Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie rozmawialiśmy z lekarzem na razie zamierzam na najbliższej wizycie pokazać to mojemu lekarzowi i ewentualnie jak on zaleci kontrolę u specjalisty to to rozważymy. Najgorsza jest ta morfologia, a w uwagach jest napisane teratozoospermia. Plemniki mają nieprawidłową budowę i nie są wstanie zapłodnić komórki jajowej. U nas nieprawidłową budowę ma główka plemnika i wstawka
-
Na dodatek mój ojciec był dziś pierwszy raz w pracy po dłuższej przerwie z powodu choroby i zasłabł. Podejrzewali udar albo zawał i nie wiem jak to się skończy. Poryczalam się dziś z tego wszystkiego a jeszcze muszę iść do pracy dlatego muszę się jakoś ogarnąć psychicznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Cały czas Was podczytuje, ale ostatnio u mnie z czasem krucho. Mam tyle papierologi do zrobienia, że aż strach.
W ubiegłym tygodniu leniłam się w spa, i chyba akurat zeszło mi się to z owu. Dziś od rana strasznie boli mnie brzuch na @ i jajniki, bardzo duzo śluzu z niteczkami krwi, co to może być? Powinnam lecieć do giną? Jakaś torbiel czy coś? -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Dopiero wróciłam do cywilizacji, ale tylko na chwilę. Nie dam rady wszystkiego nadrobić, ale widzę Cheresta, ze u Ciebie źle
Dużo zdrowia dla taty a wynikami się nei przejmuj teraz, nad nasieniem można popracować.
Ściskam!
Jak u Was po weekendzie?* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Hey
Oda a juz sie martwiłam że coś nie tak u Ciebie że zniknełaś. Jak sytuacja u Ciebie ??
U mnie weekend minął zdecydowanie za szybko. W sobote kupowałam płytki do łazienki kuchni i na podłogi. A niedziela spędzona leniwie u teściów. -
U mnie @ rozkręciła się 2 dni po ataku bólu. Też bolał 1 dzień, do tego objawy jak przy zatruciu, ale jest OK. Obecnie wszystko w porządku, w końcu przestały boleć też piersi. 28.09 mam HyCoSy o ile mi @ przejdzie.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Do kuchni jadalni i korytarza kupiłam płytki o wyglądzie paneli(drewno) w kuchni jasne a w jadalni średni brąz. W kuchni na scianie będą białe a w lazience jasno szare i ciemno szare ale jako wstawki a na podłodze szare ciemne.
A meble do kuchni mam białe i połysk no tak mi sie podobały że Musialam je mieć a blat drewniany i drewniany parapet. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny