Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde bo wiecie co? oni te bety to powinni robić NATYCHMIAST! takie wiecie jak test ciążowy sikasz-5min-i jest! i tak być powinno z betą- pobierają krew-wrzucają do maszyny-wyskakuje wynik. O! tak być powinno!
kubekkawy, Reniferra, Danq, moyeu, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
monika_85 wrote:Bonda w takim razie skoro na baby boom jest bladzioch to beta to będzie tylko formalność
Nadzieja kciuki za bete!!!
Madzi udanego wieczoru, zrelaksujcie sie
Reniferra ile razy odswiezylas już stronę ? -
W międzyczasie obraziłam się na mojego chłopa. Powiedziałam mu, że się popłakałam jak zobaczyłam zdjęcie zarodka, a on "o retyyyy, bądź poważna, masz być matką". Kazałam mu sobie iść, jeśli tego nie rozumie
Bonda, może jak trochę przeschnie to będzie widać na zdjęciu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 13:33
-
Bonda mi się wydaje ze cała masa objawów jest wynikiem stresu. Jak się macasz co chwilę po piersiach i sprawdzasz czy już bolą to w końcu się tak przestymujują, ze zaczną. Jak małe mdłości po progesteronie zacznie się brać za ciążowe, to od razu człowieka bardziej zemdli
Myślę, ze gdyby mi się powtórzyła ciąża to bym ją rozpoznała, ale raczej jej objawy byłyby inne niż to co wydawało mi się, ze może ją zwiastować
Frezylcjada u mnie w labie robią na dzień następny choć ostatnio z progesteronem to dzwoniła do mnie Pani bo ją wyprosiłam, wiec pewnie z beta też by mi dała znać, ale to się wykończyć można. -
Cheresta super
Kciuki za przyrosty &&&&&&&&
Powodzenia na wizytach i pięknie widocznych II Wam życzę na teścikach !!!!!!!!Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
JEST BETA 40,57 mlU/ml!
blue00, Nadzieja22, Tosia2323, Danq, Nat90, Jedna_z_Wielu, moyeu, frezyjciada, Bocianiątko, monika_85, madzi2506, bazylkove, patuniek86, Achia, Malgonia, StaraczkaNika, Patrycja20, Lunaris, Jeżowa, Iseko, -Mamunia-, Madzik34, MamaStasia, Cheresta, Siwulec, reset, Bajkaaa, Angelika83, KateHawke, Malinka7, MaryAnn, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reniferra Super extra świetnie!!!
By7mistake trzymam kciuki za wizytę! Dawaj znać jak juz będziesz po!!
Za wszystkie dziewczyny testujące kciuki trzymam mocno!!
Jutro ja tez podchodze do testu, tylko musze sobie jeszcze jakiś zakupić. Podchodze z rezerwą, bo oprocz tego, że mnie czasem pobolewa jak na @ to żadnych innych objawów nie mam...Reniferra lubi tę wiadomość
23cs
SonoHSG -> jajowody drożne
Metformina, Letrox 75
Nowy GIN od 03.2018
05.2018 - pierwszy cykl na CLO + Ovitrelle
06.2018 - drugi cykl na CLO + Ovitrelle
-
Reniferra pięknie !!!
Reniferra lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Reniferra wrote:JEST BETA 40,57 mlU/ml!
Reniferra lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Renifera wspaniała wiadomość
Gratuluję
Wiem, że do sierpnia jeszcze sporo czasu, ale gdyby ktoś miała ochotę zajrzeć to zapraszam na sierpniowy wątek
Reniferra, Danq, moyeu, blue00, Iseko, Siwulec lubią tę wiadomość