Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonay wrote:Ja zmoczylam tego pinka, kreseczka jest cały czas, ale zobaczymy, że też akurat nie było innych testów w aptece, teraz to jestem na siebie zła, że w ogóle piejchalam po ten test, robiąc go byłam pewna, że nic nie wyjdzie, bo większość z Was pisała, że nawet przy wysokiej becie one się słabo wybarwiają, eh 😒😒😒
Marta100 lubi tę wiadomość
-
Iwonay wrote:Przepraszam, że tak późno, ale rano miałam dużo zajęć.
Miałam dziś nie testować, ale ze temperatura poszła ciut w górę to stwierdziłam, że zaryzykuję. Z tym, że nie jest to test z porannego moczu.
Ja nie korzystam z pinków, ale w aptece były tylko te, więc doradzcie mi, czy to jest kreska fabryczna na pinku? Pokazała się od razu
Niestety nie ma dziś jak powtórzyć na innym teście, może test się trafił oszukany
https://zapodaj.net/e0e9199f37843.jpg.html
https://zapodaj.net/930894b94f3f7.jpg.html
https://zapodaj.net/1d3d68dcbe89e.jpg.htmltrzymam mocno kciuki ✊✊✊
ja to bym już leciała szukać innych testów 😂
Marta100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Raz Wjedzma pospała i tyle stron natrzaskałyście, że aż musiałam laptopa odpalić, żeby Wam odpisać!
Słomko bardzo się cieszę, że się odezwałaśbrakowało mi Ciebie na forum! Jeśli chodzi o przeprowadzkę to rozumiem doskonale, że nie wiadomo co w ręce włożyć
Mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie i będziesz miała więcej czasu na odpoczynek. Bardzo się cieszę, że z kropkiem wszystko ok, a i torbiel się zmniejsza, świetne wieści
mam nadzieję, że dolegliwości pierwszego trymestru szybko Cię opuszczą i wrócą siły.
Milixx, Jolcia90 też bym chciała bliźniaki, parkę albo dwie dziewczynki
Kirra kciuki za to, żeby sen był proroczyten facelle jest bardzo czuły, ale czasem też pojawia się bladzioch fabryczny
Verliebtindich być może spadek implantacyjny? Trzymam kciuki, żeby tak właśnie było✊
Hania007, ja niestety nic nie widzę na tym teście, ale przez Ciebie się teraz powstrzymuje, żeby też nie sikać znów dzisiaj!!!!!
Jasmiinum ten Twój drugi wykres jest piękny, oby to skończyło się ciążą ✊
Mar7tini hej, rozgość się u nas, postaramy się wesprzeć najlepiej jak potrafimy. Mam nadzieję, że już wkrótce ujrzysz te dwie kreski✊
Iwonay pinki serio oszukują, ale jak ja miałam oszusta na tym pinku to był o wiele bledszy i ledwo się dało go złapać na zdjęciu. Jeszcze biorąc pod uwagę, że wczoraj na teście też coś majaczyło, to chyba coś tu się dzieje! Super, że jutro będziesz miała nordy, one rozwieją wszelkie wątpliwości. Siknij pierwszego sika do jakiegoś słoika i jak przyjdą to zrób teścik✊
Ja melduję się w 5 dpo, pospałam dzisiaj za wszystkie czasy, tak mi dobrze w łóżeczku było, że wygrzebałam się z niego dopiero po 10 🤭 pobolewa mnie dość mocno brzuch i standardowo lewy jajnik. Moja temperatura jest jakaś popieprzona, mocne wahania, mam ochotę wywalić termometr przez oknoznów mam te dziwne przeczucie, że się udało, mam nadzieję, że tym razem mnie nie zawiedzie...
Kirra, Jasmiinum, Dominisia35, verliebtindich, Iwonay, Milixx, Słomka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHania007 wrote:Marta dziękuje🥺🥺❤️ oszaleje chyba do jutra🤣 Ale naczytałam się ze to są bardzo wrażliwe testy a ja wczoraj miałam takie dziwne objawy, zgagę, jakaś taka kolkę w podbrzuszu i jeszcze ten śluz mnie zalał płodny🥴 No ten cykl przepisałam na straty bo nawet dobrze ze było przytulanek w owulacje a teraz się tak nakręciłam ze szok😆
Byłoby jak u mnie 😊🤭✊✊✊✊ Te cykle skazane na straty chyba maja coś w sobie. I mała ilość przytulnek tez nie jest wyznacznikiem. Raz a dobrze wystarczy. KURCZE kolke tez miałam az spać nie moglam tak mnie klulo przez jedną noc 😉 Oby Hania to było to ✊✊✊✊✊✊ Testuj jutro z porannego moczu powinno być lepiej widaćHania007 lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:Ja jestem chora jakaś już na tym punkcie, bo wszędzie widzę cienie 😂
Haha, nie no, nie ma cienia. Nie tym razem ☺
Ja też pozamawiałam nordy, 10 sztuk idzie do mnie. Obawiam się, że tylko będą kusić..
No i tak się teraz zastanawiam, że u mnie to też w sumie ciężko tak wyczuć tą owulacje, na 100% coś się działo w 14dc, bo bolało bardzo, owulacja ogólnie potwierdzona, wszystko popękało, ale... przecież pęcherzyki były 3, jest przecież możliwe, że nie pękły jednocześnie, prawda? Czy źle rozumuję? -
Wjedzma czuje ze to Twój cykl 🤞
Mnie z kolei puścił nawet ból brzucha i martwi mnie to że nie mam żadnych objawów 🤣Wjedzma lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Iwonay wrote:Przepraszam, że tak późno, ale rano miałam dużo zajęć.
