Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha! Jeżeli Cię to męczy, mogę zmienić, awatar zupelnie przypadkowy, chociaż właśnie taką słabą kawę i pyszne ciacho kubię wciagnąć, a wrzos (o ile to wrzos ) to jedne z moich ulubionuch kwiatów podobnie jak lawenda (może to lawenda :p). Miałam podobne na sali ślubnej* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Dziewczyny! Help!
Będę dość dosłowna: cycki mnie bolą!!!
Zaczęło się normalnie, po owulacji, ale w zeszłym cyklu! Ani jeden dzień nie przestały boleć, ale po @
Tak delikatnie. Dzisiaj 9 dpo zdjęłam stanik i zawyłam z bólu. Piersi są w ogile wieksze, takie zbite i aż takie okrągłe, jakbym obudziała się z powiekszonym sztucznym o rozmiar wiekszym biustem
Nie ma raczej szans by to ciaza, wiem ze przed @ tez piersi sie zmieniaja, ale nigdy az tak zle nie bylo Mowilam lekarce po @ ze nie przestaly mnie bolec mowila ze mam sie nie martwic. Ale myslicie ze moge miec jakies zapalenie i obrzek? W staniku jak mialam bylo ok, ale wystrczy ze go dotkne albo zdejme bielizne i bol straszny
Wiem ze mnie tu nie zdiagnozujecie ale jestescie juz doswiadczone i moze ktoras z was meczyla sie z podobnym problemem?
Szczegolnie pytanie fo kobietek ktore brały luteinę, to może mieć wplyw?* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oda kurczę, współczuję ale Ja niestety Ci nie pomogę bo nigdy tak nie miałam żeby cały cykl bolały piersi. Musisz koniecznie powiedzieć o tym dr na kolejnej wizycie.
Miśka trzymam kciuki za jutro. Daj nam znac -
Miska, nie gasisz, wrecz przeciwnie! Bardziej panikowalam
Ze mam jakies zapalenie niz podejrzewalam ciaze. Jak to tylko lwestia luteiny to niech rosna sobie wieksze
Chociaz pogadam jeszcze z gin bo mam bol od zeszlego cyklu a dopiero od kilku dni biorę luteine ale od niej na pewno się nasiliło. Dzieki za odp )* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
A widzisz, mi z kolei kto inny mowil ze po zmianie na duphaston zaczely zie urojenia, czego nie miał po luteinie. Pewnie od organizu zalezy. Ale odkad biore (podkezykowa) mam potem mdlosci (chyba od tego gorzkiego smaku) i boli mnie glowa non stop.
A moze to zbieg okolicznosci* hormony w normie
* naturalna owulacja
Sorry za te litwrowki. Telefon slabo sie sprawdza na forum.
Moze pogadam o podmiance na duphaston, ale mam az 2 opakowania tej luteiny na zapas!
Dobrej nocy Kochane! Miska dawaj jutro znac* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda za wiekszosc tych objawow odpowiada luteina, bo to po prostu zwiekszony progesteron w Twoim organizmie. Ja luteine bralam miesiac, ale juz w ciazy i ona odpowiadala za 80% mojego zlego samopoczucia. Ten gorzki smak potrafie przywolac w kazdej chwili, mimo ze nie biore juz tego od 2ch tygodni. Lekarz mi mowil ze luteina zwieksza te ciazowe objawy jak sennosc, mdlosci i bol piersi. To nic fajnego, ale mozna sie nieco przyzwyczaic. Slyszalam tez ze luteine podjezykowa mozna stosowac dopochwowo, ale nie zdazylam tego potwierdzic u swojego lekarza.
-
nick nieaktualny
-
JuicyB dzięki. Tak myślałam, że to luteina. Jeszcze kilka dni się przemęczę, sle pogadam o tym duphastonie może.
Boję się też że przez luteinę cykl mi się rozleguluje, zobaczymy.
Miska a ktory dpo?* hormony w normie
* naturalna owulacja
Ocho
Ale ja mdłości czuję tylko po tabletce, myślę, że to kwestia smaku. A ból głowy owszem, męczący. Piersi mam ładne, więc nie mam przeciwskazań, żeby tak wyglądały w ciąży, chociaż zdaję sobie sprawę, że będą duuużo większe
Na szczęście nie mam innych objawów, których obawiam się we wczesnej ciąży Mam senność, ale ostatnie 2 noce spałam po 5 h
Jeszcze 4 dni do @, mam nadzieję, że przyjdzie o czasie jak ma przyjść, a za kilka dni - HyCoSy.* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny