Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhallo hallo
jestem po wizycie beta 525 skacze pod sufit!!!
Lekarz powiedział że takie plamienie może być gorzej jak krew się pojawi. Dał dużo lutki i dupka mimo że progesteron 29.
Jestem dobrej myśli!
Mam dużo leżeć i odpoczywać. Powinno się uspokoić. Mówi że pewnie za miesiąc w terminie @ znowu się pojawi, taki typCheresta, boduszka, Madzix88, Oda_33, Kargo31, Selina, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
miśka1987 wrote:hallo hallo
jestem po wizycie beta 525 skacze pod sufit!!!
Lekarz powiedział że takie plamienie może być gorzej jak krew się pojawi. Dał dużo lutki i dupka mimo że progesteron 29.
Jestem dobrej myśli!
Mam dużo leżeć i odpoczywać. Powinno się uspokoić. Mówi że pewnie za miesiąc w terminie @ znowu się pojawi, taki typmiśka1987 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
Cudnie Miśka
Lekarze zazwyczaj o dongu nawet nie słyszeli w zakładce starając się z pomocą medyczna jest wątek wszystkie zielary z ovu warto poczytaćmiśka1987, Cheresta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiśka Gratulacje jeszcze raz! piękna beta! Odpoczywaj i już się nic nie stresuj
Ja zatestowac sobie rano, nie wiem po co, bo testy u mnie zawsze @ wywołują. Ledwo skończyłam sikać i brzuch mnie zaczął boleć ale narazie cisza. Test negatyw oczywiście. Musiałam zatestowac, bo się z mężem mocno wczoraj pokłóciłam i usłyszałam, że jak mam okres to jestem okropna a ja nie mam okresu przecież, na co on: Ale i tak dostaniesz... Świetnie, nie ma jak coś takiego usłyszeć. Tak wiem, że to facet, ma inne myślenie i rzuca głupoty czasem, ale zabolało mnie to bardzo. Później kłótnia była już tylko gorsza. Jadę do pracy i nie mam ochoty do domu wracać -
Selina faceci są czasami gruboskórni, ale nie chcą nas skrzywdzić. Mój potrafi w ogóle nie reagować, ja się denerwuję przejmuję, mówię do niego, a on nic. "CO mam Ci powiedzieć?" To chyba jeszcze gorsze niż coś w nerwach powiedziane.
Nie wiem jak Twój zaangażowany jest w starania, ale pewne także przeżywa to na swój sposób i momentami go to przytłacza. Musisz mu wybaczyć, na pewno przemyśli, ochłonie i jak wrócisz do domu porozmawiacie na spokojnie.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
Kusiło mnie i już zrobiłam test owu wyszedł jakby bledszy niż ten z wczoraj. Zrobię jeszcze popołudniu zobaczę co wyjdzie, kusi mnie żeby się umówić na poniedziałek do gina jakiegokolwiek żeby sprawdził co jest grane. Chociaż może poczekam bo w następnym tygodniu mam wizytę u swojego to chyba nie ma sensu
CzeresniowaMama lubi tę wiadomość
-
Cheresta, ja bym poszła na USG sprawdzić, czy owu była/będzie. Od razu bedziesz miała jaśniejszą sytuację, ale czy w poniedziałek, czy kilka dni później - jak uważasz. Mi się wydaje, że jak jeszcze bledsza kreska Ci wyszła, to pewnie juz po owulacji, chyba, że naprawdę wyskoczy Ci koło 22 dc, ale wtedy zawalczyłabym o dłuższą fazę lutealną.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia