Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Któż to dzisiaj sika?
Siwulec, Monia, powtarzacie?
Ja nie mogłam dzisiaj zasnąć i już chyba nie zasnę. Wiecie, że u mnie już od 2:30 świergotają ptaszki?Siwulec lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualny
-
Patrycja współczuję tej duchoty, ja też leżę w szpitalu ale na noc otwieramy okno a w ciągu dnia klimatyzacja chodzi,
A wiecie ja cała ciąże biorę acard (chociaż tu się dowiedziałam że w moim przypadku to totalna bzdura bo bez badań odpowiednich i profilaktycznie tego się nie daje... No ale dali mi właśnie heparyne dodatkowo bo wstaje tylko do wc i mam i acard i heparyne na 22 podawane także nie wiem czemu tak...
A to apropo tego że bierzecie jedno rano a drugie wieczorem
Miłego dnia dziewczęta, oby ta niedziela przyniosła same dobre wiadomości -
Lucia oczywiście że powtarzam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af2a281bf817.jpg
Patrycja ja nie przestaje kciukać za Ciebie, mam nadzieje ze pozwolą iść do domu albo chociaż na występ do przedszkola
Jak widać na załączonym zdjęciu, bobki wieczorne wychodzą mocniejsze jak te poranne...
Miłego dnia
Patrycja20, blue00, Minie Black, MałaMała, summer86, -Mamunia-, MamaFabianka, Aga9090, Achia, Tosia2323, KateHawke, Rucola, Malgonia, Czrna 81, Lunaris, Wichura, Yoselyn82, Nadzieja22, Emiilka, Furka, Bocianiątko, moyeu, Lucia88, Karma88, Kargo31, Morusek, Reniferra, Sanka, MaryAnn, patuniek86, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Patrycja współczuję tej duchoty, ja też leżę w szpitalu ale na noc otwieramy okno a w ciągu dnia klimatyzacja chodzi,
A wiecie ja cała ciąże biorę acard (chociaż tu się dowiedziałam że w moim przypadku to totalna bzdura bo bez badań odpowiednich i profilaktycznie tego się nie daje... No ale dali mi właśnie heparyne dodatkowo bo wstaje tylko do wc i mam i acard i heparyne na 22 podawane także nie wiem czemu tak...
A to apropo tego że bierzecie jedno rano a drugie wieczorem
Miłego dnia dziewczęta, oby ta niedziela przyniosła same dobre wiadomości
Dobrze ze macie klime, inaczej byłoby kiepsko wyleżeć w takich temperaturach. Kolejny dzień do przodu Kochana oby tak dalej :* za Was tez ściskam kciukiBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj padłam w połowie dyskusji o cs, bo mnie wykończyły dzieci mojej przyjaciółki podczas naszego pięciogodzinnego dnia dziecka
Kate- dobrze dziewczyny prawią, wit. C to podstawa. Nie kupisz chyba takiej dawki do połykania, więc albo kilka sztuk albo musująca albo preferowana przez mojego M. do ssania (w dbam o zdrowie do kupienia).
Mam nadzieję, że u nas też wyjdą lepsze wyniki...
Siwulec- no jakbym mogła to bym Ci jeszcze z pięć powstawiała za takie ładne kreski! Idziesz jutro na betę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 07:52
KateKum, Siwulec lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyPatrycja wiem ile stresu ciebie to kosztuje, tym bardziej trzymam mocno kciuki za was.
Siwuliec dlatego ja sikam zawsze pp południu bo są ładniejsze kreski, twoja jest przecudne.
Bajka plus kolejny dzień dla Was oby jak najdłużej!Siwulec, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Widzę, ze tutaj same ranne ptaszki.
Lucia ja mam przy oknie duży orzech, gdzie zadomowił się kos z rodzinką. Oni śpiewają całą noc.
Patrycja trzymam kciuki za Ciebie
Siwulec piękne krechy, robisz betę w poniedziałek?
Bajeczko myślami z TobąSiwulec, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też lubię pospać ale dzieciaki mnie budzą o 7 rano. Dziś w nocy myślałam, że udusze eMka miał zamknąć okna dachowe, bo przypuszczałem, że będzie deszcz padał i co i zapomniał.. O 4 rano wycierałam, bo cała podłoga zalana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 08:28