Miałam dziś nie testować, ale ze temperatura poszła ciut w górę to stwierdziłam, że zaryzykuję. Z tym, że nie jest to test z porannego moczu.
Ja nie korzystam z pinków, ale w aptece były tylko te, więc doradzcie mi, czy to jest kreska fabryczna na pinku? Pokazała się od razu
Niestety nie ma dziś jak powtórzyć na innym teście, może test się trafił oszukany
https://zapodaj.net/e0e9199f37843.jpg.html
https://zapodaj.net/930894b94f3f7.jpg.html
https://zapodaj.net/1d3d68dcbe89e.jpg.htmlIwonay, Marta100 lubią tę wiadomość
-
Iwonay, Hania wyczuwam że to wasz szczęśliwy cykl 😍😍
Wjedzma podglądam cie codziennie i porównuję nasze wykresy 😁
Przez was aż ja mam ochotę siknąć na teścik a dopiero 5 dpo 😂
Tak jak mówiłam u mnie dziwny cykl nie nastawiałam się, ale ta temperatura rosnąca robi mi nadzieję 😁Hania007 lubi tę wiadomość
-
Iwonay wrote:Tak mi się wydaje, że wczoraj też były ciebie na innych testach, ale jak część z Was pisała, że nie widzi, to sama zwątpiłam, a dziś to ja już nawet nie wiem co mam myśleć. Pewnie tak się to skończy że pojadę do innej apteki jeszcze 😶
-
Dominisia, Wjedzma, 5dpo to trochę wcześnie 😅 ale może pojutrze sikacie już co Wam szkodzi😆 ja siknelam zachęcona trochę symptomami i mam cień. Oby tylko to nie była testowa i CB🙄🙏🏻 Ale zastanawiam się czy by nie kazać sikac staremu żeby zobaczyć czy nie będzie cienia. Kurde powie ze zgłupiałam już całkiem 🙈
-
nick nieaktualnyMieszkam na wsi, żeby zrobić badania muszę specjalnie jechać co wiąże się z tym, że muszę córce zorganizować opiekę, więc wiecie jak jest. Ja chyba poczekam do okresu, to chyba rozwieje moje wątpliwości. Jak nie przyjdzie to zrobię betę. U mnie też jest taka opcja, że ja wcale nie jestem 10dpo tylko 8. Ale teraz to wróżenie z fusów.
Dziękuję dziewczyny za dobre słowo.
A co do twojego testu Hania, to ja tam widzę cień.Hania007 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Dominisia, Wjedzma, 5dpo to trochę wcześnie 😅 ale może pojutrze sikacie już co Wam szkodzi😆 ja siknelam zachęcona trochę symptomami i mam cień. Oby tylko to nie była testowa i CB🙄🙏🏻 Ale zastanawiam się czy by nie kazać sikac staremu żeby zobaczyć czy nie będzie cienia. Kurde powie ze zgłupiałam już całkiem 🙈
Siknęłam, linia testowa wybarwiła się na biało i uwydatniła, jakby test chciał mi powiedzieć "puknij się w głowie kobieto" 😂😂😂 mówiłam, że ja nie mogę większych zapasów testów robić, bo to się źle kończy?!
Dominisia35 u Ciebie ten wykres taki ładniutki... -
Hej dziewczyny, chciałabym prosić o radę.
Dzisiaj jest i mnie 5dc i oczywiście nie wytrzymałam, zrobiłam test owul., wyszła mi delikatna druga kreska
https://zapodaj.net/4bc1a6b5993ab.jpg.html
I zastanawiam się, czy to aby nie za wcześnie na nią? Spodziewałam się totalnej bieli, co o tym myślicie?
Cykle mam regularne 29-30dni, miesiączka zawsze 3 dni.
Czy to może oznaczać że wcześniej zacznie się owulacja?
Test z testeo -
Niaha wrote:Hej dziewczyny, chciałabym prosić o radę.
Dzisiaj jest i mnie 5dc i oczywiście nie wytrzymałam, zrobiłam test owul., wyszła mi delikatna druga kreska
I zastanawiam się, czy to aby nie za wcześnie na nią? Spodziewałam się totalnej bieli, co o tym myślicie?
Test z testeoNiaha lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Iwonay wrote:Mieszkam na wsi, żeby zrobić badania muszę specjalnie jechać co wiąże się z tym, że muszę córce zorganizować opiekę, więc wiecie jak jest. Ja chyba poczekam do okresu, to chyba rozwieje moje wątpliwości. Jak nie przyjdzie to zrobię betę. U mnie też jest taka opcja, że ja wcale nie jestem 10dpo tylko 8. Ale teraz to wróżenie z fusów.
Dziękuję dziewczyny za dobre słowo.
A co do twojego testu Hania, to ja tam widzę cień. -
Wjedzma wrote:Siknęłam, linia testowa wybarwiła się na biało i uwydatniła, jakby test chciał mi powiedzieć "puknij się w głowie kobieto" 😂😂😂 mówiłam, że ja nie mogę większych zapasów testów robić, bo to się źle kończy?!
Dominisia35 u Ciebie ten wykres taki ładniutki... -
Niaha wrote:Hej dziewczyny, chciałabym prosić o radę.
Test z testeo
Ja w 6dc miałam test taki w 60 % pozytywny, już myślałam, że będzie szybka owu, ale była dopiero w 14 dcu Ciebie ten test jest bledziutki, więc wątpię, że owu się zbliża, zacznij testować codziennie tak od 9-10 dc
-
verliebtindich wrote:Ja też pozamawiałam nordy, 10 sztuk idzie do mnie. Obawiam się, że tylko będą kusić..
Dlatego ja nie kupuję tych nordów na razie, grzecznie czekają w koszyku na allegro bo inaczej będą za mocno kusić 😄😈