Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta100 wrote:Dziewczyny chyba mogę zacząć się cieszyć 🥰 To daje nadzieję dla Was wszystkich. Potencjalnie do niczego cykl, jeden złoty strzał i spełnienie marzeń 🥰 Trzymam kciuki za Was za każdą z osobna ✊✊✊✊✊
https://zapodaj.net/2ace461f4f1da.jpg.html
Gratulacje 😍🤰🏻 Dajesz nadzieje, że wszystko jest możliwe 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta100 wrote:I drugi innej firmy. Robione teraz nie z porannego moczu 😊
https://zapodaj.net/72e7285e59549.jpg.html
Suoer! Gratulacje 🍀💚 Tak miało być! 😍😍Marta100 lubi tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Marta tak się cieszę okropnie ❤️❤️❤️
Mam nadzieję że Wam wszystkim się uda, trzymam za Was kciuki aż do bladości 😁✊🏼✊🏼❤️Marta100 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny
-
Ja jakoś dzisiaj mam wielką chandrę, mimo, że pogoda taka piękna i ciepło... I totalnie nie czuję, aby to miał być mój szczęśliwy cykl. Spadek nastroju jak nic Jeszcze przez przypadek zamówiłam dla psa karmę dla kotów... echStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Ja wierzę, że do lata wszystkie ujrzymy piękne II kreseczki ⏸🤰🏻
Wiosna się pokaże i nowe życie nam przyniesie 💚💚Marta100, Ania35, Dominisia35 lubią tę wiadomość
-
Tedka wrote:Ja jakoś dzisiaj mam wielką chandrę, mimo, że pogoda taka piękna i ciepło... I totalnie nie czuję, aby to miał być mój szczęśliwy cykl. Spadek nastroju jak nic Jeszcze przez przypadek zamówiłam dla psa karmę dla kotów... ech
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny
-
Karolcik, tak myślałam. Może Ci się już nie przydać 😉
Marta100, gratuluje raz jeszcze❤️🥰 zarażaj. Dodaje Cię do przyjaciółek bo muszę zobaczyć Twój wykres może da mi nadzieje jeszcze na ten cykl😁
Tedka, trzymaj się Kochana, rozumiem Cię i przytulam. Mam nadzieje ze odzyskasz pełne siły przed owulka i będziesz juz pozytywnie nastawiona❤️
Ps mój piesek najlepiej lubial karmę dla kotow właśnie🧐 może nie ma tego złego?😉Marta100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHania007 wrote:Karolcik, tak myślałam. Może Ci się już nie przydać 😉
Marta100, gratuluje raz jeszcze❤️🥰 zarażaj. Dodaje Cię do przyjaciółek bo muszę zobaczyć Twój wykres może da mi nadzieje jeszcze na ten cykl😁
Tedka, trzymaj się Kochana, rozumiem Cię i przytulam. Mam nadzieje ze odzyskasz pełne siły przed owulka i będziesz juz pozytywnie nastawiona❤️
Ps mój piesek najlepiej lubial karmę dla kotow właśnie🧐 może nie ma tego złego?😉
HANIA potwierdzone 😉 Ja trzymam kciuki za Twój obecny cykl ✊✊✊✊✊✊✊ Jak widzisz jestem przykładem ze najgorsze cykle mogą być tymi 🥰🥰🥰🥰🥰 -
nick nieaktualnyMarta gratuluję, beta to już tylko formalność ♥️
Dziękuję Wam dizewcxyny za dobre słowo, ale naprawdę ciężko mi uwierzyć, że u jednej kobiety może to się aż tak różnić, ale jak zobaczę to uwierzę. Co do tego spadku implantacyjnego też podchodzę z dystansem właśnie dlatego, że w pierwszej ciąży go nie miałam. W ogóle jestem już bardzo zrezygnowana jeśli chodzi o ten cykl.
