Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniferra trzymam kciuki za dobry przyrost
który masz dpo?
U mnie na facelle bladzioch
Reniferra, moyeu, StaraczkaNika, Iseko, Nat90, Vivanillka, Siwulec, by7mistake lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI
• 2.02 2 IUI
•
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
Reniferra gratulaje

Śliczny suwaczek Nadzieja22
Reniferra, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ja pokazywałam wvzoraj mój cień cienia, niestety robię strumieniowy z rossmanna domowe laboratorium i nie widzę, żeby jakoś ciemniała drastycznie. Ale dzisiaj miałam dostać okres, a tu wyjątkowo nic, sporo śluzu i brak bólu typowego dla okresu. Niestety nie mam jak wybrać się na betę, bo cały tydzień mam nadgodziny....Mimbla
-
Nie porównujemy testów! Jednym kreska ciemnieje, innym nie, jeszcze innym blednie i rozpaczają niepotrzebnie, bo beta rośnie w najlepsze. Najważniejsze że ciagle jest jakaś druga kreska - i to do szczęścia wystarczy, gratuluję.Mimbla13 wrote:Ja pokazywałam wvzoraj mój cień cienia, niestety robię strumieniowy z rossmanna domowe laboratorium i nie widzę, żeby jakoś ciemniała drastycznie. Ale dzisiaj miałam dostać okres, a tu wyjątkowo nic, sporo śluzu i brak bólu typowego dla okresu. Niestety nie mam jak wybrać się na betę, bo cały tydzień mam nadgodziny....
Z porównywania to tylko nerwy, serio!
mi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łiiiii, mamy betę 307

A tak w ogóle, czy jest jakaś różnica między beta hcg a hcg całkowitym?
By7mistake, może nie jest tak źle. W każdym razie czekam na wieczór.
nick nieaktualny, Patrycja20, monika_85, nick nieaktualny, Reniferra, nick nieaktualny, patuniek86, StaraczkaNika, Madzik34, Nat90, madzi2506, Vivanillka, Bocianiątko, Malgonia, nick nieaktualny, Siwulec, moyeu, KateKum, Trasti, Yoselyn82, Bajkaaa, by7mistake, KateHawke, Malinka7, Lucia88, Angelika83, Danq, Morusek lubią tę wiadomość
-
Nadzieja piękny przyrost

Mimbla beta to najlepsze wyjście chyba,masz możliwość zrobić jutro ?
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI
• 2.02 2 IUI
•
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
nick nieaktualny
-
Hej, hej
nadal widzę pomyślny czerwiec trwa. Oby przeszedł płynnie w lipiec
Jutro idę oglądać pierwszy raz kropka, proszę trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok
Reniferra, Malgonia, StaraczkaNika, Nadzieja22, nick nieaktualny, patuniek86, nick nieaktualny, by7mistake lubią tę wiadomość

-
Nadzieja pięknie

Moja beta z dziś 6774,0. Przyrost w normie... Jestem troszkę spokojniejsza...
nick nieaktualny, Reniferra, StaraczkaNika, Malgonia, moyeu, Nadzieja22, Yoselyn82, nick nieaktualny, by7mistake, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
Ahhh gratulacje dziewczyny ;** ja jutro zaczynam 6dpo i zaczynam obsikiwanie bobków *,* tyle się czeka zawsze na to testowanie ahhh, oby i mi się poszczęściło w tym cyklu, chociaż wątpię, bo dopiero od 4 dni biorę euthyrox
Nadzieja22, Malgonia, Reniferra lubią tę wiadomość

-
Dziewczyny !!! Piękne bety
niech się Kropki spokojnie zadomowiają 
by7mystake czekam na relacje, mam nadzieje ze jednak jest jakieś światło w tunelu :*
Reniferra, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie, miło że pytasz, jak na złość nie chce mi się sikumonika_85 wrote:Moyeu jak tam u Ciebie ? Zrobiłaś Bobo ?
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Acha!! Uważajcie jak będziecie wchodzić na sierpniowy - jest wzruszajacy
zaopatrzcie się w chusteczki
bo jest pięknie
Bocianiątko, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

. Teraz, żeby tylko ładnie podrosła w środę.