Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bonda kreseczka pierwsza klasa
Malgonia po takiej reklamie Twój wątek ma więcej odsłon niż kanał najpopularniejszego youtuberaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 20:54
Bonda, ef36 lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Bonda kreseczka pierwsza klasa
Malgonia po takiej reklamie Twój wątek ma więcej odsłon niż kanał najpopularniejszego youtuberamonika_85 lubi tę wiadomość
-
Bonda domyślam się że masz stres, powiem Ci tyle, ten stres już zostanie do końca ciąży, a potem do momentu aż twoje dziecko będzie dorosłe
Tak to już jestSzczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
monika_85 wrote:Bonda domyślam się że masz stres, powiem Ci tyle, ten stres już zostanie do końca ciąży, a potem do momentu aż twoje dziecko będzie dorosłe
Tak to już jestmonika_85, Bonda lubią tę wiadomość
-
monika_85 wrote:Bonda domyślam się że masz stres, powiem Ci tyle, ten stres już zostanie do końca ciąży, a potem do momentu aż twoje dziecko będzie dorosłe
Tak to już jest
Spisywałam ten cykl na straty - wysoka prolaktyna, kiepski stosunek LH do FSH, potem wizyta u endo gin, która stwierdziła, że nie trzeba stymulować, dziwnie niski estradiol (przed owu 138), testy owu kilka dni pozytywne, pecherzyk dominujący mały (14mm), a OF wyznaczył dzień po monitoringu owu (co było niemożliwością raczej). Wszystko się nie klei ze sobą. Ale..co kobieta, to inna historia
-
Bonda, jak badziewiak pokazuje taką kreskę, to coś musi być na rzeczy
Trzymam kciuki!
I spokojnie - po zagnieżdżeniu na pewno progesteron ładnie podskoczył. Ale jeśli masz gdzieś zachomikowaną lutkę albo dupka, to weź - nie zaszkodzi przecież -
Jak tu dzisiaj pozytywnie piękne wiadomości!
Reniferra, Nadzieja, super wyniki!
Gratulacje też bet i pięknych przyrostów!
Bonda, kreseczka śliczna! Czekamy na kolejne
Nanusia, super wiadomości ! Trzymam kciuki aby Was wypisali, bo w domu najlepiej!
Ja dziś nadaje się tylko do spania...
Nadzieja22, Reniferra lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
StaraczkaNika wrote:Bonda, jak badziewiak pokazuje taką kreskę, to coś musi być na rzeczy
Trzymam kciuki!
I spokojnie - po zagnieżdżeniu na pewno progesteron ładnie podskoczył. Ale jeśli masz gdzieś zachomikowaną lutkę albo dupka, to weź - nie zaszkodzi przecież
Badziewiak - dobre W ogóle zapłaciłam za niego w wiejskiej aptece 10zł! A na necie jest po 1,97zł! -
Bonda, SUPER teraz tak jak pisałaś, beta prog i wizyta
Zrobiłam bobka, w regulaminowym czasie biel, widocznie kolejny raz test mnie wykiwał. Chociaż może bardziej zgodne z prawdą będzie jeśli powiem, że kto szuka ten znajdzie zresztą dzisiaj prawie cały dzień boli mnie brzuch tak małpowo więc jutro bądź pojutrze mogę się jej spodziewać ehh... pociesza mnie tylko fakt że będę się mogła z czystym sumieniem urżnąć po swojej obronie30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Bonda, SUPER teraz tak jak pisałaś, beta prog i wizyta
Zrobiłam bobka, w regulaminowym czasie biel, widocznie kolejny raz test mnie wykiwał. Chociaż może bardziej zgodne z prawdą będzie jeśli powiem, że kto szuka ten znajdzie zresztą dzisiaj prawie cały dzień boli mnie brzuch tak małpowo więc jutro bądź pojutrze mogę się jej spodziewać ehh... pociesza mnie tylko fakt że będę się mogła z czystym sumieniem urżnąć po swojej obronie -
Bonda ekstra!
Mi test tej firmy też ostatnio dość szybko pokazał kreskę
Jutro twoja beta i prog na pewno będą eleganckie!Bonda lubi tę wiadomość
-
madzi2506 wrote:Bonda ekstra!
Mi test tej firmy też ostatnio dość szybko pokazał kreskę
Jutro twoja beta i prog na pewno będą eleganckie!
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie, trzymajcie jutro mocno kciuki.
Moyeu - chodź ze mną betować!