Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:Siwulec obstawiam ponad 300
Lubie to
Nowa mój namiętnie pił kakao to kiedy testujesz ? Masz już jakieś objawy ???nowa na dzielni, Trasti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:Dzień dobry jest tak gorąco, ze nie da się dłużej spac,.
Dziewczyny trzymajcie kciuki by usg wyszło dobrze dziś ... bardzo się stresuje.ef36, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:20!
Minie Black lubi tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:Witam się w 6dpo. Oczywiście jak na kobietę niecierpliwą przystało siknełam-biel vizira oczywiście, ale to dopiero 6dpo... Nastepny sik za 2dni
-
nick nieaktualnyAga9090 wrote:Minie jak Staś?
Dodatkowo w nocy zaczęło mnie strasznie boleć/piec podbrzusze. Jak poszłam siku to w łazience aż usiadłam na podłodze z bólu, puścilo po ok pół godzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 10:35
-
Siwulec wrote:Lubie to
Nowa mój namiętnie pił kakao to kiedy testujesz ? Masz już jakieś objawy ???
Ha! Reset mnie zapisała 2 razy na 8 i 12 , pewnie już tego 8 sobie siknę . Cycki bolą, objaw nr jeden . A serio to póki co się ni nastawiam na ciąże , byłabym bardzo zaskoczona.
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Za to mam nową motywacje do posiadania dziecka - zakochałam się w lampach małpkach najchętniej już bym taka zawiesiła w pokoju ale bez dziecka głupio
Coś mi dzisiaj nie działa wklejanie, monkey lamp w googleWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 10:48
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyMinie Black wrote:A dziękuję, od rana energia pińćset, tylko ja nie wyspana, bo opcja matka-czuwajaca jednak nie pozwala na regeneracje
Dodatkowo w nocy zaczęło mnie strasznie boleć/piec podbrzusze. Jak poszłam siku to w łazience aż usiadłam na podłodze z bólu, puścilo po ok pół godziny
Dobrze, że z Stasiem wszystko wporządku, jak biega i szaleje to znaczy, że jest ok -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ale się wyspałam, aż mi dziwnie Właśnie zjadłam jajecznicę z pomidorem i szczypiorkiem, a do tego kromeczki z awokado
Patrycja, przyrost prawidłowy. Przy takich wartościach już zwalnia nawet Trzymam kciuki za wyjście na dzień mamy.
Bajka, wierzę, że miną te dwa tygodnie, a potem kolejne dwa i kolejne itd...
Siwulec! Toż to już poważna beta będzie i wątpię, żeby tylko 100. Wygląda na więcej Do doktora ja bym szła 13.
Vivanilka, a tam za dwa dni, jutro sikaj!
Cheresta, jeśli dobrze pamiętam, to chyba Minie pisała, że owulaki z domowego laboratorium jej tylko z rana wychodziły. Minie, dobrze pamiętam?Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuje za kciuki chyba pomogło . Mój kropek rozwija się prawidłowo słyszałam nawet serduszko łzy mi poleciały .. ten drugi stanął w miejscu nic z nim się nie dzieje . Jutro powtórzą usg i raczej do domku ))))
MamaFabianka, Bocianiątko, Aga9090, Nadzieja22, Furka, Bajkaaa, Achia, ef36, blue00, -Mamunia-, KateKum, Iseko, Cheresta, Kotowa, Karma88, StaraczkaNika, KateHawke, by7mistake, frezyjciada, mi88, Jeżowa, Mala90, Czrna 81, Wichura, Nat90, Lunaris, Morusek, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Dziewczyny dziękuje za kciuki chyba pomogło . Mój kropek rozwija się prawidłowo słyszałam nawet serduszko łzy mi poleciały .. ten drugi stanął w miejscu nic z nim się nie dzieje . Jutro powtórzą usg i raczej do domku ))))
Patrycja20 lubi tę wiadomość