Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dziewczęta, beta jutro i w środę
Myśle tylko kiedy do doktorka, @ miałam 7 maja to teraz mam 4tc czy 3 ???? O serduszko mi chodzi, chciałabym wyczekać ale mam problem z wyliczeniem bo lekarze jakoś inaczej licząKateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Tak dziewczęta, beta jutro i w środę
Myśle tylko kiedy do doktorka, @ miałam 7 maja to teraz mam 4tc czy 3 ???? O serduszko mi chodzi, chciałabym wyczekać ale mam problem z wyliczeniem bo lekarze jakoś inaczej licząSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec Szalona kobieto! zostaw trochę tych bobków i wyślij weterankom z wirusami
Bajka super, że kolejny dzień jesteście w dwupaku! Jeszcze niech tak chociaż z 8tyg zostanie
Błogosławionej niedzieli dziewczyny!
Bajkaaa, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Myśle tylko kiedy do doktorka, @ miałam 7 maja to teraz mam 4tc czy 3 ???? O serduszko mi chodzi, chciałabym wyczekać ale mam problem z wyliczeniem bo lekarze jakoś inaczej liczą
Skończony 4 wiec na serduszko jeszcze trochę musisz poczekać ja w 5+2 poszłam pierwszy raz i był tylko pęcherzyk a w 6+5 już 1cm zatodek z serduszkiemSiwulec, ef36 lubią tę wiadomość
-
Siwulec lekarze liczą tak jak te suwaczki tutaj a zobaczysz jaka beta będzie ale myślę że serduszko to faktycznie w połowie 6 tyg ale jak tu wiemy to są indywidualne sprawy
Frezyjciada na 8 tyg nie liczę narazie czekam do 30tc i tak co dwa tyg będę marzyć o kolejnych dwóchSiwulec lubi tę wiadomość
-
Myśle tylko kiedy do doktorka, @ miałam 7 maja to teraz mam 4tc czy 3 ???? O serduszko mi chodzi, chciałabym wyczekać ale mam problem z wyliczeniem bo lekarze jakoś inaczej liczą
Specjalnie zajrzałam w zdjęcia z USG:)
U mnie było tak- okres 15.03 a pierwsze USG z serduszkiem 24.04- czyli ponad miesiąc po terminie @ z tym że lekarz powiedział na wstępie że jeszcze może być za wcześnie na serduszko.jak miałas @ 7.05 to zapisz się tak od 18.06 chyba że chcesz zobaczyć samą kropeczke
Ps. Piękna krecha!Siwulec lubi tę wiadomość
-
Dobra, zapytam inaczej
Lepiej iść na wizytę 13 czy 20 czerwca ? Skoro dzisiaj kończę 4tc
Bo ostatnio byłam na wizycie w 5tc i się cieszyłam a później byłam w 7tc i zaczęły się problemy -
frezyjciada wrote:Siwulec Szalona kobieto! zostaw trochę tych bobków i wyślij weterankom z wirusami
Bajka super, że kolejny dzień jesteście w dwupaku! Jeszcze niech tak chociaż z 8tyg zostanie
Błogosławionej niedzieli dziewczyny!
Chciałam właśnie poczekać do wizyty serduszkowej i wtedy rozdawać tesciory
Ale może faktycznie mogę już zbierać zamówienie
Owulakow mam chyba ponad 20 a ciążowe muszę sprawdzić, ale zdecydowanie mniej
Komu ? Komu ? -
nick nieaktualnySiwulec wrote:Dobra, zapytam inaczej
Bo ostatnio byłam na wizycie w 5tc i się cieszyłam a później byłam w 7tc i zaczęły się problemy
Ale u Ciebie tym razem już będzie dobrze :*Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Dobra, zapytam inaczej
Bo ostatnio byłam na wizycie w 5tc i się cieszyłam a później byłam w 7tc i zaczęły się problemy
Jeśli chcesz zobaczyć serduszko to lepiej 20. Ale ja bym pewnie nie wytrzymała tyle i poszła 13 a potem znowu za 2 tygodnieAga9090, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba tak zrobię, jutro beta, sprawdzę przyrost i umówię się na wizytę. Z pewnością na 13 jednak
Aga9090, reset lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DZień dobry
Siwulec cudne bobki beta będzie na pewno już wysoka.
Niedziela...ostatni dzień laby...a potem już tylko upał w mieście.Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulcu jak Ci to pomoże, to ja przy becie ponad 1000 widziałam tylko zarodek mikro mikro, na baaaaardzo dobrym sprzęcie. I potem się stresowałam czy pojawi się serduszko, czy Dzidziulek urośnie itd.. następnym razem (daj Boże) pójdę jak już będzie jakiś 8tc...
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Witam się w 6dpo. Oczywiście jak na kobietę niecierpliwą przystało siknełam-biel vizira oczywiście, ale to dopiero 6dpo... Nastepny sik za 2dni
Siwulec, nowa na dzielni, Aga9090, Lunaris, Nadzieja22, Emiilka, KateKum, KateHawke, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris szacuje ze beta powinna być ładnie ponad 100
Frezycjada najchętniej poczekałabym do 7tc, ale wiesz na testy zaczelam sikać 3dpo wiec rozumiesz
Vivanilka oj będą emocje za dwa dni trzymam kciukiVivanillka lubi tę wiadomość
-
U mnie wreszcie zaznaczyło owu, wiec jestem dzisiaj 3 dpo . Straszcie się cieszę ze ta owulacja mi się przesunęła na później bo mam wrażenie ze jest bardziej wartościowa . Muszę to zweryfikować w następnym cyklu bo dawno nie byłam na monitoringu.
Em wcina i kupuje cały czas podejrzane ilości orzechów i dalej twierdzi, ze „tak go jakoś wzięło” zamiast przyznać ze przeczyta ze orzechy dobre na spermęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 09:56
Siwulec, Bajkaaa, ef36, Emiilka, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Siwulec obstawiam ponad 300
Siwulec, Minie Black, Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość