Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx wrote:Jasmiinum a może jeszcze nic straconego? Na kiedy masz termin @? żadne to pocieszenie ale póki @ nie ma to zawsze jest nadzieja 🍀💚 A ten sen naprawdę się w końcu spełni 🥰
Verliebtindich no niestety nic nie widzę 😔😔 powtórz za 2 dni 🤞🏻🤞🏻🍀
@ przewidywana na czwartek lub piątek, zobaczymy. Już od 3 dni mam bóle jak na okres więc sama już nie wiem a dziś temeratura 37.1 poczekam to się rozwiąze. Jakoś nie napalam się ale objawy nie do końca mi pasują na bezowulacyjny. Ten wykres tutaj nie niesie nadzieji ale prowadzę też drugi dla porównanie mierzony w pochwie i tam jest całkiem ciekawie bo temperatura całkiem wysoko.
-
Jasmiinum wrote:@ przewidywana na czwartek lub piątek, zobaczymy. Już od 3 dni mam bóle jak na okres więc sama już nie wiem a dziś temeratura 37.1 poczekam to się rozwiąze. Jakoś nie napalam się ale objawy nie do końca mi pasują na bezowulacyjny. Ten wykres tutaj nie niesie nadzieji ale prowadzę też drugi dla porównanie mierzony w pochwie i tam jest całkiem ciekawie bo temperatura całkiem wysoko.
Pokaż drugi wykres 😊 Powiem Ci, że ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów więc pamiętaj, póki nie ma @ jest nadzieja. Ale na spokojnie poczekaj na rozwój sytuacji i zatestuj za 2 dni 🤞🏻🍀 -
Milixx wrote:Ah tam, te zdjęcia. Kochana może jest coś na rzeczy, tylko widzę, że u ciebie dopiero 7dpo więc jeszcze bardzo wcześnie. Poczekaj jeszcze 2 dni i znowu sikaj 🥰 Ja trzymam niezmiennie mocno kciuki ✊🏼💚 Coś mi się wydaje, że te Twoje flaki a borówkami to nie przypadek 😁
-
U mnie ta temperatura jakaś taka dziwna, góry i doliny ⛰ ↗↘↗ Nie mam pojęcia kiedy spodziewać się owulacji 🤷🏼♀️ Mam nadzieje, że testy owulacyjne mi pomogą ją jakoś wyłapać. Teraz to trochę żałuje, że się nie zapisałam na monitoring ale już trudno, poczekam do 28.02 na ocenę owulacji - czy była czy jednak nie. Bardzo intensywny tydzień z serduszkowaniem się u mnie zapowiada 💕💕 Mąż z tego powodu bardzo zadowolony 😅🤣
Wa123, Kirra lubią tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Bardzo wcześnie właśnie ale mam ponad 20 testów do zużycia 🤣 poza tym wczoraj miałam taka zgagę jak w pierwszej ciąży i to mnie skłoniło do testów. Nie No nakręciłam się i pewnie będę płakać pozniej 😭😭
Myśl pozytywnie 💚😊 Może to jest ten szczęśliwy cykl 🥰Hania007 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:U mnie ta temperatura jakaś taka dziwna, góry i doliny ⛰ ↗↘↗ Nie mam pojęcia kiedy spodziewać się owulacji 🤷🏼♀️ Mam nadzieje, że testy owulacyjne mi pomogą ją jakoś wyłapać. Teraz to trochę żałuje, że się nie zapisałam na monitoring ale już trudno, poczekam do 28.02 na ocenę owulacji - czy była czy jednak nie. Bardzo intensywny tydzień z serduszkowaniem się u mnie zapowiada 💕💕 Mąż z tego powodu bardzo zadowolony 😅🤣
Milixx lubi tę wiadomość
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Dziewczyny czytam Was namiętnie od długiego czasu i sama mało się udzielam. Ale w tym cyklu potrzebuje wsparcia. Dziś 26dc i jak nigdy od kilku boli mnie podbrzusze jakbym miała mega zakwasy. W tym cyklu miałam monitoring u gina. W 8dc dwa pecherzyki: lewy 14mm i prawy 16mm. W 12dc: z prawy pękł a lewy 21 mm. W 22dc potwierdzenie ze oba pękły, płyn w zatoce Douglasa.
Tak bardzo boje się zrobić test lub betę… Starania trwają równe 2 lata i co miesiąc jest ten sam strach i płacz kiedy na teście jest I kreska🥺 -
Witam was kobitki🙂
Długo mnie nie było że względów osobistych i praca.
Nie doczytałam wszystkiego wszystko robię na szybko ostatnio.
Ja zaczęłam. Nowy cykl.
No i ciekawe co przyniesie.
Nie mierze tempki ani jic stwierdziłam jak Bóg da to będzie a wierzę że Bóg chce dać tylko trzeba wierzyć mocno.
Co u was czy któraś zaciążyła jak mnie nie było?.
Pozdrawiam i sciskam -
Milixx wrote:Pokaż drugi wykres 😊 Powiem Ci, że ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów więc pamiętaj, póki nie ma @ jest nadzieja. Ale na spokojnie poczekaj na rozwój sytuacji i zatestuj za 2 dni 🤞🏻🍀
https://zapodaj.net/e923f7c8daf07.png.html
To mój drugi wykres. -
Hania007 wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj testowałam 🤣🤣 i biel biel biel ale…. Patrzę i maluje mi się oczami wyobraźni cień cienia cienia cienia, nigdy cienia nie widziałam nawet jak się gapilam kilka godzin w test a teraz go widzę i pytanie czy mam coś z głowa? Ostatnio mam problemy ze wzrokiem, myśle ze tez przy takim wpatrywaniu się może być tak jak na tych sztuczkach w internecie ze gapisz się w coś a widzisz coś innego😅 może ta kreska kontrola odbija się mi w mozgu i widzę ja obok, może mi się zez robi od wpratrywania się🙈 jesuuuu już sama nie wiem ale dzisiaj mam 7dpo (to mój rekord jeśli chodzi o testy)
Pamiętam te moje cienie cienia. Nie wiedziałam czy to fabryczna kreska czy bardzo wcześnie wykryta ciąża. Ale trzeba poczekać, spróbować jeszcze test ciążowy i później beta już wszystko wyjaśni na 100% 😉 -
Milixx, nie martw się dolinami bo w Niczym to nie przeszkadza. Czasem hormony tak buzują ze wykres robi się w pagórki. Trzymam kciuki za owocne starania❤️✊🏻✊🏻✊🏻
Mar7tini, płyn w zatoce to dobry znak. Rozumiem ze się boisz ale chętnie powspieramy Cię mentalnie online. Fajnie ze napisalas🥰 który masz teraz dpo?
Zzstefania, trochę posypało się pozytywów 😆 zerknij na pierwsza stronę tam Wjedzma zapisuje na tablicy wszytsko☺️Mar7tini lubi tę wiadomość
-
Jasmiinum wrote:https://zapodaj.net/e923f7c8daf07.png.html
To mój drugi wykres.
Ładnie się pnie w górę 🥰
Tak przy okazji, co to za aplikacja? 🤔🧐 -
Karolaaa8 wrote:Pamiętam te moje cienie cienia. Nie wiedziałam czy to fabryczna kreska czy bardzo wcześnie wykryta ciąża. Ale trzeba poczekać, spróbować jeszcze test ciążowy i później beta już wszystko wyjaśni na 100% 😉
-
Hania007 wrote:Milixx, nie martw się dolinami bo w Niczym to nie przeszkadza. Czasem hormony tak buzują ze wykres robi się w pagórki. Trzymam kciuki za owocne starania❤️✊🏻✊🏻✊🏻
Jestem ciekawa jak ten mój cykl się potoczy, mam do niego dobre przeczucia ale już bym chciała koniec.. Tak nie lubię czekać 🤦🏼♀️😅
Hania co masz za testy? 🤔🧐
Mar7tini witamy 👋🏼 śmiało dołączaj, w grupie raźniej 🥰 Który masz dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2022, 10:02
Mar7tini lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Jestem ciekawa jak ten mój cykl się potoczy, mam do niego dobre przeczucia ale już bym chciała koniec.. Tak nie lubię czekać 🤦🏼♀️😅
Hania co masz za testy? 🤔🧐
Mar7tini witamy 👋🏼 śmiało dołączaj, w grupie raźniej 🥰 Który masz dpo?Milixx lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Milixx, nie martw się dolinami bo w Niczym to nie przeszkadza. Czasem hormony tak buzują ze wykres robi się w pagórki. Trzymam kciuki za owocne starania❤️✊🏻✊🏻✊🏻
Mar7tini, płyn w zatoce to dobry znak. Rozumiem ze się boisz ale chętnie powspieramy Cię mentalnie online. Fajnie ze napisalas🥰 który masz teraz dpo?
Zzstefania, trochę posypało się pozytywów 😆 zerknij na pierwsza stronę tam Wjedzma zapisuje na tablicy wszytsko☺️
Dziś 26dc a po owulacji z aplikacji to 12dpo, a jeżeli była faktycznie podwójna owulacja to nie wiem jak to przyjąć… -
nick nieaktualnyPrzepraszam, że tak późno, ale rano miałam dużo zajęć.
Miałam dziś nie testować, ale ze temperatura poszła ciut w górę to stwierdziłam, że zaryzykuję. Z tym, że nie jest to test z porannego moczu.
Ja nie korzystam z pinków, ale w aptece były tylko te, więc doradzcie mi, czy to jest kreska fabryczna na pinku? Pokazała się od razu
Niestety nie ma dziś jak powtórzyć na innym teście, może test się trafił oszukany
https://zapodaj.net/e0e9199f37843.jpg.html
https://zapodaj.net/930894b94f3f7.jpg.html
https://zapodaj.net/1d3d68dcbe89e.jpg.htmlverliebtindich, Jolcia90, Słomka, Ania35 lubią tę wiadomość
-
Mar7tini wrote:Dziś 26dc a po owulacji z aplikacji to 12dpo, a jeżeli była faktycznie podwójna owulacja to nie wiem jak to przyjąć…