Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:bazyklove krew na bete, proga i tsh już pobrana
Yeah to czekamy, o której wyniki?
Melevis padłam7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Na szczęście mój sam z apteczki bierze tylko znane mu leki, czyli tylko espumisan i tabletki na gardło, resztę dopiero po konsultacji ze mną Ale głupek, gdy jest w aptece w trakcie pracy, bo np coś mu się dzieje, bierze co mu polecą i tak np kupił kilka razy strepsils miód cytryna chociaż zawsze po tym to bardziej drapie gardło
Tyle dobrego, że jak chory to nie marudzi, normalnie pracuje itp. Musi być na prawdę grubo, żeby został w domu i to ja zazwyczaj go zatrzymuje przed pracą. -
nick nieaktualnyMalevis tak się śmiałam, że prawie Ci post zgłosiłam, bo nie mogłam trafić w lubię
Mój z hitów to przez tydzień myl włosy płynem do higieny intymnej, bo ładnie pachnie i myślał, że to szampon
A wczoraj chciał coś na ból gardła to mu mówię, że hacsosept jest żeby wziął. To wziął tabletki hascoleku na biegunkę przecież też hascoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 09:34
Nadzieja22, blue00, bazylkove, Kargo31, Jeżowa, Patrycja20, DKlamka82, Aga9090, Bajkaaa, Melevis, Meśka, Emiilka, Kotowa, Koteczka82, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahahahaha Melevis wygrałaś wszystko oplułam monitor i musiałam się tłumaczyć w biurze z czego tak rechoczę32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Mój dziadek kiedyś brał przez parę dni czopki, ale doustnie I byłam kiedyś u niego, pytam jak tam nowe leki, na co on, a w porządku, ale strasznie duża jedna tabletka i ciężko połykać Gdy mu przeczytałam co to za 'tabletka' to zzieleniał
Bajkaaa, Imagination lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:bazyklove podobno po 15...
Dziewczyny co my byśmy bez tych sierot zrobiły )
U mojego w aucie znalazłam kiedyś podpaski ....
Wkurzona pytam, co tu do cholery podpaski robią!?
A on, że wziął z łazienki bo genialnie czyszczą zaparowane szyby...
Co do leków to nie ma problemu z wyborem bo NIE ma siły sięgnąć do szafki!
Ja się bawię w pielęgniarkę.Malgonia, Nadzieja22, Kargo31, Iseko, misia1989, Aga9090, patuniek86, Bajkaaa, by7mistake, Emiilka, Karma88, Koteczka82, moyeu lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Hahahahah Melevis,pomogło mu chociaż?
Myślę, że gdybym mu nie powiedziała co to tak naprawdę jest, to by uznał, że działa świetnie gdybyście widziały, jak zbladł
Makowa trzymam kciuki za betę i późniejsze piękne przyrosty.blue00 lubi tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Makowa_Panna piękna kreseczka lecisz na betę?
Reset widzisz co tu się dzieje? Nadążasz za wpisywaniem pozytywów?
Nie nadążam! Od rana spotkanie za spotkaniem (dziś mam dyżur w siedzibie klienta i wszyscy walą z pytaniami), ledwo od 7:45 zdążyłam dokończyć jeden post na ex testerkach!
Zapisałam serduszka Makowej Pannie i Imagination. Obu gratuluję, a tej drugiej przypominam, że bladzioch ma prawo być bladziochem, bo zapisana była na 13.06!
Może powinnam czekać do Waszych bet, ale Siwulec kazał zaklinać rzeczywistość i wpisywać jak tylko był bladzioch i widzicie, gdzie zaszedł Więc zaklinamy i wpisujemy!
Edit: utrzymujemy piękną średnią 1 serduszka na dzień! Jako moderator jestem z Was dumna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 10:40
bazylkove, DKlamka82, Malgonia, Bocianiątko, blue00, Nadzieja22, Siwulec, Emiilka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUfff nadrobiłam
Simon_Cat, Mamunia, Imigation i Makowa Panna - GRATULUJĘ KOCHANIE
Trzymam kciuki za wasze betki Siwulcu na twój spektakularny przyrost bety też kciukam
Bazylkowe, Melwis prawie oplułam monitor jak to czytałam..mój emek na wszystko bierze teraflu nieważne co mu jest czy katar czy kaszel...także ten ....
Co do dinozaurów to ja 91 rocznik ale emek 79 więc sumując nasz wiek i dzieląc przez 2 was doganiamy ...jego koledzy z podstawówki mają prawie dorosłe dzieci a my nadal czekamy na 1 maluszka......nawet ostatnio doszły mnie ploty jednego z nich że po co dom buduje skoro nawet dziecka nie umie machnąć.....całe szczęście że emek tego nie słyszał
Jeśli coś pominęłam przepraszam, ciężko zapamiętać wszystkie szczegółybazylkove, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Jeszcze trochę statystyki ku pokrzepieniu serc
Jak padło wyżej, mamy średnią 1 x / każdy dzień.
Do końca miesiąca mamy 24 dni.
Zapisanych na testowanie mamy jeszcze 28 osób.
Jeśli utrzymacie tą średnią to do końca miesiąca 85% z nas będzie w ciąży.
Także wiecie co macie robić!
Asiek1214, bazylkove, Bocianiątko, Malgonia, Achia, Nadzieja22, Aga9090, Iseko, Bajkaaa, Minie Black, Jeżowa, Vivanillka, by7mistake, Emiilka, Kotowa, Koteczka82, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Asiek1214 wrote:nawet ostatnio doszły mnie ploty jednego z nich że po co dom buduje skoro nawet dziecka nie umie machnąć.....całe szczęście że emek tego nie słyszał
Ja na podobną zaczepkę (tylko u nas M. drzewo sadził, a do tego ma już córę, więc ekhm, zdolności reprodukcyjne posiada/posiadał) odpowiedziałam kiedyś koledze, że co 10 mężczyzna wychowuje nie swoje dziecko, więc nigdy nie wiadomo kto mu po domu biega
Mało grzecznie, ale trudno Stan wyższej konieczności!Malgonia, Nadzieja22, Meśka, Bajkaaa, Minie Black, Jeżowa, Iseko, Emiilka lubią tę wiadomość
Dzięki dziewczynki, oby tylko ta beta wyszła dobra, ale to dopiero w piątek
Reset ja jednak trochę namieszała, pisałam później o tym na forum żebyś mnie dała na 8 , no ale tak czy tak jeszcze jestem przed terminem więc może właśnie dlatego taki bladzioch ale niech sobie powoli robi co ma robić.. Ale mam humor
Niech moc będzie z Wami !Malgonia, patuniek86 lubią tę wiadomość