Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHania007 wrote:U nas jest taki problem ze nasz synek jest strasznie nieospaly wiec ja chodzę już jak żywy trup a poza tym przy przytulankach bardzo czesto nam się zdarza ze się budzi i wtedy już dupa😒 myślałam ze z wiekiem będzie to zmierzać w dobra stronę ale niestety widzę ze to taki charakter już. Ewidentnie nie chce rodzeństwa🤪😂😂
Podświadomie zwalcza konkurencję 😆😁 Mądry maluszek 😉😊 -
Marta100 wrote:Podświadomie zwalcza konkurencję 😆😁 Mądry maluszek 😉😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 16:31
-
Wjedzma wrote:Trzymajcie kciuki, żeby jutro tak samo piękna wyłoniła się na świeżym teście!
Wjedzma na pewno będzie ❤️ czuję to, a moje przeczucia ostatnio mnie nie zawodzą! Trzymam mocno kciuki! -
nick nieaktualnyHania007 wrote:Konkurencje😂 on jest taki towarzyski a my z mezem nie, wiec biedny nie ma się z kim bawić, tylko widzi tych starych swoich. Chociażby dlatego chciałabym tez rodzeństwo🥺🥺 zanim pójdzie do przedszkola to zdziczeje nam w chałupie🙈 No może ze przyjdzie wiosna i poznamy kogoś na placu zabaw
Ja żartowałam z tą konkurencja 😊😆 A co do towarzystwa to fakt maluchy uwielbiają kontakt z dziećmi. Moja córcia na placu zabaw rwie się do dzieci. Myślę ja posłać do przedszkola w czerwcu. 2,5 roku myślę że już będzie odpowiednim wiekiem 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 19:26
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jakie dobre wieści ja tu widzę! :*
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko❤️✊✊ i oczywiście za owocną owulację Marta! 👶
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
Przedwczesne wygaszanie czynności jajników
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
nick nieaktualnyWa123 wrote:Dziewczyny, jakie dobre wieści ja tu widzę! :*
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko❤️✊✊ i oczywiście za owocną owulację Marta! 👶
Dziękuję 😊 Ja tez trzymam dziewczyny kciuki za te testujace, badające bety, czekające na owulke i na nowe cykle ✊✊✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 19:30
Wa123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHania007 wrote:U nas jest taki problem ze nasz synek jest strasznie nieospaly wiec ja chodzę już jak żywy trup a poza tym przy przytulankach bardzo czesto nam się zdarza ze się budzi i wtedy już dupa😒 myślałam ze z wiekiem będzie to zmierzać w dobra stronę ale niestety widzę ze to taki charakter już. Ewidentnie nie chce rodzeństwa🤪😂😂
Wa123 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis sobie siknelam zeby zobaczyc jak te testy po pregnylu wygladaja, i nie spodziewalam sie az tak mocnej kreski no ale przynajmniej bede miala porownanie jak w sobote sikne drugi raz.
Wjedzma ✊✊✊ i czekam jutro pod Twoim kibelkiem!On i Ona: 33 lata
2017: upragnione szczęście
07.2019: start starań o rodzeństwo
01.20: 6tydz.👼
09.20: cb
11.20: cb, bhcg 20
05.21: 4/5tydz, bhcg 57->108->198 👼
06.21: 4/5tydz, bhcg 1330->1191->1081 👼
09.21: cb bhcg 12->25->29
9.05.22: cień cienia (9dpo), 3.06.22 6t5d i ❤️, 9.06.22 7t4d CRL=1.3cm i ❤️, 19.06.22 💔 👼😭
29.08.23 nasz cud i spełnienie marzenia ❤️ 👧
👨👩👧👦
Kariotyp żeński ❌
Ana4 Zespół Sjoergena❌
Brak 3 KIR impl
Krzywa gluk. 101/149/100❌
Krzywa insu. 9.6/156/81❌leki, dieta, ruch 💪
Morfologia: 3%, Ruchliwość: 43% ❌
Nietolerancja glukozy ❌ dieta, ruch💪 -
Dziewczyny a mi dzisiaj przez myśl przeszło że może jakimś cudem się udało w tym cyklu. Jednak za chwilę sobie przypomniałam wizytę z poniedziałku i zeszłam na ziemię 🤦♀️Ale kurcze, czuję się dziwnie spokojna..
Czekam na jutrzejsze wiadomości 🍀🍀 Czuję, że będą dobre 🥰 -
Marta100 wrote:Ja żartowałam z tą konkurencja 😊😆 A co do towarzystwa to fakt maluchy uwielbiają kontakt z dziećmi. Moja córcia na placu zabaw rwie się do dzieci. Myślę ja posłać do przedszkola w czerwcu. 2,5 roku myślę że już będzie odpowiednim wiekiem 😊
-
A ja poprzeglądałam inne fora i wiecie dużo kobiet miało tak że pomimo negatywnych testach okazywało się że, są w ciąży, oczywiście jak się @spozniala,testy do i po nie wychodziły czasami tydzień po okazywały się pozytywne albo dopiero lekarz potwierdzał ciąże bo testy nie pokazywały a więc zawsze jest nadzieję jak @ nie ma
-
Iwonay wrote:Nasza narazie przesypia całe noce, to problemu nie ma, dlatego chcemy to wykorzystać zanim zamieni się w to dziecka z mema, które patrzy na to jak rodzice "klaszczą" o 3 w nocy, ale zobaczymy czy to się uda 🤣
-
Milixx wrote:Dziewczyny a mi dzisiaj przez myśl przeszło że może jakimś cudem się udało w tym cyklu. Jednak za chwilę sobie przypomniałam wizytę z poniedziałku i zeszłam na ziemię 🤦♀️Ale kurcze, czuję się dziwnie spokojna..
Czekam na jutrzejsze wiadomości 🍀🍀 Czuję, że będą dobre 🥰 -
nick nieaktualnyHania007 wrote:🙈🙈😂 działajcie póki słodko śpi🙈 my nieraz zostaliśmy nakryci i niestety ale było nam tak głupio ze romantyzm pękł jak mydlana bańka😂
-
Milixx noo wiesz nie takie cuda na tym forum się zdarzały
Sowella to trzymamy kciuki żeby w sobote kreska była równie ciemna 💪
zzstefania83 a ja przejrzałam całą galerie testów z 14 dpo i milion wykresów ciążowych...
Boje się tego testowania. Plamienia nie miałam dzisiaj, ale za to pobolewa mnie brzuch. No zobaczymy. -
nick nieaktualnyzzstefania83 wrote:Ja pierdziele ja to się pocieszam ciągle, aż się poplulam że śmiechu, zawsze czegoś wyszukuje