Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:Siwulec obstawiam ponad 300

Lubie to

Nowa mój namiętnie pił kakao
to kiedy testujesz ? Masz już jakieś objawy ???
nowa na dzielni, Trasti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymaj się - my Cię wspieramy jak możemy. Ja myślę, że ktoś Cię w tej sytuacji strzeże - dobrze że poszłaś na usg tak wcześnie i to do lekarza, który szybko rozpoznał sytuację. A sytuacja jest do opanowania, nawet są duże szanse, że ten zarodek w jajowodzie sam się wchłonie. A nawet jeśli dojdzie jednak do laparo, to wejdą przez brzuszek tak, żeby maluszek w macicy nawet nie zauważył. Trzymam kciuki, żeby Ci dali być z synkiem na przedstawieniu!Patrycja20 wrote:Dzień dobry jest tak gorąco, ze nie da się dłużej spac,.
Dziewczyny trzymajcie kciuki by usg wyszło dobrze dziś ... bardzo się stresuje.
ef36, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Ja bym poszła 20 - 13 zobaczysz tylko taką czarną plamkę, a tydzień później to już będzie conajmniej echoMinie Black wrote:20!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
FalstartVivanillka wrote:Witam się w 6dpo. Oczywiście jak na kobietę niecierpliwą przystało siknełam-biel vizira oczywiście, ale to dopiero 6dpo... Nastepny sik za 2dni

Sikaj dalej
-
nick nieaktualnyA dziękuję, od rana energia pińćset, tylko ja nie wyspana, bo opcja matka-czuwajaca jednak nie pozwala na regeneracjeAga9090 wrote:Minie jak Staś?
Dodatkowo w nocy zaczęło mnie strasznie boleć/piec podbrzusze. Jak poszłam siku to w łazience aż usiadłam na podłodze z bólu, puścilo po ok pół godzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 10:35
-
Siwulec wrote:Lubie to

Nowa mój namiętnie pił kakao
to kiedy testujesz ? Masz już jakieś objawy ??? 
Ha! Reset mnie zapisała 2 razy
na 8 i 12
, pewnie już tego 8 sobie siknę
. Cycki bolą, objaw nr jeden
. A serio to póki co się ni nastawiam na ciąże
, byłabym bardzo zaskoczona.
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Za to mam nową motywacje do posiadania dziecka - zakochałam się w lampach małpkach
najchętniej już bym taka zawiesiła w pokoju ale bez dziecka głupio 
Coś mi dzisiaj nie działa wklejanie, monkey lamp w google
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 10:48
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyKochana to odpoczywaj dziś jak najwięcej.Minie Black wrote:A dziękuję, od rana energia pińćset, tylko ja nie wyspana, bo opcja matka-czuwajaca jednak nie pozwala na regeneracje
Dodatkowo w nocy zaczęło mnie strasznie boleć/piec podbrzusze. Jak poszłam siku to w łazience aż usiadłam na podłodze z bólu, puścilo po ok pół godziny
Dobrze, że z Stasiem wszystko wporządku, jak biega i szaleje to znaczy, że jest ok
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ale się wyspałam, aż mi dziwnie
Właśnie zjadłam jajecznicę z pomidorem i szczypiorkiem, a do tego kromeczki z awokado 
Patrycja, przyrost prawidłowy. Przy takich wartościach już zwalnia nawet
Trzymam kciuki za wyjście na dzień mamy.
Bajka, wierzę, że miną te dwa tygodnie, a potem kolejne dwa i kolejne itd...
Siwulec! Toż to już poważna beta będzie i wątpię, żeby tylko 100. Wygląda na więcej
Do doktora ja bym szła 13.
Vivanilka, a tam za dwa dni, jutro sikaj!
Cheresta, jeśli dobrze pamiętam, to chyba Minie pisała, że owulaki z domowego laboratorium jej tylko z rana wychodziły. Minie, dobrze pamiętam?
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuje za kciuki chyba pomogło . Mój kropek rozwija się prawidłowo słyszałam nawet serduszko łzy mi poleciały .. ten drugi stanął w miejscu nic z nim się nie dzieje . Jutro powtórzą usg i raczej do domku
))))
MamaFabianka, Bocianiątko, nick nieaktualny, Nadzieja22, Furka, Bajkaaa, nick nieaktualny, ef36, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateKum, Iseko, Cheresta, Kotowa, Karma88, StaraczkaNika, KateHawke, by7mistake, nick nieaktualny, mi88, Jeżowa, Mala90, Czrna 81, Wichura, Nat90, Lunaris, Morusek, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedziałam, że będzie dobrze :*Patrycja20 wrote:Dziewczyny dziękuje za kciuki chyba pomogło . Mój kropek rozwija się prawidłowo słyszałam nawet serduszko łzy mi poleciały .. ten drugi stanął w miejscu nic z nim się nie dzieje . Jutro powtórzą usg i raczej do domku
))))
Patrycja20 lubi tę wiadomość