Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Oda zrobię jutro. Jak ostatnio robiłam w środę to widać na zdjęciu że nic nie pokazało więc pomyślałam sobie że już jest po owulacji. Widocznie była jak byliśmy nad morzem i zapomniałam testów. Ale dziś coś mnie podkusilo i po prostu zgłupiałam... Owulacja w 30 dc nosz kuźwa !
-
nick nieaktualny
-
po 3 h to na pewno nie ciaza, w wielu testach tak miałam. Co nie znaczy ze ciazy nie ma, jezeli yest zrobilas za wczesnie.
Cheresta, ja 2 cylke temu miałam owy 29/30 dc, nic mnie nie zdziwi. Ale może jednak miałaś owu wcześniej.
Mi raz przed samą @ wyszły pozytywne owulacyjne 2 dni, grube krechy, a to był mega krótkicykl (23 dni chyba) węc cos mi się wtedy poprzestawiało.
Nie mniej niednak owu moze nas zaskoczyc flatego wazen starac sie z mezem regularnieCheresta lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
No może była ta owulacja jak byliśmy na wyjeździe bo przestałam tego wszystkiego pilnować. Ale tak to każdego dnia robiłam i nic, chociaż każde odbarwienie chciałam traktować jako niby pozytyw. Szyjka dalej otwarta i wysoko, dodatkowo śluz, którego jest bardzo dużo i jest taki mokro-rozciągliwy.
A starania są cały czas mąż przejmuje inicjatywę jak go nie męczę gadaniem że płodne się zbliżają
Tylko jestem tak wkurzona że to tyle trwa... Tzn że jak owu w 30 dc, to ile ten cykl będzie miał? 50 dni? Ehhh... ręce opadają -
Ok 44.
Zaraz wrzucę Ci zdjęcie moich testów, zobaczysz, że pozytyw różni sie mocno i potrafi z bladej kreski nastepnego dnia się pojawić
to z poprzedniego cyklu: https://zapodaj.net/511005121dc50.jpg.html
na górze 13 dc, ledwo widoczna kreska, w srodku 14 dc pozytyw, na dole 15 dc juz po owu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 16:30
* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Ok 44.
Zaraz wrzucę Ci zdjęcie moich testów, zobaczysz, że pozytyw różni sie mocno i potrafi z bladej kreski nastepnego dnia się pojawić
to z poprzedniego cyklu: https://zapodaj.net/511005121dc50.jpg.html
na górze 13 dc, ledwo widoczna kreska, w srodku 14 dc pozytyw, na dole 15 dc juz po owu.
Tobie piękne te testy wychodzą, ja też robię w tym cyklu od 5 dni i dramat nic z tego wyczytać nie mogę, po ostatnim cyklu chciałam sprawdzić czy w ogóle mam owu i dalej nic nie wiem. Zaraz wrzucę, Pomożesz mi ocenić co i jak? -
https://zapodaj.net/13c776edad547.jpg.html
Tutaj z tego cyklu, ale testy robione ponad tydzien temu wiec zbladly ogolnie, ale widac roznice.
Jasne, ze pomoge ale uprzedzam ze nie znam sie na tym profesjonalnie* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
Poza tym czytalam na forach, że mimo że dziewczyny mialy owulacje - nie pokazywało się to na testach, więc też nie ma co sugerować się samymi testami ale też innymi objawami
No i podobno przy PCOS nie działają, bo pokazują zafałszowany wynik.* hormony w normie
* naturalna owulacja
Ten od góry wydaje się najciemniejszy, ale może to kwestia kąta pod jakim zrobione jest zdjecie.
Który to dzień cyklu?
Bo potem masz ciągle niemal równe kreski, ale dość widoczne (choć nie pozytywy), jakby LH utrzymywało się na jednym poziomie, może już po owu?
* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:To łap od góry najstarszy.
https://zapodaj.net/0fc85552c042c.jpg.html -
CzeresniowaMama wrote:No ja podobno pcos nie mam, ale wydaje mi się, że dziwnie wychodzą.
Temp tez masz taką trochę nieovulacyjna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po owu u mnie zbladła od razu następnego dnia, ale lekko, a patrzac, że lh potrafi utrzymywac się dłużej, jak Hopeless pisze, 3 dni można miec nawet pozytywne, to może u Ciebie też już po owulacji i powolutku jaśnieje.
a jakies objawy inne, coś zauważyłaś, co mogłoby wskazywać na to, że już po owulacji?
No i ile zazwyczaj masz cykl?* hormony w normie
* naturalna owulacja
CzeresniowaMama wrote:Ja nie mierze tem
Cheresta lubi tę wiadomość