Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do Was może bardzo inymtymne, może dziwne ale mnie to nurtuje. Czy jak kochacie się w sumie jak juz skończycie czy coś z Was wypływa ?? Jest tego dużo, czy mało ??
-
Halszka112 wrote:Mam pytanie do Was może bardzo inymtymne, może dziwne ale mnie to nurtuje. Czy jak kochacie się w sumie jak juz skończycie czy coś z Was wypływa ?? Jest tego dużo, czy mało ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 10:02
-
Halszka112 wrote:No u mnie też jest tego dużo i tak sie z M zastanawiamy bo mi to jak leze "po" to już duzo tego leci, nawet nie wstaje.
-
Halszka112 wrote:Tylko coś dopłynąć nie mogą
terka, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Lenie śmierdzące weź ich jakoś zmotuwuj po każdym sexie opowiadaj im gdzie mają iść albo chłop niech im latarką swieci żeby drogę lepiej widzieli
Hahaha
Ale mnie dziś bolą jajniki o masakra
-
Właśnie wrzuciłam zdjęcie na innym wątku bo dziewczyny prosiły i sugerują mi powtórzenie. Dla mnie to negatyw, bo druga kreska nie jest na miejscu testowej, ale może powinnam zrobić jeszcze jeden, ale poczekam. Dzisiaj dopiero 11 dpo, amoże 10 dpo.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Halszka112 wrote:Mam pytanie do Was może bardzo inymtymne, może dziwne ale mnie to nurtuje. Czy jak kochacie się w sumie jak juz skończycie czy coś z Was wypływa ?? Jest tego dużo, czy mało ??
Zauważyłam że u nas jest tego najwięcej po kilku dniach przerwy
Oda może za wcześnie, w końcu miałaś testować dopiero chyba w czwartek czy piątek tak ?
Ja czekam twardo do niedzieli, choć dziś jak byłam w Rossmanie to mnie kusiło żeby kupić teścik -
Tak, ja się złamałam, bo w noc brzuch tak bolał i piersi , byłam pewna, że zaraz dostanę @ jakoś musiałam zobaczyć, czy test czegoś nie pokaże. Ale brzuch już nie boli na szczęście.
Za wcześnie, ale przynajmniej już wiem, że szansa jest mała. Poczekam teraz, mam nadzieję, do 14 dpo* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualnyU mnie niestety szczęście nie trwało długo... w nocy dostałam krwawienie dosyć mocne i pojechaliśmy na izbę... beta w nocy 150. Poronienie samoistne ma się udać bez zabiegu. Za 4-5 dni mam sprawdzić bete czy spadła i jak mam "ochote" starać się bez przerwy...
Dziewczyny pozbieram się i wrócę do was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 14:49
-
nick nieaktualny