Dla wszystkich pozytywnych owulacyjnycg życzę dużo miłości ♥️♥️♥️ a dla wszystkich niedługo testujących samych podwójnych różowych kreseczek 🙃Marta100 lubi tę wiadomość
-
Marta100 wrote:HANIA potwierdzone 😉 Ja trzymam kciuki za Twój obecny cykl ✊✊✊✊✊✊✊ Jak widzisz jestem przykładem ze najgorsze cykle mogą być tymi 🥰🥰🥰🥰🥰
-
Tedka wrote:Ja jakoś dzisiaj mam wielką chandrę, mimo, że pogoda taka piękna i ciepło... I totalnie nie czuję, aby to miał być mój szczęśliwy cykl. Spadek nastroju jak nic Jeszcze przez przypadek zamówiłam dla psa karmę dla kotów... ech
Miałam tak wczoraj dopóki mój nie wrócił z pracy. Od razu zobaczył, że mam doła i mnie wytulił na kanapie przez pół godziny, później wzięliśmy wspólną kąpiel, a później mieliśmy super seks na stole 🤭😅 polecam, od razu humorek lepszy Tulę, będzie lepiej, zobaczysz
Dziewczyny ten wiesiołek i flegamina tak na mnie działają, że szok, mam wiecznie mokro, dawno tak nie było! Matko jestem taka nakręcona na ten cykl, mam nadzieję, że nie będzie bolesnego zderzenia z rzeczywistością na koniec. Zapisałam się na testowanie 10 dpo (26.02), już wiem, że nie wytrzymam dłużej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 13:35
Milixx, Marta100, Felinka94, Dominisia35, Jasmiinum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHania007 wrote:Dziękuje Ci Kochana❤️ A Ty miałaś monitoring i potwierdzona owulacje w 17dc? Kiedy były u Was przytulanka? Trzymam teraz kciuki za kropeczka❤️✊🏻✊🏻✊🏻 Lecisz na bete?
Ja miałam pik na teście owu 16 dc. Na podstawie poprzednich monitoringow wiem że ovu mam do 24 godz po piku. I przytulanka były właśnie w 17dc. Myślę że to było owu 😊 Betę umówiłam na poniedziałek 😉Hania007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWjedzma wrote:Miałam tak wczoraj dopóki mój nie wrócił z pracy. Od razu zobaczył, że mam doła i mnie wytulił na kanapie przez pół godziny, później wzięliśmy wspólną kąpiel, a później mieliśmy super seks na stole 🤭😅 polecam, od razu humorek lepszy Tulę, będzie lepiej, zobaczysz
Dziewczyny ten wiesiołek i flegamina tak na mnie działają, że szok, mam wiecznie mokro, dawno tak nie było! Matko jestem taka nakręcona na ten cykl, mam nadzieję, że nie będzie bolesnego zderzenia z rzeczywistością na koniec. Zapisałam się na testowanie 10 dpo (26.02), już wiem, że nie wytrzymam dłużej.
Tak samo podobmo działa acc na kaszel. W sensie rozrzedza śluz i sprawia że jest go więcej 😉 Nie Testowałam osobiście ale słyszałam od dziewczyn ze działa cuda -
Tedka, kochanie chyba Cię przesilenie wiosenne łapie. Smutaj dzisiaj a jutro wracaj do gry 💚 Ja Ci mówię, idzie wiosna i przyniesie nam piękne II kreseczki 🥰
Wjedzma z takim podejściem musi być piękny koniec 😄😊 i jak ja Ci zazdroszczę takich serduszkowań, oczywiście w pozytywnym znaczeniu 😊 Co do mokrości, też miałam podobnie w poprzednim cyklu. Po wiesiołku i ACC miałam tak mokro, że aż się zastanawiałam czy jest wszystko okey 😆 -
Milixx wrote:Wjedzma z takim podejściem musi być piękny koniec 😄😊 i jak ja Ci zazdroszczę takich serduszkowań, oczywiście w pozytywnym znaczeniu 😊 Co do mokrości, też miałam podobnie w poprzednim cyklu. Po wiesiołku i ACC miałam tak mokro, że aż się zastanawiałam czy jest wszystko okey 😆
My chyba teraz podświadomie korzystamy póki możemy, bo wiemy, że z dzieckiem już tak łatwo nie będzie 😅
Przepraszam, czy ma ktoś pożyczyć wehikuł czasu? Ja chcę już koniec lutego! 🙃
Ponawiam prośbę o sprawdzenie kalendarza na pierwszej stronie i danie znać czy cośtam wpisać/poprawić