamy. Postanowiłam skorzystać z pomocy psychologa. Nie daje sobie rady z tym wszystkim.
A dzisiaj urodzinowo-rocznicowa kolacja. Mam nadzieję że będzie miło i chociaż na trochę rozluźnimy napięcie między nami.Malgonia, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Moyeu, ja też nie widzę. Czekam na bobo
By7mistake trzymam kciuki za wizytę!
Nenusia, bardzo się cieszę, że już choć troszkę lepiej Bardzo trzymam za Was kciuki.
Monika, u Ciebie już co raz lepiej widać
Cheresta, świetne wieści
Reniferra kciuki za betę
Vivanillka za Twoją też, chociaż nie wiem po co robiłaś skoro jesteś po wizycie
Madzi, miłej kolacji i wszystkiego najlepszego
Ja dzisiaj byłam na 3 becie, bo ginek kazał zrobić i coś mi się wydaje, że w środę też powie, aby pójść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:32
Reniferra, madzi2506 lubią tę wiadomość
-
Bonda w takim razie skoro na baby boom jest bladzioch to beta to będzie tylko formalność
Nadzieja kciuki za bete!!!
Madzi udanego wieczoru, zrelaksujcie sie
Reniferra ile razy odswiezylas już stronę ?
madzi2506, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf