Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bonda wrote:O rany,naprawdę?To by było super Kochana
Powiedzcie,co jeszcze suplementowac,a czego już nie brać?
Biorę femibiin,castagnus,inofem,wit D
Mam jeszcze wiesiolka,donga (prawie całego),zamówiłam q10 (jeszcze nie doszło).Może któraś z Was potrzebuje,to też prześlę to,co mi się może już nie przyda.
Na q10 sprawdź, czy mozna tego konkretnego w ciąży. Zostaw na później - po porodzie przydadzą sie wszelkie suple ujędrniajace skórę.
Z supli to najlepiej brac jakis zestaw prenatalny (np. Prenatal uno) z podstawowymi witaminkami i kwasem. I dobrze do tego dorzucić jakieś DHA/EPA np Pregna DHA. I tyle narazie. W drugim trymestrze można już bardziej rozbudowane witaminy.
Wyślij mi na priva adres, to Ci wyślę resztki dupka - mi już niepotrzebny, bo przez szyjkę mam brać luteinęBonda lubi tę wiadomość
-
Super Bonda
Kurde, mnie takie spanie bierze ciągle, że nie mogę nad tym zapanowaćBonda lubi tę wiadomość
-
By7mistake hmmmm
Wiesz ze ja zwolenniczka iui nie jestem ale bym na twoim muejscu spróbowała na zelaznym zestawie z 3 próby max. Wcześniej zrobić te usg na żpn. Kaczorka brala leki na wyciszenie endomendy i moja kolezanka też tylko przed iui chyba 3 tyg w formie zadtrzykow.
AMH masz ok tylko bez szału i musisz wiedzieć ze endomenda dziala niekorzystnie na jakość komórek jajowych, co razem daje nieciekawą mieszankę.
Mozesz przemyśleć 3 kolejne cykle naturalne później 3x iui.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
StaraczkaNika wrote:Wiesiołka sobie zostaw - przed porodem trzeba go sobie wciskać wiesz gdzie, żeby uelastycznić.
Na q10 sprawdź, czy mozna tego konkretnego w ciąży. Zostaw na później - po porodzie przydadzą sie wszelkie suple ujędrniajace skórę.
Z supli to najlepiej brac jakis zestaw prenatalny (np. Prenatal uno) z podstawowymi witaminkami i kwasem. I dobrze do tego dorzucić jakieś DHA/EPA np Pregna DHA. I tyle narazie. W drugim trymestrze można już bardziej rozbudowane witaminy.
Wyślij mi na priva adres, to Ci wyślę resztki dupka - mi już niepotrzebny, bo przez szyjkę mam brać luteinę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje Dziewczyny pięknych be
by7mistake mnie niestety łącznie już ok. 4 lekarzy, w tym Androlog namawia od razu na IVF.
Przy słabszych wynikach nasienie IUI chyba nie ma większego sensu.
Lepiej skupić się na podkoksowaniu jajek (tu pewnie Flower lub Nika się wypowiedzą bardziej kompetentnie).
A tak z ciekawości, jak Twój Gin zobaczył szalejącą endomendę? Pytam, bo sama obawiam się nawrotu i zastanawiam się, czy zwykłe usg (jeśli nie ma torbieli) jest w stanie potwierdzić taka informację? -
nick nieaktualny
-
Wygląda na to że owulacji nie było? Dzisiaj 7/8 dpo
Jestem w szoku, skąd się brały kreski na testach ? Kurczę no nie umiem uwierzyć po prostuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 15:42
monik123 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
nick nieaktualny
-
Same zobaczcie, to zdjęcie po 3 minutach około od zrobienia testu. Wiem że imponująco nie widać ale coś tam jest, a po wyschnięciu została solidna różowa kreseczka.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e1de7ce02bd.jpgSzczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
Monika szkoda straszna rzeczywiście dziwne30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Chyba o podobnym przypadky trasti pisala, ze byly kreski veta ujemba a w koncu skonczylo sie ciaza. Tak czy siak musisz czekac. Progesteron masz slabiutki, ale ja tez tak 7/8 dzien mialam 6.6 i tez juz oplakalam, ze bezplodna jestem, a w ciazy bylam. Bonda nie miala szaliwych wynikow a ciaza jest. Mnie juz chyba nic nie zdziwi
Trasti lubi tę wiadomość