Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, doradźcie... Lepiej iść do ginekologa na podgląd dzień przed owulacją czy w dzień owulacji? Oczywiście podejrzewam, że owu będzie w środę i wolne terminy w luxmedzie są na wtorek i srodę. Dodam, że byłam w czwartek na usg i były dwa pęcherzyki o wielkości 12 i 13 mm.
Pomóżcie, bo nie wiem na kiedy zarezerwować wizytę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 18:29
-
Malinka7 wrote:Dziewczyny, doradźcie... Lepiej iść do ginekologa na podgląd dzień przed owulacją czy w dzień owulacji? Oczywiście podejrzewam, że owu będzie w środę i wolne terminy w luxmedzie są na wtorek i srodę. Dodam, że byłam w czwartek na usg i były dwa pęcherzyki o wielkości 12 i 13 mm.
Pomóżcie, bo nie wiem na kiedy zarezerwować wizytę...Malinka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tylko, że robiłam dziś test owulacyjny i nie wyszedł pozytywny, więc bardziej nastawiam się na środową owulację.
Gdyby były jeszcze wolne jakieś terminy pod koniec tego tygodnia , to bym się nawet tak nie zastanawiała. Ale najbliższy wolny termin wizyty jest na 4 lipca ;/ -
Bonda wrote:To jeśli dobrze rosną, to we wtorek będą miały 23 i 22 mm Poszłabym we wtorek na Twoim miejscu.A czemu podejrzewasz, że owu w środę?
Dziś test owu negatywny, więc jutro na owulację się nie zanosi. -
Malinka tylko że pewności żadnej nie masz kiedy tak naprawdę będzie owu.
Vivanilka ładny przyrost
Nat w takim razie już zaciskam kciuki za pozytywne boski:)Nat90 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
nick nieaktualny
-
Dobra! Idę jutro i zobaczę jaka sytuacja będzie na usg. Jeśli by wskazywało na owulację, to może skuszę się na usg także w środę (o ile jeszcze będzie wolny termin).
Dobry plan?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 18:57
monika_85 lubi tę wiadomość
-
Siwulcu, Ty mi tu potencjalnej klienteli nie odstraszaj. Ja wiem, ze do sierpnia to ma tam już nikt nie testować i jedyne co to bede porody odnotowywać, ale w ciazy tez mozna sobie zrobic jakis test.. na rozyczke mozna zrobic i toksoplazmoze takze tego, takze ten - wpadajcie doslownie i w przenośni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 19:46
Reniferra, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Mój zwid z teraz.Ale nie bobek,tylko ten baby boom (bo tylko to było).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ee4b4747cb6.jpgmonika_85, Patrycja20, Bocianiątko, kubekkawy, madzi2506, Tosia2323, by7mistake, Nat90, Reniferra, Nadzieja22, StaraczkaNika, blue00, KateHawke, patuniek86, Malinka7, -Mamunia-, Angelika83, Danq, Morusek lubią tę wiadomość