Doradzcie co sądzicie o tej becie
-
WIADOMOŚĆ
-
Daj koniecznie znać jak wyszła chyba się skusze i pójdę w przyszłym tygodniu też zrobić 😀
-
Sylllwa wrote:2212, coś mnie ta 12 prześladuje 🙈
Liczyłaś w kalkulatorze czy dobrze przyrasta ? -
Sylllwa wrote:Ja zrobiłam w poniedziałek i dzisiaj 🙈
Zrobiłam dzisiaj też mam 3814 🙂 -
Sylllwa wrote:Tak, tak sprawdzałam. 131% więc myślę, że jest okej.
Super 😍 jesteśmy na bardzo podobnym etapie 🤰
Mój przyrost prawie taki sam 136% 😄
Jak będziesz po pierwszej wizycie daj znać na kiedy masz termin i czy wszystko ok, ja też się tutaj odezwę 🙂 -
94Donia12 wrote:Mój przyrost prawie taki sam 136% 😄
Jak będziesz po pierwszej wizycie daj znać na kiedy masz termin i czy wszystko ok, ja też się tutaj odezwę 🙂 -
Mnie aplikacja pokazuje termin na 9 sierpnia, wizytę mam 19, ale dopiero o 18:20, ale dam znać 🙂 jeśli chodzi o objawy, oprócz bólu piersi i ogólnego szybkiego męczenia się przy prostych codziennych czynnościach to nic więcej jak na razie. A Ty ? 😅
-
Natalia1866 wrote:Hej moja beta 12.1 z wtorku dziś jadę zrobić znowu wynik plus progesteron 27.11 miałam inseminację w piątek miesiączka. Czy coś z tego będzie ??
Zobaczymy jaki przyrost i jaki progesteron Ci wyjdzie wtedy można określić czy coś z tego bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia, 09:53
-
Sylllwa wrote:To ja mam to samo, plus na wieczór mam zgagę. Ale ta zadyszka przy najmniejszej czynności mnie wykańcza, jeszcze przy 2,5 latku muszę nadążyć 🙈
Zgagi na całe szczęście nie mam, ale w pierwszej ciąży miałam jakoś od połowy ciąży do samego końca, zawsze musiałam mieć przy sobie Renie 😅 tak to męczenie jest najgorsze i tętno mi też bardzo skacze przy tym, normalnie w spoczynku jak miałam 60 to teraz poniżej 70 nie schodzi a jak coś zrobię to zaraz mam 100 🤣 czuje się jak taka babcia 🥴 -
94Donia12 wrote:Zgagi na całe szczęście nie mam, ale w pierwszej ciąży miałam jakoś od połowy ciąży do samego końca, zawsze musiałam mieć przy sobie Renie 😅 tak to męczenie jest najgorsze i tętno mi też bardzo skacze przy tym, normalnie w spoczynku jak miałam 60 to teraz poniżej 70 nie schodzi a jak coś zrobię to zaraz mam 100 🤣 czuje się jak taka babcia 🥴
To ja w drugiej ciąży miałam też od początku do dnia porodu. Chodziłam z takim syropkiem bo nic innego mi nie pomagało. Ja nawet za dużo mówić nie mogę bo się zaraz męczę 🙈 mam nadzieję, że to w miarę szybko minie. -
Haha 2 trymestr jest już fajny, musimy wytrwać te półtora miesiąca jeszcze 😅
-
Sylllwa wrote:Ja już po wizycie, ciąża między OM a USG jest 5 dni różnicy. Ale mamy całe 6mm człowieka z akcją serca 118 uderzeń na minutę 😊 teraz wizyta za 2tyg
Hej fajnie że się odezwałaś 🙂 super że wszystko jest u Ciebie dobrze 😉 czyli według USG ciąża 5 dni młodsza ? Ja już się nie mogę doczekać czwartku 😅 -
94Donia12 wrote:Hej fajnie że się odezwałaś 🙂 super że wszystko jest u Ciebie dobrze 😉 czyli według USG ciąża 5 dni młodsza ? Ja już się nie mogę doczekać czwartku 😅
Tak, młodsza ale u mnie to chyba normalka bo owulacje mam strasznie późno. Dostałam już skierowanie na badania i nawet prenatalne 🙈
Ja szłam dzisiaj z duszą na ramieniu, z jednej strony ekscytacja a z drugiej taki strach. -
Sylllwa wrote:Tak, młodsza ale u mnie to chyba normalka bo owulacje mam strasznie późno. Dostałam już skierowanie na badania i nawet prenatalne 🙈
Ja szłam dzisiaj z duszą na ramieniu, z jednej strony ekscytacja a z drugiej taki strach.
Ja też z jednej strony bardzo nie mogę się doczekać, a z drugiej bardzo się boję.
A jak się czujesz ? Bo u mnie wjechały już mdłości w ciągu dnia szczególnie z rana, wyczulenie na zapachy mam poprostu ciężko iść do sklepu i zrobić zakupy bo tyle zapachów że od razu mnie mdli szczególnie jak patrzę na to całe jedzenie od dwóch dni mogę jeść tylko zupy bo od reszty mnie odsuwa 😅 i potworne zmęczenie ciągle bym spała i najlepiej nie wychodziła z łóżka...