X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
Odpowiedz

Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)

Oceń ten wątek:
  • Milixx Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta100 wrote:
    Dziewczyny chyba mogę zacząć się cieszyć 🥰 To daje nadzieję dla Was wszystkich. Potencjalnie do niczego cykl, jeden złoty strzał i spełnienie marzeń 🥰 Trzymam kciuki za Was za każdą z osobna ✊✊✊✊✊

https://zapodaj.net/2ace461f4f1da.jpg.html

Gratulacje 😍🤰🏻 Dajesz nadzieje, że wszystko jest możliwe 😊

age.png

13.12.22➡ Alicja już z nami 🧡

Córka 2017 (8cs)👧🏼
    Syn 2019 (1cs)👦🏼
    11.2021 - (5tc) cb💔
    Córka 2022 (7cs)👶🏼
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta100 wrote:
    I drugi innej firmy. Robione teraz nie z porannego moczu 😊

https://zapodaj.net/72e7285e59549.jpg.html
    Gratulacje 😻

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milixx wrote:
    Gratulacje 😍🤰🏻 Dajesz nadzieje, że wszystko jest możliwe 😊

I to dosłownie 😊😉 Trzymam kciuki dziewczyny za Was ✊✊✊✊ Wszystko jest możliwe!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominique wrote:
    Niestety nie 😊wysyłam zaproszenie 😀

Już potwierdzone wiec wykres powinnaś widzieć 🥰

• Vanilliowaczekolada Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta100 wrote:
    I drugi innej firmy. Robione teraz nie z porannego moczu 😊

https://zapodaj.net/72e7285e59549.jpg.html

Suoer! Gratulacje 🍀💚 Tak miało być! 😍😍

Marta100 lubi tę wiadomość

19.02 ⏸
    21.02 BetaHCG 63,2 💚
    23.02 BetaHCG 223 💚💚
    7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
    11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
    14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
    18+6 Ok. 274 g 💙
    06.07 badania połówkowe ✊🏻

Planowany termin: 03.11.2022 💚
  • Felinka94 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta tak się cieszę okropnie ❤️❤️❤️
    Mam nadzieję że Wam wszystkim się uda, trzymam za Was kciuki aż do bladości 😁✊🏼✊🏼❤️

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml
    19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
    Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wjedzma wrote:
    Marta 😍😍😍 Gratulacje kochana <3

Dziękuję 🥰🥰🥰🥰 Czekam teraz na Twój pozytywny test ciążowy ✊✊✊✊ i każdej z Was dziewczyny z osobna 🥰

Wjedzma lubi tę wiadomość

• Tedka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakoś dzisiaj mam wielką chandrę, mimo, że pogoda taka piękna i ciepło... I totalnie nie czuję, aby to miał być mój szczęśliwy cykl. Spadek nastroju jak nic :) Jeszcze przez przypadek zamówiłam dla psa karmę dla kotów... ech :P

Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
    Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.

👩Żona:
    Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:
    Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.

🧑Mąż:
    Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.

Suplementy:
    Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.
  • Milixx Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wierzę, że do lata wszystkie ujrzymy piękne II kreseczki ⏸🤰🏻
    Wiosna się pokaże i nowe życie nam przyniesie 💚💚

Marta100, Ania35, Dominisia35 lubią tę wiadomość

age.png

Córka 2017 (8cs)👧🏼
    Syn 2019 (1cs)👦🏼
    11.2021 - (5tc) cb💔
    Córka 2022 (7cs)👶🏼
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Ja jakoś dzisiaj mam wielką chandrę, mimo, że pogoda taka piękna i ciepło... I totalnie nie czuję, aby to miał być mój szczęśliwy cykl. Spadek nastroju jak nic :) Jeszcze przez przypadek zamówiłam dla psa karmę dla kotów... ech :P
    Tedka to chyba jakieś przesilenie wiosenne 😅😅

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml
    19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
    Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felinka94 wrote:
    Marta tak się cieszę okropnie ❤️❤️❤️
    Mam nadzieję że Wam wszystkim się uda, trzymam za Was kciuki aż do bladości 😁✊🏼✊🏼❤️

Ja też ✊✊✊✊✊✊✊

• Hania007 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcik, tak myślałam. Może Ci się już nie przydać 😉

Marta100, gratuluje raz jeszcze❤️🥰 zarażaj. Dodaje Cię do przyjaciółek bo muszę zobaczyć Twój wykres może da mi nadzieje jeszcze na ten cykl😁

Tedka, trzymaj się Kochana, rozumiem Cię i przytulam. Mam nadzieje ze odzyskasz pełne siły przed owulka i będziesz juz pozytywnie nastawiona❤️
    Ps mój piesek najlepiej lubial karmę dla kotow właśnie🧐 może nie ma tego złego?😉

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania007 wrote:
    Karolcik, tak myślałam. Może Ci się już nie przydać 😉

Marta100, gratuluje raz jeszcze❤️🥰 zarażaj. Dodaje Cię do przyjaciółek bo muszę zobaczyć Twój wykres może da mi nadzieje jeszcze na ten cykl😁

Tedka, trzymaj się Kochana, rozumiem Cię i przytulam. Mam nadzieje ze odzyskasz pełne siły przed owulka i będziesz juz pozytywnie nastawiona❤️
    Ps mój piesek najlepiej lubial karmę dla kotow właśnie🧐 może nie ma tego złego?😉

