Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tu jeszcze siedzę;P Świece i muzyka odpadają, bo ostatnie tygodnie mieszkamy z rodzicami:P A to jakoś tak za bardzo będzie wiadomo co robimy:P Ale zaraz się mężem zajmę
kaarolaa, Modelka, Malinkowe oczekiwanie, sebza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halo, halo;) Co tutaj tak cicho? Ja już po owulce raczej;) Dziś zaspałam i nie mierzyłam ale jutro już będę mierzyć. Mąż dzisiaj na mnie popatrzył i powiedział: Jesteś w ciąży. Mówię Ci. oby;)
Modelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A powiedzcie, w każdym cyklu macie mniej więcej takie same tempki? Chodzi mi o to, że dziś weszłam w cykl grudniowy(wtedy mierzyłam co prawa szklanym ale raczej tak dużej różnicy nie powinno być), ale w dniu owulacji i dzień przed miałam 36.5, a dzień i dwa dni po mialam już 36.7, później 36.8 ... A teraz dzień i dwa dni przed owulką 36,15, owulka 36,22,a 1dpo 36,55, wczoraj nie mierzyłam a dzis 36,51...
I zastanawiam się czy w każdym cyklu powinna być na podobnym poziomie? -
No ja własnie nie czuje zbliżającej się @, ani w ogóle nic nie czuję, ani oznak, że jestem, ani, że nie
Dziś eksperymentowałam z temperaturą, jak to jest, że waginalnie mam 37,05, oralnie 36,42? jak tu wierzyć? termometr sprawny..
Testowanie w niedzielę.. zżera mnie to, o niczym innym myśleć nie mogę. -
ale to akurat jasne, że w różnych miejscach jest różna tempka. Mi bardziej chodzi o cykle- czy w każdym podobnie.
Zaczęłam pisać pamiętnik:) Zapraszam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 20:16
Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olga84 to prawdopodobnie jest zagnieżdżenie Trzymam kciuki!!
Ja chyba wczoraj miałam zagnieżdżonko, temperatura spadła a dziś już do góry i oby tak zostało
karolaaa no to już bliziutko trzymam mocno kciuki
Olgenek ja też testuję w niedzielę Oby Nam się udałoOlgenek, olga84, kaarolaa lubią tę wiadomość