Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCheresta ten test z rana to nie jest pozytywny. ja mimo iz mi ladnie te testy wychodzily to przestalam je robic bo za duzo o tym myslalam czy owu bedzie kiedy bedzie czy juz byla a moze to dzis? no to kiedy mam sie dorwac do meza....i tak w kolo pierdolo...az seks przestal sprawiac nam przyjemnosc. Cheresta... kochajcie sie jak najczesciej przez caly cykl a napewno traficie na owu. oczywiscie idz do gina sprawdzic czy owu byla ale ja bym na Twoim miejscu te testy wywalila...
-
Cheresta to ewidentnie negatyw, bardzo blady.
Ja nie jestem przeciwniczką testów, bo mi pięknie pokazują dotychczas owulację. Ale jak zobaczysz na USG, że owu była, a testy tego nie pokazały to wywal w cholerę
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Madzix wiem że nie był pozytywny, wczoraj też nie był ale był ciemniejszy niż ten dziś. Dziwna sprawa
Często mam wrażenie że jak mamy około 3 dni przerwy w staraniach to wtedy będzie owulacja. A wszystko przez to że mam tak różne długości cykli
Teraz to już idę na monitoring w następnym cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:Parsleyek my 4 razy na pewno nie będziemy podchodzić bo badania nie będą już ważne...sa ważne tylko do końca września...straciliśmy 3 miesiące czyli 3 próbny przez to że musiałam się zaszczepić na różyczke i 3 mies wstrzymac się ze staraniami...poza tym ustaliliśmy w weekend z mężem ze zapisujemy sie na IUI tak jak bylo ustalone z ginem. ale od wyników nasienia zalezy czy podejdziemy do IUI. Jeśli będą choc troche lepsze i bede miala przynajmniej dwa pecherzyki (teraz miałam tylko jeden...to wg mnie jak po CLO za mało...zawsze miałam 3..) podchodzimy do IUI jesli wyniki beda gorsze rezygnujemy i do grudnia rezygnujemy z pomocy kliniki. poprawiamy nasienie jeszcze bardziej pilnujemy diety. w styczniu badamy nasienie powtarzamy te badania za 900 zl co nas kwalifikowały do IUI i robimy 2 max 3 proby IUI. Od wrzesnia do stycznia starania naturalne ale bez spiny i badan. na te pol roku pojde pewnie do gina do którego chodziłam przed klinika
Cheresta moja wiadomość sprzed kilku dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że praca wre. Owocnej tej pracy Wam życzę dziewuszki!
U mnie celibat od 7 dni - chyba najdłużej w naszym małżeństwie. Jak 3 dni po owulacji miałam ten ból po zbliżeniu tak od tsmtej pory moje libido = 0.
Wczoraj byłam na grillu, nie pilam, o 23 poszlam spac a łeb mi pęka jak po ostrej imprezie!
A jak u Was weekend?
* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Widzę, że praca wre. Owocnej tej pracy Wam życzę dziewuszki!
U mnie celibat od 7 dni - chyba najdłużej w naszym małżeństwie. Jak 3 dni po owulacji miałam ten ból po zbliżeniu tak od tsmtej pory moje libido = 0.
Wczoraj byłam na grillu, nie pilam, o 23 poszlam spac a łeb mi pęka jak po ostrej imprezie!
A jak u Was weekend?
Ja mam celibaty po 4 miesiące
Da się przeżyć. -
Halszka współczuję, wiem, że remont, czy budowa potrafi dać w kość i mam znajomych którzy teraz zmieniaja mieszkanie i szukają już wykończonego bo uważają ze się rozstaną przy kolejnym remonecie a teraz jeszcze małe dziecko to nie chcą tracić nerwów.
Trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie poszło* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:https://zapodaj.net/2a366495ce2a9.jpg.html
Dziewczyny mój dzisiejszy test, czyli jednak byłam przed, dziś 19 dc przy cyklach 30 dniowych trochę lipa nie?