HANIA potwierdzone 😉 Ja trzymam kciuki za Twój obecny cykl ✊✊✊✊✊✊✊ Jak widzisz jestem przykładem ze najgorsze cykle mogą być tymi 🥰🥰🥰🥰🥰

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta gratuluję, beta to już tylko formalność ♥️
    Dziękuję Wam dizewcxyny za dobre słowo, ale naprawdę ciężko mi uwierzyć, że u jednej kobiety może to się aż tak różnić, ale jak zobaczę to uwierzę. Co do tego spadku implantacyjnego też podchodzę z dystansem właśnie dlatego, że w pierwszej ciąży go nie miałam. W ogóle jestem już bardzo zrezygnowana jeśli chodzi o ten cykl.
    Dla wszystkich pozytywnych owulacyjnycg życzę dużo miłości ♥️♥️♥️ a dla wszystkich niedługo testujących samych podwójnych różowych kreseczek 🙃

• Hania007 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta100 wrote:
    HANIA potwierdzone 😉 Ja trzymam kciuki za Twój obecny cykl ✊✊✊✊✊✊✊ Jak widzisz jestem przykładem ze najgorsze cykle mogą być tymi 🥰🥰🥰🥰🥰
    Dziękuje Ci Kochana❤️ A Ty miałaś monitoring i potwierdzona owulacje w 17dc? Kiedy były u Was przytulanka? Trzymam teraz kciuki za kropeczka❤️✊🏻✊🏻✊🏻 Lecisz na bete?

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
  • Wjedzma Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:

Miałam tak wczoraj dopóki mój nie wrócił z pracy. Od razu zobaczył, że mam doła i mnie wytulił na kanapie przez pół godziny, później wzięliśmy wspólną kąpiel, a później mieliśmy super seks na stole 🤭😅 polecam, od razu humorek lepszy :D Tulę, będzie lepiej, zobaczysz <3

Dziewczyny ten wiesiołek i flegamina tak na mnie działają, że szok, mam wiecznie mokro, dawno tak nie było! Matko jestem taka nakręcona na ten cykl, mam nadzieję, że nie będzie bolesnego zderzenia z rzeczywistością na koniec. Zapisałam się na testowanie 10 dpo (26.02), już wiem, że nie wytrzymam dłużej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 13:35

Milixx, Marta100, Felinka94, Dominisia35, Jasmiinum lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania007 wrote:
    Dziękuje Ci Kochana❤️ A Ty miałaś monitoring i potwierdzona owulacje w 17dc? Kiedy były u Was przytulanka? Trzymam teraz kciuki za kropeczka❤️✊🏻✊🏻✊🏻 Lecisz na bete?

Ja miałam pik na teście owu 16 dc. Na podstawie poprzednich monitoringow wiem że ovu mam do 24 godz po piku. I przytulanka były właśnie w 17dc. Myślę że to było owu 😊 Betę umówiłam na poniedziałek 😉

Hania007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wjedzma wrote:
    Miałam tak wczoraj dopóki mój nie wrócił z pracy. Od razu zobaczył, że mam doła i mnie wytulił na kanapie przez pół godziny, później wzięliśmy wspólną kąpiel, a później mieliśmy super seks na stole 🤭😅 polecam, od razu humorek lepszy :D Tulę, będzie lepiej, zobaczysz <3

Dziewczyny ten wiesiołek i flegamina tak na mnie działają, że szok, mam wiecznie mokro, dawno tak nie było! Matko jestem taka nakręcona na ten cykl, mam nadzieję, że nie będzie bolesnego zderzenia z rzeczywistością na koniec. Zapisałam się na testowanie 10 dpo (26.02), już wiem, że nie wytrzymam dłużej.

Tak samo podobmo działa acc na kaszel. W sensie rozrzedza śluz i sprawia że jest go więcej 😉 Nie Testowałam osobiście ale słyszałam od dziewczyn ze działa cuda

• Milixx Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka, kochanie chyba Cię przesilenie wiosenne łapie. Smutaj dzisiaj a jutro wracaj do gry 💚 Ja Ci mówię, idzie wiosna i przyniesie nam piękne II kreseczki 🥰

Wjedzma z takim podejściem musi być piękny koniec 😄😊 i jak ja Ci zazdroszczę takich serduszkowań, oczywiście w pozytywnym znaczeniu 😊 Co do mokrości, też miałam podobnie w poprzednim cyklu. Po wiesiołku i ACC miałam tak mokro, że aż się zastanawiałam czy jest wszystko okey 😆

age.png

Córka 2017 (8cs)👧🏼
    Syn 2019 (1cs)👦🏼
    11.2021 - (5tc) cb💔
    Córka 2022 (7cs)👶🏼
  • Wjedzma Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2022, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milixx wrote:
    Wjedzma z takim podejściem musi być piękny koniec 😄😊 i jak ja Ci zazdroszczę takich serduszkowań, oczywiście w pozytywnym znaczeniu 😊 Co do mokrości, też miałam podobnie w poprzednim cyklu. Po wiesiołku i ACC miałam tak mokro, że aż się zastanawiałam czy jest wszystko okey 😆

My chyba teraz podświadomie korzystamy póki możemy, bo wiemy, że z dzieckiem już tak łatwo nie będzie 😅

Przepraszam, czy ma ktoś pożyczyć wehikuł czasu? Ja chcę już koniec lutego! 🙃

Ponawiam prośbę o sprawdzenie kalendarza na pierwszej stronie i danie znać czy cośtam wpisać/poprawić <3

age.png
‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