Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nat, wiesz, 6dpo to jeszcze nie ma się co spodziewać, ale sama też sikam od 7 dpo więc Cię rozumiem co do cycków to one kłamią, nie wierz im
Edit: Nat popieram!!!! Moze jakiś prostest staraczek przed Sejmem? ale by byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 12:07
Nat90 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
też tak czekam i czekam... może się uda wakacje z 'nadbagażem' zacząć...
-
Beta 26,68
Progesteron 13!!
Jezu jezu,kombinować dupka??Angelika83, frezyjciada, patuniek86, Malgonia, StaraczkaNika, Tosia2323, Reniferra, monika_85, moyeu, Achia, Bocianiątko, Flowwer, Patrycja20, Vivanillka, blue00, -Mamunia-, Malinka7, KateKum, reset, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
by7mistake -ja zakładam, ze owulka będzie jutro mam nadzieję, ze wrócę do domu to krecha na owulaku będzie bordowa
Bonda, no prog szałowy nie jest, ale za to beta
gratuluje i mam nadzieję, że uda Ci się coś dostać, ale jak nie to jak się maluszek będzie wgryzał to za pewne Ci jeszcze proga podniesie. -
Malgonia wrote:by7mistake -ja zakładam, ze owulka będzie jutro mam nadzieję, ze wrócę do domu to krecha na owulaku będzie bordowa
Bonda, no prog szałowy nie jest, ale za to beta
gratuluje i mam nadzieję, że uda Ci się coś dostać, ale jak nie to jak się maluszek będzie wgryzał to za pewne Ci jeszcze proga podniesie.
Szok,nie wierzę.Taka prolaktyna,taki niski estradiol. -
Bonda, prog podrośnie, a jak chcesz to ja Ci wyślę dupka z mojego secret stash na 16 idę do lekarza, to mogę skoczyć na pocztę i Ci podesłać priorytetem
-
Bonda wrote:Jutro będę próbować u lekarza.
Szok,nie wierzę.Taka prolaktyna,taki niski estradiol. -
StaraczkaNika wrote:Bonda, prog podrośnie, a jak chcesz to ja Ci wyślę dupka z mojego secret stash na 16 idę do lekarza, to mogę skoczyć na pocztę i Ci podesłać priorytetem
Powiedzcie,co jeszcze suplementowac,a czego już nie brać?
Biorę femibiin,castagnus,inofem,wit D
Mam jeszcze wiesiolka,donga (prawie całego),zamówiłam q10 (jeszcze nie doszło).Może któraś z Was potrzebuje,to też prześlę to,co mi się może już nie przyda. -
odstaw na pewno castangusa, inofem chyba też.
q10 bym brała na Twoim miejscu, wit D też.
Proga możesz jeszcze sprawdzić jak będziesz betę powtarzać. -
Bonda gratulacje! na progu się nie znam więc nie doradzę30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