Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pokolorowanaa wrote:Niech się ten dzień skończy. Mam już dosyć tych wszystkich ludzi 🤦🏻♀️
Co się dzieje? Aż tak ciężki dzień? Zaraz się kończy. Jutro bedzie lepiej 💚 -
Dominisia35 nie porównaj testów innych firm. Bo kazsy wybarwiają się inaczej. To tylko niepotrzebny stres. Będę jutro mocno kciuki trzymać za piękny przyrost bety 🍀
-
Ja tez już sie modle o jutro. Ciśnienie rosło i chciało mi rozsadzić głowę🥴
-
Dziś kolejny zabiegany dzień testy iwu w końcu zaczęły ze mną współpracę dziś mam owu więc działamy miłego wieczoru dziewczyny
Ps. Pokolorowana też mam ciężki dzień ktoś jadąc wyrwał mi lusterko.... Eh coś mam pecha w tym miesiącu....Szczęśliwa mama 16 miesięcznej Księżniczki
Starania o drugie dzieciątko od października z przerwami
Obecnie 5 cs
Ona- 30 lat
On -27 lat -
Mnie dziś przestał wreszcie ściskać brzuch!
Próbuję odsunąć myśli od tych bóli i testowania i pół dnia spędziłam piekąc w kuchni znajomi jutro będą musieli to zjeść, albo w desperacji im to wcisnę do gardeł. Mam pozytywne nastawienie do tego cyklu mimo tego "bólu", albo właśnie przez niego. Chyba nie wytrzymam i będę testować od poniedziałku codzieniie25cs - iui ❌
27cs - iui ❌
28cs - iui ❌
teraz: 29cs - ivf ✊ -
Abcia wrote:Mnie dziś przestał wreszcie ściskać brzuch!
Próbuję odsunąć myśli od tych bóli i testowania i pół dnia spędziłam piekąc w kuchni znajomi jutro będą musieli to zjeść, albo w desperacji im to wcisnę do gardeł. Mam pozytywne nastawienie do tego cyklu mimo tego "bólu", albo właśnie przez niego. Chyba nie wytrzymam i będę testować od poniedziałku codzieniie -
Po badaniu szyjki wyciągnęłam kremowy śluz zabarwiony na różowo. Idę spać bo już chce skończyć ten dzień. Jeśli wzrośnie temperatura jutro to testuje.
Wjedzma, jeśli jutro testujesz to trzymam mocno kciuki, wysikaj proszę ⏸✊🏻✊🏻❤️ -
Wjedzma wrote:Testuje, dam znać :*
Dziewczyny życzę Wam wszystkim miłego i spokojnego weekendu
Tuptam jutro nóżkami pod kibelkiem czekam na wieści! *Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Wjedzma ✊✊
Slomka duzo zdrowka dla malej 😘 nie nawidze tego kiedy wszystko jest ok, dziecko kaszlnie 2 razy, wszyscy mowia ze to nic ale my matki juz wiemy, ze bedzie chorobsko i w glowie ukladamy caly scenariusz.. 🙈i tylko my mamy przekichane bo Tatusiowie zyja w blogiej nieswiadomosci 😀On i Ona: 33 lata
2017: upragnione szczęście
07.2019: start starań o rodzeństwo
01.20: 6tydz.👼
09.20: cb
11.20: cb, bhcg 20
05.21: 4/5tydz, bhcg 57->108->198 👼
06.21: 4/5tydz, bhcg 1330->1191->1081 👼
09.21: cb bhcg 12->25->29
9.05.22: cień cienia (9dpo), 3.06.22 6t5d i ❤️, 9.06.22 7t4d CRL=1.3cm i ❤️, 19.06.22 💔 👼😭
29.08.23 nasz cud i spełnienie marzenia ❤️ 👧
👨👩👧👦
Kariotyp żeński ❌
Ana4 Zespół Sjoergena❌
Brak 3 KIR impl
Krzywa gluk. 101/149/100❌
Krzywa insu. 9.6/156/81❌leki, dieta, ruch 💪
Morfologia: 3%, Ruchliwość: 43% ❌
Nietolerancja glukozy ❌ dieta, ruch💪 -
nick nieaktualny
-
Sowella wrote:Wjedzma ✊✊
Slomka duzo zdrowka dla malej 😘 nie nawidze tego kiedy wszystko jest ok, dziecko kaszlnie 2 razy, wszyscy mowia ze to nic ale my matki juz wiemy, ze bedzie chorobsko i w glowie ukladamy caly scenariusz.. 🙈i tylko my mamy przekichane bo Tatusiowie zyja w blogiej nieswiadomosci 😀 -
Słomka wrote:Doskonale to ujelas! Teściowa właśnie mi tłumaczyła jak wyszłam siku (bo mała cały czas się kręci, więc z nią leżę), że może to tylko suche powietrze 🙈 a ja od razu widzę co się dzieje. Teraz tylko czy będzie.lajtowo czy znowu zapalenie krtani 🥳
Słomka lubi tę wiadomość
On i Ona: 33 lata
2017: upragnione szczęście
07.2019: start starań o rodzeństwo
01.20: 6tydz.👼
09.20: cb
11.20: cb, bhcg 20
05.21: 4/5tydz, bhcg 57->108->198 👼
06.21: 4/5tydz, bhcg 1330->1191->1081 👼
09.21: cb bhcg 12->25->29
9.05.22: cień cienia (9dpo), 3.06.22 6t5d i ❤️, 9.06.22 7t4d CRL=1.3cm i ❤️, 19.06.22 💔 👼😭
29.08.23 nasz cud i spełnienie marzenia ❤️ 👧
👨👩👧👦
Kariotyp żeński ❌
Ana4 Zespół Sjoergena❌
Brak 3 KIR impl
Krzywa gluk. 101/149/100❌
Krzywa insu. 9.6/156/81❌leki, dieta, ruch 💪
Morfologia: 3%, Ruchliwość: 43% ❌
Nietolerancja glukozy ❌ dieta, ruch💪 -
Hania007 wrote:Po badaniu szyjki wyciągnęłam kremowy śluz zabarwiony na różowo. Idę spać bo już chce skończyć ten dzień. Jeśli wzrośnie temperatura jutro to testuje.
Wjedzma, jeśli jutro testujesz to trzymam mocno kciuki, wysikaj proszę ⏸✊🏻✊🏻❤️ -
Dziś był mój tata u mnie. Rozmawialiśmy o tym, że znów nic i nic...
Mówi do mnie, żebym przytrzymała starego dwa tygodnie, a później dzień w dzień 🤔🤔 że to u nich pomogło 😂😂😂 trochę śmiesznie o tym z tatą rozmawiać, ale warto skorzystać z rady 😄
Miłego weekendu kochane 😘😘😘
I samych wysikanych ⏸️ 🤞🤞🤞Felinka94 lubi tę wiadomość