Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
-
Maste, wczoraj robiłam superczułego dzisiaj normalny 20 ale jest jakiś cień na nim. Nie wiem ponoć oszukuja.
Iwonay, wyglada jak ciążowy ale ja już miałam takie wykresy piękne i nie były ciążowe🙈
Dziewczyny ja myśle ze to może być cb bo testuje już 3 dzień i nadal cienie są na testach a powinny ciemniec chyba🙄 -
-
Jasmiinum wrote:U mnie tez starania o pierwsze a 33 lata już mam 😞starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
nick nieaktualny
-
Hania007 wrote:Maste, wczoraj robiłam superczułego dzisiaj normalny 20 ale jest jakiś cień na nim. Nie wiem ponoć oszukuja.
Iwonay, wyglada jak ciążowy ale ja już miałam takie wykresy piękne i nie były ciążowe🙈
Dziewczyny ja myśle ze to może być cb bo testuje już 3 dzień i nadal cienie są na testach a powinny ciemniec chyba🙄starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Maste, czekam zobaczymy czy nie przyjdzie @
Iwonay, na pilnu jest kreska rozowa ale jasniutka, jak zdjęłam opakowanie to ja widać ładnie. Czytam ze quixxy nie oszukuja mimo ze są bardzo mało czule. Tam na nich tez jest jeszcze mocniejsza niż na pinku. Na tych dziadow z easy@home nawet nie patrzę bo widziałam ze wychodzą konkretne kreski a ciąży nie ma ( w opiniach).
Ogólnie decyzje podjęłam taka ze jak moja mama dzisiaj przyjedzie to idę na betę ponieważ nie będę miała już później okazji do zrobienia wiec traktuje jej przyjazd jako okazje tym bardziej ze prawdopodobnie zostanie do soboty wiec bym tez mogła ja powtórzyć. Jedyny minus to taki ze będę musiała jej już powiedzieć a mój jeszcze nie wie… 🙄 -
Kasiak89 wrote:Niekoniecznie. Jak dla mnie taki porządny to może Ci wyjść za dwa dni w zasadzie. Teraz to mogą być śladowe ilości tego bhcg, które jeden wyłapie inny nie. No albo fabryczne. Ale wiesz, ja jestem z tych co testują dopiero w dniu @ albo po
-
Hania007 wrote:Maste, czekam zobaczymy czy nie przyjdzie @
Iwonay, na pilnu jest kreska rozowa ale jasniutka, jak zdjęłam opakowanie to ja widać ładnie. Czytam ze quixxy nie oszukuja mimo ze są bardzo mało czule. Tam na nich tez jest jeszcze mocniejsza niż na pinku. Na tych dziadow z easy@home nawet nie patrzę bo widziałam ze wychodzą konkretne kreski a ciąży nie ma ( w opiniach).
Ogólnie decyzje podjęłam taka ze jak moja mama dzisiaj przyjedzie to idę na betę ponieważ nie będę miała już później okazji do zrobienia wiec traktuje jej przyjazd jako okazje tym bardziej ze prawdopodobnie zostanie do soboty wiec bym tez mogła ja powtórzyć. Jedyny minus to taki ze będę musiała jej już powiedzieć a mój jeszcze nie wie… 🙄
Maste lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Kasiak89 wrote:A musisz jej mówić po co wychodzisz?
-
Na tym na górze widzę 🧐
Hania007 lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Hej dziewczyny, tak tu zaglądam bo moja "druga faza" coś się nie chce skończyć w tym cyklu. 🙈 Ale skończyłam się już łudzić, że coś z tego będzie...
I co ja tu widzę... Hania to już nie kuzyn cienia cienia, ale cień dość widoczny! 🧐 Leć na betę, kciukasy zaciśnięte! 🍀 -
Hania007 wrote:
Na tym pierwszym u góry widzę 🧐
Hania, daj sobie czas. Jesteś dopiero 10dpo. A ja czuje, że u Ciebie będzie zielono 🤞🏻🍀Hania007 lubi tę wiadomość
-
Akataa wrote:Hej dziewczyny, tak tu zaglądam bo moja "druga faza" coś się nie chce skończyć w tym cyklu. 🙈 Ale skończyłam się już łudzić, że coś z tego będzie...
I co ja tu widzę... Hania to już nie kuzyn cienia cienia, ale cień dość widoczny! 🧐 Leć na betę, kciukasy zaciśnięte! 🍀 -
Kirra, Milixx, na żywo widac na każdym jednym i widzę ze ciemnieją. Te testy są bardzo czule ale strasznie lubią oszukiwać bo posiadają ten evap który miesza w głowie.
Milixx, ja mam 10dniowa fazę lutealna wiec u mnie do 10dpo albo wszystko albo nic. Ale nie powiem, sram teraz po gaciach🙈 czuje ze to ciąża ale boje się jak cholera. Jakieś mam ataki paniki. W pierwszej skakałam i ryczalam z radosci a dzisiaj jestem pełna obaw, okropne uczucie aż mi wstyd i chyba muszę to jakoś przegryźć wszystko i poukładać sobie w głowie😞 -
nick nieaktualnyMiałam Ci pisać, że jak możesz to może idź na betę. Ja możliwe, że też bym poszła, ale muszę jechać 30km, to już wolę poczekać aż termin minie i w następnym tygodniu zrobię, bo narazie nie idę do lekarza. Ale Haniu tu wszystko się zapowiada na ciążę, i ten Twój śluz też. Ja też taki miałam. Dopiero jak już wyszedł pierwszy cień to zauważyłam, że zmienił się na ten co miałam w pierwszej ciąży i teraz to się ze mnie leje.
-
Hania007 wrote:Właśnie tak się skalda ze chyba dzisiaj będę mieć okazje lecieć na betę bo moja mama przyjeżdża wiec zostanie mi z małym inaczej nawet bym się nie miała jak ruszyć. Przy takich cieniach już beta powinna rozwiać wątpliwości ale ja mam jutro termin @ a totalnie nie czuje jakby miała przyjść…🙄 a u Ciebie temperatura piękna😍
No na pewno beta wyjaśni sprawę. U mnie w poprzedniej ciąży przy cieniu cienia beta wyszła 9, w szoku byłam, że test to złapał.
Ta temp. to mnie już wkurza, wiem, że nie jestem w ciąży na 99%. 16 dni od ❤ to już bym na pewno wiedziała, że to ciąża (no chyba, że zapomniałam o jakichś późniejszych figlach 🤭). Objawów żadnych. W poprzedniej ciąży to jak robiłam test bodajże 10 dpo, to już mnie cycki bolały. Teraz nic, ani na okres, ani na ciążę. Planowałam w weekend 🍷 z teściową i troszkę się jednak cykam, choć rozsądek mówi, że nie ma czego i najpóźniej w niedzielę przyjdzie ta cholerna 🐒. 😅 -
Iwonay wrote:Miałam Ci pisać, że jak możesz to może idź na betę. Ja możliwe, że też bym poszła, ale muszę jechać 30km, to już wolę poczekać aż termin minie i w następnym tygodniu zrobię, bo narazie nie idę do lekarza. Ale Haniu tu wszystko się zapowiada na ciążę, i ten Twój śluz też. Ja też taki miałam. Dopiero jak już wyszedł pierwszy cień to zauważyłam, że zmienił się na ten co miałam w pierwszej ciąży i teraz to się ze mnie leje.