Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Modelka wrote:Czy Wy też tak macie, że te pierwsze dni do owulki strasznie się wloką? No dopiero 3dc... Do owulki tak straaaasznie daleko...
ale to chyba temat dla tych co sa juz po owulce;)? Moze zaloz wlasnei temat dla tych co czekaja na owulke:D
Ja nie czekam i nic mi sie nie dluzy. Jestem w 7dpo. Piersi mnie okropnie bola ale nie sutki wiec standard u mnie czyli to raczej nie ciaza. -
Kotka Psotka- ten temat był założony w zeszłym cyklu i już sobie tu zostałyśmy, bo jest fajnie;P Także wszystkie jesteśmy mniej więcej w tym samym dniu cyklu:)
Zapomniałam dziś ustawić budzik;P Ale od jutra już muszę codzień mierzyć
Mój mąż nawet nie wie, że na tym portalu jest jakieś forum:P Haha;) Wie, że tu prowadzę wykres;)
A co to dziś za walentynkowe porady?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 11:47
Modelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po owulce pozzostało czekać, ale trudno cokolwiek określać wszyscy poprzeziębiani, dużo stresów, także bez przewidywań będzie do końca.
Modelka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Modelka wrote:Eve, ale ja widzę, że to już Wasze drugie Będzie dobrze Ja ciągle na pierwsze czekam
Drugie, ale nie mam porównania czy na drugie czeka się na większym luzie czy nie, bo pierwsze to był złoty strzał👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Laski, no ja nie wiem, kiedy "dogonię" temat tego wątku... Ja mam jakieś szalone góry i doły z temperaturą (ok, dwie ostatnie niemiarodajne), zwariować można...
No i dziś rano znów dół... Ech!
Ale za to różne inne objawy wskazują na to, że owulka się zbliża Testy negatywne jeszcze, ale już druga blada kreseczka się pojawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 06:18
-
nick nieaktualnyWitajcie, jestem tutaj nowa. Jestem co prawda po owulacji po paru dniach 4 dni po stosunku (kochaliśmy się z mężem w dni płodne) zaczęłam odczuwać ból w prawym jajniku i nie wiem sama czy to ból owulacyjny był czy implantacyjny... teraz zaczęły boleć mnie piersi i są opuchnięte, boli mnie brzuch jak to zawsze bywa u mnie przed miesiączką. Dzisiaj rano zrobiłam test - mój mąż zakupił chyba z 15 testów ciążowych taki jest zaangażowany - zwariował wyszedł negatywny jedna grubaśna krecha. To pierwszy miesiąc naszego starania i zrobiłam ten test po 7 dniach po stosunku .. rozumiem, że wynik jest mało wiarygodny? Po negatywnym wyniku mimo wszystko czuje, że te bóle to po prostu objawy zbliżającej się miesiączki. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
-
nick nieaktualny