Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniferra trzymam kciuki za dobry przyrost który masz dpo?
U mnie na facelle bladziochReniferra, moyeu, StaraczkaNika, Iseko, Nat90, Vivanillka, Siwulec, by7mistake lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
Reniferra gratulaje
Śliczny suwaczek Nadzieja22Reniferra, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ja pokazywałam wvzoraj mój cień cienia, niestety robię strumieniowy z rossmanna domowe laboratorium i nie widzę, żeby jakoś ciemniała drastycznie. Ale dzisiaj miałam dostać okres, a tu wyjątkowo nic, sporo śluzu i brak bólu typowego dla okresu. Niestety nie mam jak wybrać się na betę, bo cały tydzień mam nadgodziny....Mimbla
-
Mimbla13 wrote:Ja pokazywałam wvzoraj mój cień cienia, niestety robię strumieniowy z rossmanna domowe laboratorium i nie widzę, żeby jakoś ciemniała drastycznie. Ale dzisiaj miałam dostać okres, a tu wyjątkowo nic, sporo śluzu i brak bólu typowego dla okresu. Niestety nie mam jak wybrać się na betę, bo cały tydzień mam nadgodziny....
Z porównywania to tylko nerwy, serio!mi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łiiiii, mamy betę 307
A tak w ogóle, czy jest jakaś różnica między beta hcg a hcg całkowitym?
By7mistake, może nie jest tak źle. W każdym razie czekam na wieczór.Achia, Patrycja20, monika_85, -Mamunia-, Reniferra, Tosia2323, patuniek86, StaraczkaNika, Madzik34, Nat90, madzi2506, Vivanillka, Bocianiątko, Malgonia, blue00, Siwulec, moyeu, KateKum, Trasti, Yoselyn82, Bajkaaa, by7mistake, KateHawke, Malinka7, Lucia88, Angelika83, Danq, Morusek lubią tę wiadomość
-
Nadzieja piękny przyrost
Mimbla beta to najlepsze wyjście chyba,masz możliwość zrobić jutro ?
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
nick nieaktualny
-
Hej, hej nadal widzę pomyślny czerwiec trwa. Oby przeszedł płynnie w lipiec
Jutro idę oglądać pierwszy raz kropka, proszę trzymajcie kciuki żeby było wszystko okReniferra, Malgonia, StaraczkaNika, Nadzieja22, Tosia2323, patuniek86, -Mamunia-, by7mistake lubią tę wiadomość
-
Nadzieja pięknie
Moja beta z dziś 6774,0. Przyrost w normie... Jestem troszkę spokojniejsza...Achia, Reniferra, StaraczkaNika, Malgonia, moyeu, Nadzieja22, Yoselyn82, -Mamunia-, by7mistake, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
Ahhh gratulacje dziewczyny ;** ja jutro zaczynam 6dpo i zaczynam obsikiwanie bobków *,* tyle się czeka zawsze na to testowanie ahhh, oby i mi się poszczęściło w tym cyklu, chociaż wątpię, bo dopiero od 4 dni biorę euthyrox
Nadzieja22, Malgonia, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny !!! Piękne bety niech się Kropki spokojnie zadomowiają
by7mystake czekam na relacje, mam nadzieje ze jednak jest jakieś światło w tunelu :*Reniferra, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
monika_85 wrote:Moyeu jak tam u Ciebie ? Zrobiłaś Bobo ?30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Acha!! Uważajcie jak będziecie wchodzić na sierpniowy - jest wzruszajacy zaopatrzcie się w chusteczki bo jest pięknie
Bocianiątko, Nadzieja22 lubią tę wiadomość