Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Imagination jest kreska
Klamka, czy to Ty o opryszczke pytalas? Juz nie pamietam komu mialam odpisac, ale mi zaraz na poczatku ciazy wyskoczyla. Na koncu niestety tez. Organizm moze byc oslabiony na poczatku.
A u mnie jakas chu..a z grzybnia. Owulka jesli byla to w poniedzialek a temperatura 3 dzien 36.55. Nie mam porownania z pierwsza faza bo ciagle chorowalam, ale normalnie mam 3-4 kreski wyzej
Trzeba czekac do badania proga, ale moje nadzieje na ten cykl juz sie skonczyly -
Hej tu Nowa dinozaurowa Kargo
Nikus zakosiłam awatar od Ciebie
Siwulcu przepraszam,bo Cie wywoływałam, mam nadzieję, że sie nie obrazisz.. Ale może awatar od Ciebie przyda się jakiejś fance "MaCa", bo ja niestety/stety do nich nie należę. Z MaCa tylko kawa I kciuki za badania!!!!
Ten tydzień jest jakiś zepsuty... poproszę inny... Zgubiłam ładowarkę do telefonu i dziś przez te smartfony głupie trzeba na gwałt kupić kabel, bo oczywiście się zachciało nowego telefonu z usb typ C... I gdzie tu kurde ich zapewnienia, że wszystkie telefony będą miały to samo wejście?? Jak po 1,5 roku zmieniają złącze... No i gdzie te stare telefony, które tzrymały po 2 tyg ... Buuuu...
Cycki bolą mnie niemiłosiernie... Już bym sobie wkręcała ciążę, ale w tym cyklu (dzis 21dc) nie było serduszek. Ostatnie były 2 maja. Wiecie co jest najgorsze?? Jak tu za jakieś 2 tyg przejść na tryb "owulacja" jak mi wcale tego nie brakuje...Malgonia, Bajkaaa, Kotowa, Siwulec, Nadzieja22, Bocianiątko lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Małgonia hmmm... czy ja wiem no ale wszystko się okaże pod koniec czerwca*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Dzien dobry
Imagination jest kreska
Klamka, czy to Ty o opryszczke pytalas? Juz nie pamietam komu mialam odpisac, ale mi zaraz na poczatku ciazy wyskoczyla. Na koncu niestety tez. Organizm moze byc oslabiony na poczatku.
A u mnie jakas chu..a z grzybnia. Owulka jesli byla to w poniedzialek a temperatura 3 dzien 36.55. Nie mam porownania z pierwsza faza bo ciagle chorowalam, ale normalnie mam 3-4 kreski wyzej
Trzeba czekac do badania proga, ale moje nadzieje na ten cykl juz sie skonczylyMalgonia lubi tę wiadomość
-
No nie wiem zawsze skakalo dzien po owulacji. No nic, moj ciazowy wykres nie byl oszalamiajacy, a z pieknych wykresow jakos nie moglam nic wysikac wiec kto wie. Moze wpadne z tego jednego jak Mamunia
Ale jakis spokojniejszy mam ten miesiac. Moze przez te choroby nasze to nawet starac mi sie nie chcialo. Jak sie uda to super, a jak nue to choc ciut ciut odsapne przez te 3 tygodnie. -
Kargo ja się tak łatwo nie obrażam a avatarek zajebisty :* :* :* nich Ci zaczaruje ten miesiąc
Malgonia piękne wykresy są przereklamowane :* czekamy na rozwój sytuacji
Simon masz już wynik bety? bo ja chyba zacznę odświeżać Klamka zaopatrzyłaś się w popcorn ?Kargo31, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia jak sama wspomniałaś piękne wykresy są przereklamowane nie wtym cyklu to w następnym, bądź następnym, kiedyś się uda, zobaczysz :*
Ja właśnie odebrałam wyniki badań i w sumie nawet nie wiem jak je zinterpretować... Niby nie wiele odbiegają od normy, ale znów powatrza się sytuacja z rosnacymi neut i nikt nie umiał mi wytłumaczyć czemu tak się dzieje....
Może nasze mądre głowy coś poradzą?
Zaraz wrzuce fociałke
EDIT: coś mi nie chce zapodaj działać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 08:32
-
Kargo super avatarek
Simon piękna krecha, czekam na betę!
Klamka trzymam kciuki żeby to nie były tylko wkręcane objawy jednak
Imagination widać cień, leć na betę
Hm, spałam dziś w koszuli bez majtek za radą Waszą i mamyginekolog. Chociaż "spałam" to za dużo powiedziane.. Jak tylko M. wyczaił brak majtasów to się spanie skończyło No i dzisiaj oczy na zapałki...Tosia2323, Aga9090, Patrycja20, patuniek86, DKlamka82, Czrna 81, ef36, Kargo31, Bajkaaa, Nadzieja22, by7mistake, Bocianiątko, Koteczka82, Karma88, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTe chłopy są porąbane na punkcie naszych gołych doopek i jak śpię w spodenkach ale też za łatwe dojście ma
Teraz czekam aż zaśnie i zdejmuję spodnie pod kołdrą a rano zakładam
Siwulec popcorn i nachosy są Mam nadzieję, że przed 16:00 będziemy wiedzieć jak fasolinka rośnie
Opryszczka mi się powiększa więc ciąża już zaawansowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 08:40
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj idę za ciosem. Udało mi ei wczoraj umyć 3 okna i łazienkę. Dzisiaj plan jest umyć podłogi.moze w końcu uda mi się ogarnąć jakoś mieszkanie, bo przez ciążową spiaczke jeszcze chwilę i mi mech wyrośnie....
Apropo okien to wczoraj opatentowana nowy sposób na szyby jak się nie narobić. Najpierw gąbka z płynem, później płyn +delikatnie ręcznikiem papierowym a na koniec ściągaczką i voila'! Bez smug!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 08:41
-
Achia wrote:Dzień dobry!
Bazylkove jak temp? Zdecydowalas się jednak zatestowac?
Heej nie testowałam, tempka już leci, brzuch boli
Zgadzam się, że ładne wykresy o niczym nie świadczą.7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny piękne macie te nowe avatarki, ale ja stary dinozaur (staraniowo i przede wszystkim wiekowo) znowu muszę się przyzwyczajać do nowych, bo będzie się pierdzieliło kto jest kto
Nawiązując do dinozaurów, bardzo brakuje mi tu Hope, Izy i Karoliny
Bazylku nosz qrwa mać, nie na biel u Ciebie liczyłam...
Melevis cudne masz dzieci! Zresztą mają po kim być takie ładne
Mini bardzo mi się podobało zdjęcie, świetne ujęcie
Simons gratulacje!
Nika jak dobrze że z maleństwem wszystko o.k.
Patuniek cześć! Spotykamy się ponownie
Kurde, chciałam jeszcze coś pisać, ale łeb zryty przez tą kłótnię i nie pamiętam.Czarna81
22 cs. -
Malgonia wrote:Dziewczyny skąd Wy bierzecie tych facetów?
No właśnie! Obok mojego to mogę czasami nawet całkiem nago paradować i jedyne co usłyszę „weź Ty się ubierz, bo chora będziesz”
bazylkove jak dla mnie tempka wciąż ładnie w górze... ale wiadomo, sama najlepiej znasz swój organizm - trzymam jednak kciuki, żeby wredna nie przyszła
DKlamka82, Bocianiątko, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny