Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZwariuje, oszaleje, osiwieje!!!
Plamienie, plamienie, plamienie. Jak w rosyjskiej ruletce: rozkreci sie czy ustanie? Kto to wie? A ja tymczasem zwariuje, oszaleje, osiwieje!!!!!!!!!!!!!!!
Ty skubancu maly, jeszcze Ci serducho nie pika, a juz matke stresujesz!!! Caly tatus z Ciebie, normalnie caly tatus!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 12:34
Malinkowe oczekiwanie, MalutkaEve, Beata lubią tę wiadomość
-
To i ja dołączam. Przewidywany termin wg mnie to 7.września, wg owufriendsa to 8, jakby nie patrzeć został tydzień czekania.;P Aczkolwiek za pierwszym razem już po tygodniu czułam, że coś się ze mną dzieje, więc liczę na jakieś oznaki za kilka dni.
-
biedronka1982 chyba udzielają mi się Twoje emocje :-p niby czuję się tak jak prawie przed każdą miesiączką, a z drugiej strony mam wrażenie, że jednak jakoś tak inaczej. I ciekawa jestem, czy to mój organizm i umysł płatają mi figle, czy na prawdę jednak realnym może być, że kiełkuje we mnie mała fasolka nutka więc czekamy w tym samym terminie na małpiszona. Dawaj więc na bieżąco znać jak się sprawy mają. I albo będziemy się cieszyć, albo złączymy się w siłę na kolejne próby. Zaciskam piąstki, żebyśmy miały się czym radować!
-
Ja również! Coś czuję, że w końcu się uda;P Dziś rano mąż zadzwonił telefonem i mnie obudził, żebym coś sprawdziła. Zeszłam na dół, sprawdziłam, odłożyłam telefon i... i zaczęło mnie tak w brzuchu mulić, że musiałam zjeść jogurt, ale i po jogurcie nie przeszło, więc poszłam spać dalej. Później jak wstałam to też jeszcze trochę. Ale pewnie się nakręcam:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobity, czy 6 i 7 dzień po owulacji to za wcześnie na mdłości? Wydaje mi się, że tak, ale wczoraj rano było mi niedobrze, aż coś zjadłam i poleżałam, i dziś rano i w czasie jazdy autem(jak nigdy). A teraz to już mi jest mega niedobrze i czuję, że może to się skończyć w kibelku;( A powiem wam, że w życiu wymiotowałam kilka tylko razy i to jak byłam mała i miałam chorobę lokomocyjną i jak raz kiedyś popiłam.
Do tego pobolewa mnie prawy jajnik, często sikam( np u teściów dziś 3 razy w ciągu 2 godzin, a nic nie piłam, 3 razy dziś w nocy, w dzień nie liczyłam) i czuję, że coś się dziele tam w dole.
A i przedwczoraj tak mnie bolały plecy na dole niziutko, że nie mogłam się zbytnio ruszać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 22:52
-
Nutka to może wróżyć coś dobrego i tego się trzymajmy :-* Czy za wcześnie? Nie wiem, każda kobieta jest inna. Niektóre nie odczuwają nic przez pół ciąży, inne od pierwszych dni męczą się okropnie, więc tego jednoznacznie stwierdzić nie można.
-
nutka nic się nie denerwuj, utrzymuje się na zbliżonym poziomie, jest dobrze, skoczy jeszcze z impetem w górę z tego co czytałam najważniejsze by nie spadłą poniżej linii zaznaczonej najniższych temperatur Twojego cyklu Będzie dobrze zobaczysz. U mnie też tempka taka normalna bym powiedziała :-p zobaczymy, tymczasem nerwy na bok kochana :-*