Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Jestem tu nowa. To już mój 4 cykl i 5dpo. Żyję nadzieją chociaż momentami jestem zrezygnowana i nic już nie czuję. A teraz na dodatek złapało mnie przeziębienie. U doktora googla spotkałam się z teorią, że przeziębienie na początku ciąży często sią zdarza bo organizm jest osłabiony. Trudno mi w to uwierzyć ale wiecie... czasem człowiek jest zdolny się chwycić wszystkiego cokolwiek daje nawet najmniejszą nadzieję...
A któraś z Was spotkała się z taka teoria:D
Pozdrawiam Was wszystkie przyszłe mamy.Andzia33 lubi tę wiadomość
Duusia -
Duusia wrote:Witajcie
Jestem tu nowa. To już mój 4 cykl i 5dpo. Żyję nadzieją chociaż momentami jestem zrezygnowana i nic już nie czuję. A teraz na dodatek złapało mnie przeziębienie. U doktora googla spotkałam się z teorią, że przeziębienie na początku ciąży często sią zdarza bo organizm jest osłabiony. Trudno mi w to uwierzyć ale wiecie... czasem człowiek jest zdolny się chwycić wszystkiego cokolwiek daje nawet najmniejszą nadzieję...
Pozdrawiam Was wszystkie przyszłe mamy.
Ja w przy pierwszej ciąży złapałam zapalenie pęcherza. Nigdy wcześniej i nigdy później mi sie to nie zdarzyło. Więc zanim dowiedziałam się o ciąży musiałam przejść leczenie. Więc może jest w tym ziarnko prawdy, że infekcje wtedy nas spotykają częściej.Andzia33, Duusia lubią tę wiadomość
-
olga84 wrote:Z tego myslenia, nastawiania sie, starania, liczenia....
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Duusia wrote:Witajcie
Pozdrawiam Was wszystkie przyszłe mamy.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Kochane, głowy do góry!!!!
Ja się właśnie zapisałam na betę, a przy okazji miła pani położna z czatu powiedziała mi, że te kłucia/ściągania, które czuję w dole brzucha są jak najbardziej normalne i mam się nie przejmować Jeśli się potwierdzi, że jestem w ciąży, to są to jakieś mikroskurcze macicy
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Tak sie zastanawiam, czy jesli zrobie test jutro, bedzie za wczesnie?? Of wyliczyl,ze @ za dwa dni. Jak myslicie?
[img][/img]Andzia33 lubi tę wiadomość
Olga -
Olga zdecydowanie za wcześnie;P Trzeba czekać do terminu:P Zapytaj się Modelki- dziś miała jasną kreseczkę a dziś jej termin. Gdyby zrobiła test wczoraj mogłoby jej nie być- i po co niepotrzebny stres?
Modelka lubi tę wiadomość