Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutka ściskam mocno. Wiem jak ciężkie są dni kiedy przychodzi @..
Mój TZ ostatnio powiedział, że nie będzie ze mną serduszkował, ponieważ nie chce bym co miesiąc wylewała potok łez..Serce mu się kraje jak widzi mnie w takim stanie, ale cóż.. To silniejsze ode mnie.. -
Zielona - jak w takim stresie jesteś, to sama sobie zmniejszasz szanse na dzidziusia... Ja bym chyba na Twoim miejscu zrobiła sobie odpoczynek od wszystkiego - od tego forum, od mierzenia tempki itp. Bo jak to dla Ciebie taki stres...
Ile cyklów się starasz?ewa-d7 lubi tę wiadomość
-
Ja wam powiem, że miewałam gorsze stany po pojawieniu się @. Staramy się już rok(w styczniu się udało ale tylko na chwilkę) i kilka razy już miałam tak, że płakałam- raz wręcz wyłam w poduszkę;( Wieczorem zobaczyłam trochę krwi i było mi bardzo przykro, wiedziałam że to już. I całą noc nie spałam z bólu, a na 8 musiałam babcię do szpitala zawieźć i dopiero wróciłam. Śmigam zaraz spać, bo zmęczona jestem. A jak wstanę to szybko obiadek i tort będę robić dla bratanicy do przedszkola;)
-
heh... podejrzewam, że będzie fala powrotu do rozmów, gdy znowu będziemy po owulce, a na razie męczymy się okrutnie - ach ta sprawiedliwość. Mężczyźni same przyjemności mają, a my co? Nutka zobaczysz, za kilkia dni będzie tu szumieć
-
nick nieaktualny
-
Jesteśmy, jesteśmy - nawet jeśli w kolejnym cyklu znów będę się starać, to jakoś tak bardzo Was polubiłam i naprawdę wchodzę tutaj zobaczyć, co u Was
Następne testowanie pewnie gdzieś koło 9-10 października. Więc jest masa czasu na plotki, czekanie na owulkę i mierzenie tempki