Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro będę robić rano nova, ale -zrobię te o czułości 25 a nie 10. Te z Pinka były biale, ale dziś robilam inny i też pusto.. 😪
Za krótko tu jestem na wykres, nawet nie wiedziałam co to znaczy, kiedy tu trafiłam 🤣
Zacznę prowadzić od @ wykres i wtedy może będzie mi łatwiej coś wywnioskować, bo dla mnie te wykresy, mierzenia, sprawdzania to jakaś wyższa Szkoła jazdy...
Mnie teraz znowu coś zaczyna boleć, ja tu oszaleje. A tak szczerze to nie chce iść na betę, żeby sobie tej ostatniej kropelki nadziei nie odbierać... że może jednak ta owu wcale nie była z aplikacja tylko wtedy, kiedy mnie tak zalało... wiesz, jak to się człowiek łudzi.... 😪 -
Maste wrote:Ja jutro będę robić rano nova, ale -zrobię te o czułości 25 a nie 10. Te z Pinka były biale, ale dziś robilam inny i też pusto.. 😪
Za krótko tu jestem na wykres, nawet nie wiedziałam co to znaczy, kiedy tu trafiłam 🤣
Zacznę prowadzić od @ wykres i wtedy może będzie mi łatwiej coś wywnioskować, bo dla mnie te wykresy, mierzenia, sprawdzania to jakaś wyższa Szkoła jazdy...
Mnie teraz znowu coś zaczyna boleć, ja tu oszaleje. A tak szczerze to nie chce iść na betę, żeby sobie tej ostatniej kropelki nadziei nie odbierać... że może jednak ta owu wcale nie była z aplikacja tylko wtedy, kiedy mnie tak zalało... wiesz, jak to się człowiek łudzi.... 😪
U mnie zawsze dzień przed @ temperatura nie pozostawia złudzeń. Jest spadek i już wtedy jestem pewna na miliard procent ze cykl stracony. Jutro rano przed mierzeniem będę miała napewno stan przedzawałowy😞 -
Hania trzymam kciuki za jutro rano 🤞
Ja jutro chyba 7dpoHania007, Maste lubią tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Hania007 wrote:Facet się poświecił, to się ceni 💪🏼 Co u Ciebie ciekawego?
Hania007 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Niaha wrote:Hejo, jutro będę miała 3dc i lekarz zlecił mi zrobienie badań: DHEA-S, Glukoza, Androstendion, SHBG, Testosteron czy coś do tej listy powinnam dodać?
szukając odpowiedzi na to pytanie, natknęłam się na grupę:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/badania,691.html
Jest tam dużo przydatnych informacji, m.in jakie badania, wyjaśnienie działania poszczególnych hormonów, opis jak badać szyjkę itd.Może komuś pomoże
Hania007 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, od 6 nie mogę spać, kłębią się we mnie jakieś dziwne emocje. Wczoraj wyszło ze przyjeżdża do mnie mama na dwa dni. Mam nadzieje ze nie wyczuje mojego nastroju bo jest w tym dobra🙄 nie sikalam i boje się cholernie, ze zobaczę coś lub nie zobaczę. Masakra 🙈 mierzylam temperaturę i 37,01 w 10dpo gdzie jutro powinnam dostać 🐒 zwiastuje to ciąże ale jest opcja ze poprostu z jakieś niewyjaśnionej przyczyny wydłuża mi się faza lutealna.
Maste, chyba muszę mierzyć bo by mnie później ściskało przez cały dzień😆 nie No jestem prawie pewna ze miałaś wtedy owulacje, dobrze ze zaciągnęłas starego, bedzie coś z tego✊🏻
Kirra, dziękuje za kciuki🥰 czekam na Twoje 2 kreski z niecierpliwością✊🏻 Jak się dzisiaj czujesz masz jakieś symptomy? Ty masz raczej fazę lutealna książkowa z tego co kojarzę 14dni?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2022, 06:42
-
Maste wrote:U mnie bez zmian, biel wypala oczy.. 🤦♀️
Haniu, daj znać ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2022, 06:43
-
Hania007 wrote:A czym testujesz? Mierzylas może dzisiaj temperaturę z ciekawości?😁
Nie-obudziłam się z takim parciem na pęcherz, że nie było sekundy do stracenia 🤣 Haniu, ja mam jutro termin @- gdyby coś miało wyjść na tych wczesnych to by juz wyszło na bank.
Sikałas juz?Twoja temperatura dobrze zwiastuje, chyba się udało ❤
-
Hania zrób test! Wiem ze może to banalne ale ten test to nie koniec świata 🤞🍀❤
Ja się czuję świetnie. Zero jakichkolwiek objawów tylko wewnętrzny spokój ☺ Jestem dziś 7dpo i tak moja faza lutealna to równo 14 dni wiec wydaje mi się że u mnie jest dużo za wcześnie na testy? Apka do okresu pokazuje mi równo tydzień.Hania007 lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
nick nieaktualny
-
Maste, ja nadal trzymam kciuki żeby @ nie przyszła✊🏻❤️ Nie znam Twoich testów 🧐
Kirra, jeszcze trochę u Ciebie ale brak objawow to tez dobry objaw😁✊🏻
Dziewczyny będę zaraz sikac ale mam tylko te gowniane easy@home oraz quixx co jest ponoć bardzo nieczuły i płytkowego pinka który oszukuje 🤨 nie mam czym wojowac🙈Maste, Kirra lubią tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Maste, ja nadal trzymam kciuki żeby @ nie przyszła✊🏻❤️ Nie znam Twoich testów 🧐
Kirra, jeszcze trochę u Ciebie ale brak objawow to tez dobry objaw😁✊🏻
Dziewczyny będę zaraz sikac ale mam tylko te gowniane easy@home oraz quixx co jest ponoć bardzo nieczuły i płytkowego pinka który oszukuje 🤨 nie mam czym wojowac🙈
Sikaj na wszystkie od razu! 😅 -
Siknelam na wszystkie. Na easy@home kreska taka jak wczoraj, na pinku zero, na quixx jakiś niby cień cienia ledwo co świta. 🤷♀️
-
nick nieaktualny
-
Niaha, Milixx, Ania35 lubią tę wiadomość